7 χρόνια γάμου γιόρτασε η Δούκισσα Νομικού και έστειλε μήνυμα στον σύζυγό της πάνω σε τούρτα

Τσακιρίδου Χριστίνα
7 χρόνια γάμου γιόρτασε η Δούκισσα Νομικού και έστειλε μήνυμα στον σύζυγό της πάνω σε τούρτα
Instagram

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης γιόρτασαν 7 χρόνια γάμου. Το δώρο-αφιέρωση της παρουσιάστριας στον σύζυγό της και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Στο πιο ρομαντικό μέρος του πλανήτη γιόρτασε την 7η επέτειο του γάμου της η Δούκισσα Νομικού.

Την Κυριακή (10/06) η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης ταξίδεψαν στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Roland-Garros με πρωταγωνιστές τους Αλεξάντερ Ζφέρεφ και Κάρλος Αλκαράθ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πιθανότατα συνδύασε την επίσκεψή του στο Παρίσι με την επέτειό του, απολαμβάνοντας ανέμελες στιγμές στην «Πόλη του Φωτός».

Πρέλεβιτς-Νομικός γιορτάζουν ένα χρόνο γάμου με ένα TikTok-αποκάλυψη και το πιο τρυφερό post

https://www.instagram.com/p/C8Abna1o5d5/

Η 37χρονη μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι της στα social media τις οποίες θα βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Νομικού-Θεοδωρίδης γιόρτασαν 7 χρόνια γάμου- Η τρυφερή ανάρτηση της Δούκισσας

Πριν από μερικές ώρες η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram-stories της και μας αποκάλυψε την εντυπωσιακή custom made τούρτα που παρήγγειλε για την 7η επέτειο γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω η τούρτα είχε ζωγραφισμένο το ημερολόγιο του Ιουνίου, με την 10η ημέρα να είναι κυκλωμένη μέσα σε μια καρδιά.

«Χρόνια μας πολλά μωρό μου! 7 χρόνια η γυναίκα σου, 10 χρόνια το κορίτσι σου. Μέχρι να γίνω γιαγιάκα θέλω να μου κρατάς το χέρι».

Screenshot-2024-06-11-085109.png

Στις 10 Ιουνίου του 2017 η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης επισφράγισαν τον έρωτά τους με μια γαμήλια τελετή στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο. Στις 25 Μαρτίου 2018 η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Σάββα ενώ στις 26 Σεπτεμβρίου γέννησε την κόρη τους, Αναστασία.

Benjamin Button Effect: Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού έγινε 58 ετών και όλοι απορούν με την ηλικία

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «ΟΚ!» η Δούκισσα Νομικού είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στον σύζυγό της και τα παιδιά τους τονίζοντας: «Ναι. Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που ήρθε στη ζωή μου ο Δημήτρης. Είναι σπάνιος άνθρωπος. Έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι γενναιόδωρος, τρυφερός, χαμογελαστός, αισιόδοξος. Εκτιμώ σε εκείνον τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Μπορώ να σου μιλάω ασταμάτητα για τα προτερήματα του Δημήτρη, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Είμαστε μαζί από το 2014 και επτά χρόνια μετά νιώθω ότι είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον παραδέχομαι».

«Ο Δημήτρης με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με έχει ξεκλειδώσει και με έκανε να δω τη ζωή λίγο πιο χαλαρά», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/C7KR08arL_Z/

Και πρόσθεσε: «Από την αρχή κατάλαβα ότι ήταν ξεχωριστός. Και δεν έπεσα έξω. Ξέρεις, αρκετά συχνά, επειδή με θεωρούν οικείο τους πρόσωπο, με ρωτάνε κορίτσια στα social media, που μπορεί να έχουν χωρίσει και να στενοχωριούνται, κι αυτό που τους λέω είναι ότι «ο άνθρωπός σου είναι εκεί έξω και αργά ή γρήγορα θα τον βρεις». Δεν είναι μόνο θέμα τύχης. Υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος με τον οποίο θα «κουμπώσεις». Απλά χρειάζεται να αντιλαμβάνεσαι κι εσύ τι θες πραγματικά από τον σύντροφό σου».

Η Δούκισσα Νομικού γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του γιου της με με σπάνια φωτογραφία και ένα «ευχαριστώ»

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» για την καθημερινότητα με τον σύζυγό της η Δούκισσα Νομικού είχε εξομολογηθεί: «Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια εννιάμιση με δέκα. Δε μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους (ο Δημήτρης Θεοδωρίδης), αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δε θέλει να βγαίνει... Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα οκτώ χρόνια που είμαστε μαζί».

https://www.instagram.com/p/C1jmM3-Lynp/

Το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια δηλώνει #xazomom στο bio της στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει με τα παιδιά της, χαρίζοντάς μας όμορφα οικογενειακά στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/C63UeowIuSe/

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: dutchesss_