Coldplay: Ευγνώμονες ξανά με νέο βίντεο και οι Έλληνες τους αποθέωσαν - Πλάνα από το video clip

Τσακιρίδου Χριστίνα
Coldplay: Ευγνώμονες ξανά με νέο βίντεο και οι Έλληνες τους αποθέωσαν - Πλάνα από το video clip
Instagram

«Love you ρε guys», έγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας ενώ πολλοί εκθείασαν την αυθεντικότητά τους. Η διακριτική ζωή του Chris Martin και φωτογραφίες των δύο παιδιών του. Της 20χρονης Apple και του 18χρονου Moses.

Μια μοναδική εμπειρία βίωσαν πριν από λίγες ημέρες περισσότεροι από 120.000 θαυμαστές των «Coldplay» που παρευρέθηκαν στη διήμερη συναυλία τους στην Αθήνα.

Το διάσημο βρετανικό συγκρότημα ξεσήκωσε τα πλήθη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και λίγα 24ωρα αργότερα βρέθηκε στο Ηρώδειο όπου γύρισε το νέο του videoclip για το τραγούδι «Feels Like I’m Falling In Love», παρουσία 2000 Ελλήνων θαυμαστών που θέλησαν να συμμετάσχουν στο επερχόμενο μουσικό βίντεο των καλλιτεχνών.

O Chris Martin στο ΟΑΚΑ.

ndpphoto@gmail.com

Κομνηνού και Μιχαλάκη διασκέδασαν στους Coldplay και έδωσαν άλλο νόημα στη σχέση πεθεράς-νύφης

Το νέο βίντεο των Coldplay από την Αθήνα και τα αποθεωτικά σχόλια

Πριν από μερικές ώρες οι Coldplay έκαναν μια νέα ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκαν ένα βίντεο με τα highlights από την επίσκεψή τους στη χώρα μας.

Στο post βλέπουμε αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τις δύο συναυλίες του συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ, πλάνα από τα γυρίσματα του νέου τους video clip αλλά και τα hotspots της Αθήνας που επισκέφτηκαν κατά την παραμονή τους στην πρωτεύουσα.

https://www.instagram.com/reel/C8HtaxIIScr/

H Αθήνα γέμισε «αστέρια» με τους Coldplay: Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και η αποθέωση στο X

Tα σχόλια των celebrities

Αρκετοί celebrities σχολίασαν την ανάρτηση του συγκροτήματος με την Χριστίνα Πολίτη να γράφει: «Thank you!! Είμαστε ευγνώμονες! Come back soon».

Screenshot-2024-06-13-113902.png

Ο Κωστής Μαραβέγιας εξέφρασε τον θαυμασμό του σημειώνοντας: «Love you ρε guys».

Screenshot-2024-06-13-113931.png

Από τη συναυλία των Coldplay κρατάμε την τρυφερή πόζα Ντέμη και Μελίνας Νικολαΐδη

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερα σχόλια.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok μας μετέφερε στη μαγική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Coldplay κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Ηρώδειο, με το κοινό να τραγουδά ασταμάτητα το νέο τους κομμάτι.

Φανερά συγκινημένος ο Chris Martin ευχαρίστησε τους fans και φίλησε το πάτωμα του Ηρωδείου θέλοντας να εκφράσει τον σεβασμό του προς τον αρχαιολογικό χώρο.

«Ήμουν κι εγώ στο ΟΑΚΑ», έγραψαν αρκετοί θαυμαστές των «Coldplay» στο Instagram, αναφερόμενοι στις επικές συναυλίες του διάσημου group.

O Chris Martin είναι ένας τρυφερός μπαμπάς- Η υπέροχη σχέση της πρώην και της νυν συντρόφου του

Ο Chris Martin έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την Gwyneth Paltrow, την 20χρονη Apple Martin και τον 18χρονο Moses. Η Paltrow έχει αναφερθεί επανειλημμένα στη φιλική σχέση που διατηρεί με τη σύντροφο του Chris Martin, Dakota Johnson, εξηγώντας πως η πρωταγωνίστρια του «Madame Web» είναι ένα από τα άτομα του στενού της κύκλου.

https://www.instagram.com/p/BkIVxxbHne7/

Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται συχνά έξω μαζί με τον νυν σύζυγο της Paltrow, Brad Falchuk, τον Chris Martin και τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/BUFlp-yg-CJ/

Σε δηλώσεις της τον Οκτώβριο του 2023 η Paltrow είχε τονίσει ότι είναι καλή φίλη με την Johnson και την περιέγραψε ως έναν αξιολάτρευτο, υπέροχο άνθρωπο.

paltrow1.webp

Πριν λίγο καιρό η Dakota Johnson παραχώρησε συνέντευξη στο Bustle και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδιά του αρραβωνιαστικού της, Chris Martin, δηλώνοντας: «Tα αγαπάω σαν να εξαρτάται η ζωή μου από αυτό. Με όλη μου την ψυχή».

Σε δηλώσεις της το 2020 η διάσημη ηθοποιός είχε παραδεχθεί πως η σχέση με τον Chris Martin δεν ήταν πάντα εύκολη μετά τον χωρισμό, ανεξάρτητα από το πόσο καλά τα πηγαίνουν οι δυο τους τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Cm2iOuOvjKf/

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις μιας και κοινός τους στόχος ήταν το διαζύγιο να μην επηρεάσει αισθητά την καθημερινότητα των παιδιών τους.

https://www.instagram.com/p/Bb-QUs5HlLC/

Πηγή κεντρικής: ndp