Η Ρεγγίνα Μακέδου γιορτάζει δύο χρόνια από τη μεταμόσχευση και εμφανίζεται πιο δυνατή από ποτέ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ρεγγίνα Μακέδου γιορτάζει δύο χρόνια από τη μεταμόσχευση και εμφανίζεται πιο δυνατή από ποτέ

Η Ρεγγίνα Μακέδου έστειλε το πιο αισιόδοξο μήνυμα μέσα από το γυμναστήριο και ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν δίπλα της στον πιο δύσκολο αγώνα. Το «ευχαριστώ» και τα υποστηρικτικά σχόλια των followers.

H Ρεγγίνα Μακέδου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «DTWS» όπου παρέδωσε μαθήματα ψυχικού σθένους χορεύοντας για 155 ολόκληρες ημέρες ενώ έδινε τη δική της μάχη με τη λευχαιμία.

Η γνωστή γυμνάστρια από την Καβάλα είχε μοιραστεί όλα τα στάδια της θεραπείας αλλά και της αποθεραπείας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη συμπαράσταση του κόσμου να είναι συγκινητική.

3 χρόνια μετά το τέλος της πρώτης μάχης με τον καρκίνο η Ρεγγίνα Μακέδου στέλνει ένα μήνυμα ζωής

H Ρεγγίνα Μακέδου γιορτάζει 2 χρόνια από τη μεταμόσχευση- Το συγκινητικό post

Το 2022 η 39χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και σταδιακά κατάφερε να επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος και στην προ-λευχαιμίας καθημερινότητά της, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

https://www.instagram.com/p/C7jCIIHMyJW/

Πριν από λίγα 24ωρα η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων από την ημέρα της μεταμόσχευσής της. Η γνωστή γυμνάστρια πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη μέσα στο γυμναστήριο και θέλησε να εκφράσει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της προς τη γυναίκα που με τη δωρεά της, της έσωσε τη ζωή.

Την ίδια ώρα η μαχήτρια τόνισε πόσο δύσκολος και επίπονος ήταν ο αγώνας με τη λευχαιμία, τον οποίο δεν θα είχε καταφέρει να διανύσει χωρίς την αμέριστη στήριξη των γιατρών αλλά και των κοντινών της ατόμων.

https://www.instagram.com/p/C7vyHHgKNUk/

«Σήμερα κλείνω 2 χρόνια από την μεταμόσχευση!!! Δυο χρόνια που μια Υπέροχη γυναίκα μου έσωσε την ζωή !!!! Η δότρια μου ο άγγελος μου!!! Ποσό σε ευχαριστώ πόσο να ήξερες! Θα σε γνωρίσω σύντομα!!!! 2 χρόνια πάλης σωματικής, πνευματικής και ψυχικής!!! Κάτι που δεν βλέπετε πίσω από αυτό το χαμόγελο είναι οι ατέλειωτες ώρες κλάμα!!!! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ !!!!!! Αλλά Θεέ μου είμαι ακόμα εδώ!!! Όλοι οι αγαπημένοι άνθρωποι στην Στοργή στο Παπανικολάου όλοι σας πόσο μα πόσο σας ευχαριστώ για όλα από την διευθύντρια μέχρι τις καθαρίστριες όλους σας όλους !!!!! Ξέρω ότι θα με μαλώσει όμως εγώ το πιο μεγάλο ευχαριστώ θα το πω στον Ιωάννης Μπάτσης που δυο χρόνια είναι ο γιατρός που με βλέπει στα εξωτερικά, με ηρεμεί, με καθοδηγεί με εμψυχώνει με θεραπεύει!!! Μακάρι να ήταν όλοι οι γιατροί σαν εσάς!!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς μου για όσα ποτέ κανείς δεν είδε, για όλη την στήριξη και την υπομονή !!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εκείνους τους φίλους που είναι βράχοι δίπλα μου… στα νεύρα μου, στις ήττες μου, στις νίκες μου, στα ξεσπάσματα μου, στα κλάματα μου στα γέλια μου… και ένα ένα μικρό ευχαριστώ για όσους τόλμησαν να με κρίνουν η να με ρίξουν… με κάνατε ακόμα πιο δυνατή… ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ , μεγάλο ευχαριστώ στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για το τεράστιο έργο που κάνει και σώζει ζωές!!! Θα είμαι πάντα όπου με θέλετε εκεί!!! 2 ΧΡΟΝΙΑ !!!!! Ευχαριστώ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ «Μα εμείς τι και αν γεμίσαμε πληγές, βγήκαμε πάλι νικητές γι' αυτό να μην φοβάσαι πια…», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αρκετοί followers έσπευσαν να στείλουν όμορφες ευχές στη γυμνάστρια, τονίζοντας παράλληλα πόσο πολύ την θαυμάζουν.

