Χρουσαλά- Πατίτσας γιόρτασαν την 14η επέτειο του τους- Το πάρτι, τα looks και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Χρουσαλά- Πατίτσας γιόρτασαν την 14η επέτειο του τους- Το πάρτι, τα looks και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας γιόρτασαν 14 χρόνια γάμου με αγαπημένα πρόσωπα. Το λαμπερό πάρτι στη Βουλιαγμένη και οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού. 

Το 2010 είναι χρονιά ορόσημο στη ζωή της Μαριέττας Χρουσαλά καθώς στις 5 Ιουνίου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λέων Πατίτσα, με τον οποίο δημιούργησε μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Πριν λίγα 24ωρα το ζευγάρι συμπλήρωσε 14 ολόκληρα χρόνια γάμου και παραμένει το ίδιο ερωτευμένο και αγαπημένο όπως στις αρχές της γνωριμίας του. Καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους δεν είναι άλλη από τα τρία τους παιδιά (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος), με τα οποία φροντίζουν να ταξιδεύουν και να δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις.

Η Μαριέττα Χρουσαλά τραγούδησε σε παιδικό πάρτι και το ταλέντο της αποθεώθηκε από τους celebrities

Χρουσαλά-Πατίτσας γιόρτασαν 14 χρόνια γάμου με ένα λαμπερό πάρτι

Το βράδυ της Τετάρτης (05/06) η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας διοργάνωσαν wedding anniversary πάρτι σε σκάφος το οποίο βρισκόταν στην ανανεωμένη Astir Marina Βουλιαγμένης.

1717675812122-875580447-Screenshot-2024-06-06-130239.png

Η Mary Vitinaros, η Celia Kritharioti και αρκετοί ακόμα στενοί φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών για να τους τιμήσουν και να γιορτάσουν μαζί τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Screenshot-2024-06-06-131704.png

H 41χρονη έκανε repost όλες τις αναρτήσεις των φίλων της και έλαμπε μέσα στο αέρινο boho φόρεμά της με βολάν και πολύχρωμο print. Το look ολοκλήρωσε με τον πιο κομψό τρόπο ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια σε κίτρινο χρώμα.

Screenshot-2024-06-06-131649.png

Ο Λέων Πατίτσας στις πιο ακομπλεξάριστες πόζες στο Λονδίνο με τη Μαριέττα Χρουσαλά

Screenshot-2024-06-06-150724.png

Νωρίτερα η Μαριέττα Χρουσαλά είχε μοιραστεί στα Instagram-stories της μερικές φωτογραφίες από την προετοιμασία για το πάρτι, ποζάροντας μέσα στο κομμωτήριο.

Screenshot-2024-06-06-131644.png

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο η Μαριέττα Χρουσαλά είχε κάνει μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση στον σύζυγό της με αφορμή την 13η επέτειο γάμου και είχε γράψει στο Instagram: «Σε αγαπώ ως το φεγγάρι και πίσω Λέοντα, χαρούμενη επέτειο, 13 χρόνια και συνεχίζουμε».

https://www.instagram.com/p/CtHUOV_NzKP/

Χρουσαλά-Πατίτσας φροντίζουν να γιορτάζουν κάθε χρόνο την επέτειο του γάμου τους είτε διοργανώνοντας πάρτι σε στενό φιλικό κύκλο είτε με ολιγοήμερες αποδράσεις μόνο για δύο σε μαγευτικούς προορισμούς.

https://www.instagram.com/p/C3Uo-RetFCt/

«Μοιάζουμε τόσο πολύ και σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες οπότε, ξεδιπλωνόμαστε και κάνουμε παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δυο ακάλεστοι! Πώς σου φαίνεται αυτό; Πήγε η παρέα του, πήγε η παρέα μου, κάπως βρεθήκαμε και εμείς εκεί», έχει εξομολογηθεί παλαιότερα η Μαριέττα Χρουσαλά για την γνωριμία με τον σύζυγό της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η «Happy Traveller» της ελληνικής showbiz και οι photos της εμπνέουν

https://www.instagram.com/p/C73z-mNIRWM/

Μιλώντας για την απόφαση να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να αφιερωθεί στην οικογένειά της η 41χρονη είχε τονίσει: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, απλά επειδή πάντα στο μυαλό μου είχα το να κάνω οικογένεια και να είμαι όσο πιο κοντά στα παιδιά και στον σύζυγο. Οι ώρες που θέλει η ενασχόληση με την τηλεόραση ήταν πολλές, είναι απαιτητική δουλειά».

https://www.instagram.com/p/CfGfqtet9g4/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala