Η Angelina Jolie είναι το μεγάλο crush του Tom Cruise- Η αδυναμία σε Shakira και πριγκίπισσα Diana

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Angelina Jolie είναι το μεγάλο crush του Tom Cruise- Η αδυναμία σε Shakira και πριγκίπισσα Diana
Invision

O Tom Cruise έχει θέσει ψηλά τον πήχη στο θέμα φλερτ και θεωρεί πως η Angelina Jolie είναι το perfect match του.

Για αρκετά χρόνια ο Tom Cruise αποτελούσε έναν από τους πιο περιζήτητους άντρες στο Hollywood και μετά τον χωρισμό του από την Katie Holmes επέστρεψε δυναμικά στο κυνήγι του έρωτα.

O σταρ της μεγάλης οθόνης έχει αδυναμία στις εντυπωσιακές παρουσίες και δεν διστάζει να φλερτάρει A-list celebrities όπως η Ingrid Bergman, η Shakira αλλά και η Angelina Jolie.

Η σπάνια φωτογραφία του Tom Cruise με τα παιδιά του και η σχέση τους με τη Σαηεντολογία

O Tom Cruise έβαλε στόχο την καρδιά της Angelina Jolie

Τα τελευταία 24ωρα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν πως πηγές που μίλησαν στο Heat World τονίζουν ότι ο Tom Cruise θεωρεί την Angelina Jolie το ιδανικό ταίρι του και θα έκανε τα πάντα για να έρθουν πιο κοντά.

«Ο Tom είναι εκστασιασμένος με τη νοημοσύνη της Angelina και με το πόσο δυνατή και εντυπωσιακή γυναίκα είναι. Λατρεύει το γεγονός ότι ποτέ δεν προσαρμόστηκε πραγματικά στο Hollywood», ανέφερε η πηγή.

Και πρόσθεσε: «Είναι και οι δύο τόσο super star που μόνο λίγοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να καταλάβουν τη ζωή που ζουν. Αυτό από μόνο του δημιουργεί έναν δεσμό».

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η Jolie φαίνεται πιο ανοιχτή στο να τον γνωρίσει καλύτερα αν και μετά το διαζύγιό της από τον Brad Pitt έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική της ζωή.

Η Suri Cruise έγινε 18 ετών αλλά δηλώνει ότι δεν θέλει να μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο με τον Tom

Η φημολογούμενη σχέση με την Shakira

Πριν από περίπου ένα χρόνο Shakira και Tom Cruise έδωσαν το παρών στο Grand Prix της F1 που πραγματοποιήθηκε στο Miami και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.

Tom Cruise και Elsina Khayrova χώρισαν μετά τις φήμες συγκατοίκησης αλλά διατηρούν φιλικές σχέσεις

Οι παπαράτσι εντόπισαν την τραγουδίστρια να συνομιλεί με τον Tom Cruise, γεγονός που είχε πυροδοτήσει τις φήμες για τη μεταξύ τους σχέση, με πολλούς τότε να υποστηρίζουν ότι είναι ζευγάρι.

Οι δύο star εθεάθησαν στα grid μαζί με άλλους επώνυμους και οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν να χαιρετούν τους πιλότους της F1. Σε videos πoυ δημοσιεύτηκαν στο TikTok η Shakira ο Tom Cruise συζητούν οι δυο τους, ενώ κάποια στιγμή ο 9χρονος Milan πλησίασε τη μαμά του και ξεκίνησε να χοροπηδά ενθουσιασμένος.

Η έλξη του ηθοποιού για την πριγκίπισσα Diana

Ο Τom Cruise είναι μεγάλος θαυμαστής της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και το 1992, όταν ακόμα ήταν παντρεμένος με τη Nicole Kidman, κάλεσε την πριγκίπισσα Diana σε πρεμιέρα ταινίας του στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του βασιλικού chef Darren McGrady, η αείμνηστη πριγκίπισσα δεν ήταν τόσο μεγάλη φαν του ηθοποιού και τον θεωρούσε κοντό για εκείνη.

O Tom Cruise ήρθε incognito στην Ελλάδα για ρεπεράζ

Στην Ελλάδα βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα ο Tom Cruise και δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος. Ο διάσημος ηθοποιός απαθανατίστηκε αργά το βράδυ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου το ιδιωτικό του τζετ έκανε στάση λίγων ωρών για ανεφοδιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος επισκέφθηκε τη χώρα μας αναζητώντας πιθανές τοποθεσίες γυρισμάτων για τη νέα του ταινία.

Πηγή κεντρικής: apimages.com