Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έγινε 40 ετών και γιόρτασε με 2 τούρτες και εντυπωσιακό λουκ

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έγινε 40 ετών και γιόρτασε με 2 τούρτες και εντυπωσιακό λουκ

Στο πλευρό της Αλεξάνδρας Νικολαΐοδυ στο πάρτι γενεθλίων της, ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία δεν παρέλειψε να ευχηθεί τρυφερά στην κολλητή της. 

Πάρτι γενεθλίων για το κορίτσι του Ντέμη Νικολαΐδη! Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έγινε 40 ετών και γιόρτασε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα και δύο τούρτες.

Το εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα και οι δύο τούρτες

alex3.jpg

Η ευχή της Αλεξάνδρας την ώρα που έσβηνε τα κεράκια της ήταν μία: «Να είμαστε όλοι καλά»!

Η νέα εμφάνιση της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με την Καινούργιου και το μήνυμα της Κατερίνας

Η εορτάζουσα επέλεξε μαύρο φόρεμα με ιδιαίτερο ντεκολτέ και τα μαλλιά της ήταν κυματιστά.

Κατερίνα - Αλεξάνδρα= δύο φίλες κολλητές

Από το πλευρό της Αλεξάνδρας δεν θα μπορούσε να λείπει η καλή της φίλη Κατερίνα Καινούργιου, η οποία με δύο stories ευχήθηκε στην αγαπημένη της, αποκαλώντας της super hero -ηρωίδα - και super girl.

alex1.jpg
1718257981899-767590073-alex2.jpg

Φαίνεται πως αυτός ο χαρακτηρισμός της σούπερ ηρωίδας, είναι αγαπημένος της εορτάζουσας, μιας και μία από τις δύο τούρτες της είχε ένα ξανθό super girl επάνω. Η δεύτερη ήταν μια τούρτα με μαύρους φιόγκους που αποτελεί τάση της χρονιάς στα birthday cakes.

alex4.jpg

Μπορεί στο πλευρό της Αλεξάνδρας στα social να μην είδαμε τον Ντέμη Νικολαΐδη, σίγουρα όμως θα ήταν στο πλευρό της αγαπημένης του.

ale3gene8lia.jpg

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, Ντέμης και Αλεξάνδρα, μαζί με την κόρη του Νικολαΐδη, Μελίνα, βρέθηκαν όλοι μαζί στη συναυλία των Coldplay όπου έκαναν και τα σχετικά stories.

Από τη συναυλία των Coldplay κρατάμε την τρυφερή πόζα Ντέμη και Μελίνας Νικολαΐδη

Μια σχέση που όλο δυναμώνει:

Τον Ιανουάριο του 2024 έγινε γνωστό ότι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και ο Ντέμης Νικολαΐδης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ξεκίνησαν να συγκατοικούν.

Παρά το γεγονός ότι η προσωπική ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, φαίνεται ότι ο ίδιος και η σύντροφός του επιδιώκουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην προβάλλουν με τον οποιονδήποτε τρόπο τη σχέση τους. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε οι κοινές τους φωτογραφίες είναι ελάχιστες.

ale3andra2.jpg

Μιλώντας για τη σύντομη τηλεοπτική της κάριερα σε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ του 2017, με τίτλο «Πώς είναι το κοριτσάκι που πρωταγωνιστούσε στο "Καληνύχτα Μαμά"» η ίδια η Αλεξάνδρα είχε πει:

«Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα έκανα την οντισιόν πήγα και έβαλα τα κλάματα γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου και τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμα. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο».

Η ίδια δεν συνέχισε με την υποκριτική, ύστερα από την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη σειρά αλλά επέλεξε να ασχοληθεί με την μόδα και την ομορφιά και έχει το δικό της κατάστημα ρούχων.