Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρόταση γάμου με πιτζάμες και το cozy σπίτι όπου μένει με τον Μιχάλη Ρουμπή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρόταση γάμου με πιτζάμες και το cozy σπίτι όπου μένει με τον Μιχάλη Ρουμπή

Η Φωτεινή Πετρογιάννη δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Μιχάλη Ρουμπή. Το ζεστό σπίτι του ζευγαριού και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη έγινε πριν λίγα 24ωρα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με αφορμή την πρόταση γάμου που έκανε ο ράπερ, FY, στη σύντροφό του, Αλεξία Κεφαλά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή του «Colourday Festival», γονάτισε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Οι τέλειες λήψεις με μαγιό στον φακό του άντρα με τον οποίο παντρεύεται

H Φωτεινή Πετρογιάννη δέχθηκε την πιο απρόσμενη/ ρομαντική πρόταση γάμου

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας είπε όλο νόημα στη συνεργάτιδά του, Φωτεινή Πετρογιάννη: «Εσένα σου έχει κάνει πρόταση γάμου ο Μιχάλης; Που;».

Η γνωστή δημοσιογράφος είπε για πρώτη φορά on air πως ο αγαπημένος της, Μιχάλης Ρουμπής της έκανε πρόταση γάμου στο σπίτι τους με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

«Μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Ήμασταν σπίτι. Δεν ήταν καθόλου βαρετό γιατί ήταν μία στιγμή που δεν το περίμενα. Άνοιξα την πόρτα και ήταν απ’ έξω γονατιστός. Έκανε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του, εγώ κοιμόμουν και είχα νεύρα που με ξύπνησε κι άνοιξα την πόρτα και ήταν απ’ έξω γονατιστός. Τα είπα όλα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έβαλα τα κλάματα, η αλήθεια είναι. Ήμουν σοκαρισμένη από τον ύπνο. Ήμουν με τα ρούχα του ύπνου», εξομολογήθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

https://www.instagram.com/p/CYKmdY9ruEh/

Ο Γιάννης Λιάγκας έγινε 13 ετών και η Φαίη Σκορδά αντέδρασε σαν «σωστή» σύγχρονη μαμά

Η δημοσιογράφος και ο σκηνοθέτης μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και παρά το γεγονός ότι προφυλάσσουν τη σχέση τους από τα media εμφανίζονται συχνά μαζί με αποτέλεσμα να τους απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός.

«Είμαι σε μια σχέση που με βοηθάει να ισορροπώ. Επειδή είμαι εργασιομανής και βάζω τη δουλειά πάνω απ’ όλα, έχω την τάση να βγάζω όλη μου την ένταση στα προσωπικά μου. Η σχέση μου είναι λίγο σαν σάκος του μποξ. Το καλό όμως είναι ότι με έχει καταλάβει και το αποδέχεται, γιατί υπάρχει αγάπη», είχε δηλώσει παλαιότερα η δημοσιογράφος.

Πριν από μερικούς μήνες η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε κάνει μια ακόμα αναφορά στην προσωπική της ζωή εξηγώντας: «Δεν έχω παντρευτεί, όταν παντρευτώ θα χορέψω. Εσείς θα χορέψετε στον γάμο μου; Θα σας καλέσω. Το θέμα είναι αν θα έρθετε, γιατί εγώ θα σας καλέσω».

Παλαιότερα η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε μιλήσει στην πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας του συντρόφου της (o oποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο) δηλώνοντας: «Δεν ξέρεις και πού θα σε βρει. Κι εμένα ο σύντροφός μου, στα 35 ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο και τον αντιμετώπισε. Στα 35, τυχαία… Είχε έναν πόνο στον αυχένα, έκανε μια εξέταση που αφορούσε στον αυχένα και ανακάλυψε κάτι άλλο. Τυχαία, στα 35 του.

https://www.instagram.com/p/CtwmwgboZLL/

Η δημοσιογράφος και ο σκηνοθέτης έχουν διακοσμήσει το σπίτι τους σύμφωνα με το προσωπικό τους στυλ, με τον χώρο να αποπνέει μοντέρνα vibes, συνθέτοντας μια πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα.

https://www.instagram.com/p/Cm2VxDhMV2B/

Μια ματιά στο Instagram θα σε πείσει πως το διαμέρισμά του ζευγαριού έχει αμέτρητες ιδέες διακόσμησης, από fluffy χαλιά μέχρι μοντέρνες κορνίζες και minimal διακοσμητικά.

Ο μεγάλος γκρι καναπές πρωταγωνιστεί στο σαλόνι ενώ μια μαύρη ραφιέρα φιλοξενεί τα αγαπημένα items του ζευγαριού. Τα μπαλκόνια έχουν θέα την Ακρόπολη και το κέντρο της Αθήνας, με την δημοσιογράφο να ποζάρει συχνά, χαρίζοντάς μας όμορφα στιγμιότυπα.

Πηγή κεντρικής: fotinipetrogianni_