Screenshot-2024-06-05-100324.png

«Είσαι παράδειγμα! Σε θαυμάζουμε και προσδοκούμε να σου μοιάσουμε!!! », «Ρεγγίνα μου κ εσύ ήσουν έμπνευση για να γίνουμε δότες, να είσαι πάντα καλά και να γελάς με την ψυχή σου», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια κάτω από το post της.

Η Ρεγγίνα Μακέδου έξαλλη με το κράξιμο για τις φωτιές και ο Σάββας Πούμπουρας είπε τη μεγάλη αλήθεια

Screenshot-2024-06-05-091141.png

Νωρίτερα η ίδια είχε μοιραστεί στο TikTok μια φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με το εξής empowering μήνυμα: «2 χρόνια από τη μεταμόσχευση. 39 χρονών fighting cancer since 2020, μεταμόσχευση μυελού των οστών 2022, ναι γίνεται αρκεί να το θες».

Η Ρεγγίνα Μακέδου κέρδισε τη μάχη για τη ζωή της και αποχαιρετά το 2022 με ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

Το διάστημα που η Ρεγγίνα Μακέδου έδινε μάχη μέσα από το νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή δεν σταμάτησε λεπτό να χάνει την αισιοδοξία της, στέλνοντας εμψυχωτικά μηνύματα σε όλους όσους νοσούν.

Μιλώντας παλαιότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Aντώνη Σρόιτερ για την περιπέτεια της υγείας της η 39χρονη γυμνάστρια είχε εξομολογηθεί: «Βγήκα χθες από το νοσοκομείο. Τελείωσε η διαδικασία της μεταμόσχευσης. Είμαι πλέον στο σπίτι μου σε μίνι καραντίνα. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία για μένα, δεν είναι δύσκολη διαδικασία για τον δότη, αυτό πρέπει να το πούμε. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι δεν είναι χειρουργείο. Εγώ πήρα τα κύτταρα από μια απλή μετάγγιση, ο δότης έκανε μια μεγάλη πολύωρη αιμοδοσία. Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται και πρέπει να μας βοηθήσει να ζήσουμε γιατί οι έξι από τους δέκα χρειαζόμαστε δότη έναν άγνωστο, αλλιώς δεν ζούμε. Οι περισσότερες λευχαιμίες πλέον πηγαίνουν για μεταμόσχευση».

Σε συνέντευξή της στο Queen.gr και στην Κατερίνα Μπούσιου τον Νοέμβριο του 2021 η Ρεγγίνα Μακέδου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, ήμουν σίγουρη πως θα πεθάνω και έπρεπε να πάρω απόφαση στο πώς θα γίνει. Δεν ήθελα να πεθάνω ξαπλωμένη, αυτό ήταν το μόνο σίγουρο. Είπα στον εαυτό μου ότι αν μου απομένουν από μια μέρα έως έξι μήνες ζωής, θα το κάνω όπως θέλω εγώ».

Διάβασε τη συνέντευξη εδώ

Πηγή κεντρικής: regina_makedou