Η Ελένη Φουρέιρα βάφτισε τον γιο της Ερμή και εντυπωσίασε στο πάρτι με το λευκό mini φόρεμά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Φουρέιρα βάφτισε τον γιο της Ερμή και εντυπωσίασε στο πάρτι με το λευκό mini φόρεμά της

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον γιο τους και έκαναν ένα πάρτι κοντά στην παραλία αφιερωμένο στον μικρό δικό τους «θεό».

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου 8/6 τον 1,5 έτους γιο τους και το όνομα αυτού ήταν Ερμής.

Η Γιορτή της Μητέρας για την Ελένη Φουρέιρα είχε τις σκανταλιές του Μποτία junior

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ποδοσφαιριστής προτιμούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή, γι' αυτό και το μέρος που έγινε η βάφτιση δεν ήταν γνωστό, ενώ υπάρχουν πολύ λίγα στιγμιότυπα και από το πάρτι που ακολούθησε.

Το λευκό φόρεμα της Ελένης Φουρέιρα και η απαστράπτουσα αδερφή της

Από story που δημοσίευσε ο Βασίλης Σιμσιρίκης, ο προσωπικός βοηθός της Ελένης Φουρέιρα και νονός μαζί με την αδερφή της του μικρού Ερμή, μπορέσαμε να δούμε και το outfit που επέλεξε η ίδια για την σημαντική αυτή μέρα για τον γιο της.

Το πιο ξεχωριστό δώρο, η Ελένη Φουρέιρα το έλαβε από τις αδερφές της

Όπως θα δεις το look της ήταν άκρως καλοκαιρινό, αφού επέλεξε ένα λευκό mini φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ. Τα μαλλιά της ήταν αφημένα κάτω, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους, όπως ακριβώς ταιριάζει δηλαδή σε μια τέτοια περίσταση.

Η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα από την άλλη, η Ιωάννα, επέλεξε ένα γοργονέ φόρεμα σε μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα.

441897851_1168965524241092_2229045390726655317_n.jpg

Ο εντυπωσιακός στολισμός

Όσον αφορά τον στολισμό του πάρτι αυτός φυσικά είχε θέμα τον θεό Ερμή και τα φτερά που είχε στα σανδάλια του, ενώ όλα κινούνταν στις αποχρώσεις του μπλε.

Παράλληλα, είχε στηθεί με μεγάλα φωτιζόμενα γράμματα το όνομα του νεοφώτιστου στον χώρο εκδηλώσεων του Island στην Βάρκιζα, όπου έγινε το πάρτι μετά την βάφτιση και επίσης υπήρχε και photobooth, έτσι ώστε οι καλεσμένοι να μπορούν να βγάλουν τις δικές τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Για την Ελένη Φουρέιρα ο γιος της ήταν πάντα ο «θεός» της

Η Ελένη Φουρέιρα έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για τη μητρότητα και τη δυσκολία που αντιμετώπισε μέχρι να φέρει στον κόσμο τον μικρό Ερμή τον Μάρτιο του 2023.

«Ήταν το μεγαλύτερο όνειρο μου και υπάρχει μια τεράστια ολοκλήρωση μέσα μου. Γέμισα αυτό το κενό» είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/reel/C3FVy9FN6w_/

«Προσπαθώντας εγώ 2 χρόνια να κάνω παιδί, συνέχεια άκουγα "Πότε θα κάνεις παιδί;". Εγώ το ήθελα ούτως ή άλλως. Δεν ήθελα να το πω. Ένιωθα περίεργα που καμιά φορά έπρεπε να λέω ότι προσπαθώ, γιατί μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία και φορτώνεσαι ένα άγχος. Μετά αυτή ή αυτός φεύγοντας να λέει "την καημένη" και δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Εγώ πάντα ήθελα να κάνω παιδιά και για αυτό και το έκανα, ήταν συνειδητή απόφαση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα σε αυτό είναι η ηλικία και ο χρόνος που περνάει. Μας έχουν βάλει σε μια διαδικασία που όταν περνάμε τα 30, σκεφτόμαστε πως περνάνε τα χρόνια και θέλω να κάνω παιδί. Στα 40 δεν θα είμαι μεγάλη; Το σκεφτόμουν πάρα πολλά χρόνια και πολλές φορές. Έσκιζα στη δουλειά μου, πήγαινα σπίτι μου και έλεγα "Όπα είσαι 33, ωπ είσαι 34, θα πας 40, δεν θα κάνεις παιδί;". Όταν έκανα το παιδί μου σαν να μην άλλαξε τίποτα μέσα σε όλο αυτό και σαν να άλλαξαν όλα. Μία ανακούφιση ότι έκανα παιδί! Μια ανάγκη για να μην περάσουν τα χρόνια, που είναι λάθος πάλι. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό… Είναι το άγχος ότι περνάνε τα χρόνια» είχε πει επίσης σε podcast η Ελένη Φουρέιρα τον Νοέμβριο του 2023.

https://www.instagram.com/p/C64ETHZtuN5/