Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το βίντεο από τον γάμο του είναι ένα σωστό δείγμα της ζωής του με την Λίνα

Γεωργία Βλαχοπούλου

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου έκλεισαν 10 χρόνια γάμου και όλοι τους ευχήθηκαν να είναι για πάντα τόσο ευτυχισμένοι, όσο ήταν στο βίντεο του γάμου τους.

Ήταν 7 Ιουνίου πριν από 10 ακριβώς χρόνια όταν ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Λίνα Πρίντζου στη Βενετία με λίγους φίλους και «καλούς», όπως είθισται να λένε.

Με ένα λευκό κοστούμι εκείνος με μαύρο παντελόνι κι ένα νυφικό με λεπτομέρειες από δαντέλα εκείνη, μια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και τα γυαλιά ηλίου τους, ο ηθοποιός και η αγαπημένη του, αφού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας έκαναν βόλτες μαζί με τους φίλους τους στη μαγευτική Βενετία και τα κανάλια της, ως νεόνυμφοι πια.

Αυτά τα στιγμιότυπα δεν τα είχαμε δει μέχρι τώρα που ο ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στη σύζυγό του για τα 10 χρόνια έγγαμου βίου με ένα βίντεο αυτή τη φορά - και όχι απλές φωτογραφίες - από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Η ανάρτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και το βίντεο από τον γάμο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, δημοσίευσε λοιπόν στο Instagram του ένα βίντεο με σπάνια πλάνα από την ημέρα του γάμου του με την Λίνα Πρίντζου στην Βενετία.

«10 χρόνια» έγραψε στη λεζάντα ο ηθοποιός.

Οι followers του έσπευσαν να ευχηθούν σε εκείνον και την σύζυγό του να είναι πάντα τόσο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι όσο έδειχναν στο βίντεο από τον γάμο τους, σχολιάζοντας παράλληλα πόσο παραμυθένια ήταν εκείνη η μέρα για τους δυο τους.

«Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα! Τα μυαλά μας σκοτώνουν»

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2018 στην εκπομπή The 2night show είχε αναφέρει σχετικά με τον γάμο:

«Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα! Τα μυαλά μας σκοτώνουν. Συμβαίνει σε αυτούς που μπαίνουν σε μια δέσμευση τρελή επειδή πιστεύουν πως στον γάμο πρέπει ή δεν πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα. Είναι θέμα, νομίζω, πώς το ζευγάρι έχει συνηθίσει να συμβιώνει και πριν τον γάμο. Και πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο γάμος δεν είναι τίποτα παρά η συνέχεια της ζωής τους, αλλά με μία υπογραφή σε ένα χαρτί και μία γλυκιά ευθύνη που έχει ο ένας απέναντι στον άλλον».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης