O Justin Timberlake συνελήφθη και οι fans της Britney Spears μιλούν για «κάρμα»

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Justin Timberlake συνελήφθη και οι fans της Britney Spears μιλούν για «κάρμα»

Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συνέλαβαν τον Justin Timberlake και με τους fans της Britney Spears να αντιδρούν.

Μετά την αυτοβιογραφία της Britney Spears που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 και όσα αποκάλυπτε για τον Justin Timberlake και τη σχέση τους, ο ίδιος απασχόλησε ξανά τα μέσα, αφού συνελήθφη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η τοξική σχέση του Justin Timberlake με τη Britney Spears ξεκίνησε το 1998 και κρατάει μέχρι σήμερα

Η σύλληψη του Justin Bieber και η αγωνία για την περιοδεία του

Πιο συγκεκριμένα και όπως ανέφερε το ραπορτάζ του ABC News, ο γνωστός τραγουδιστής οδηγούσε μεθυσμένος στο Hamptons, όπου και τον συνέλαβε ένας αστυνομικός. Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας 17/6 στο Sag Harbor της Νέας Υόρκης και σύμφωνα με το περιοδικό People, ο Justin Timberlake μέχρι και το πρωί της Τρίτης 18/6 βρισκόταν υπό κράτηση, ενώ αναμένεται να περάσει από ακρόαση στις 26 Ιουλίου.

Ο Timberlake έχει δύο συναυλίες στο Σικάγο αυτό το Σαββατοκύριακο και δύο συναυλίες στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα ως μέρος της περιοδείας του «The Forget Tomorrow World Tour» για την υποστήριξη του έκτου άλμπουμ του, «Everything I Thought It Was», και όπως είναι φυσικό όσοι fans του έχουν κλείσει τα εισιτήριά τους για τις συγκεκριμένες συναυλίες έχουν μία παραπάνω αγωνία για το αν θα πραγματοποιηθούν κανονικά ή όχι.

https://www.instagram.com/p/C5BWgJ0LH9-/

Το «κάρμα»

Βλέποντας αυτή την είδηση στα social media οι fans της Britney Spears μίλησαν στα σχόλιά τους για «κάρμα», αφού και η τοξική τους σχέση φαίνεται πως ήταν ένας από τους παράγοντες που η ίδια στράφηκε στα «ναρκωτικά». Για να νιώθει λιγότερο «καταθλιπτική», όπως είχε γράψει στο βιβλίο της.

Τι είχε πει για την σχέση τους η Britney Spears στο βιβλίο της;

Oι fans της Britney Spears είχαν αυτή την αντίδραση στη σύλληψη του Justin Timberlake γιατί οι αποκαλύψεις που έκανε η pop star ήταν καταιγιστικές στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «The Woman In Me».

«Για μένα, δεν ήταν τραγωδία. Αλλά ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Britney Spears, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο πως οι δυο τους όχι μόνο είχαν προγαμιαίες σχέσεις, αλλά είχε μείνει έγκυος και ο Justin Timberlake την είχε αναγκάσει να κάνει και έκτρωση.

Books Britney Spears
FILE - Britney Spears, left, and Justin Timberlake arrive at the 28th Annual American Music Awards in Los Angeles on Jan. 8, 2001. Spears' memoir "The Woman in Me" releases Oct. 24. (AP Photo/Mark J. Terrill, File, File)

«Ήταν σημαντικό να μην μάθει κανείς για την εγκυμοσύνη ή την έκτρωση, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνουμε τα πάντα στο σπίτι. Δεν το είπαμε καν στην οικογένειά μου. Το μόνο άτομο που γνώριζε εκτός από τον Justin και εμένα ήταν η Felicia Culotta, (πρώην βοηθός της Spears), η οποία ήταν πάντα κοντά μου για να με βοηθήσει. Μου είπαν: Μπορεί να πονέσει λίγο, αλλά θα είσαι μια χαρά. Tην καθορισμένη ημέρα, με μόνο τη Felicia και τον Justin εκεί, πήρα τα μικρά χάπια. Σύντομα άρχισα να έχω αφόρητες κράμπες. Πήγα στο μπάνιο και έμεινα εκεί για ώρες, ξαπλωμένη στο πάτωμα, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας. Ο Justin ήρθε στο μπάνιο και ξάπλωσε στο πάτωμα μαζί μου. Κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι ίσως η μουσική θα βοηθούσε, οπότε πήρε την κιθάρα του και ξάπλωσε εκεί μαζί μου χτυπώντας την» πρόσθεσε με κάθε λεπτομέρεια η τραγουδίστρια.

Πέρα από την έκτρωση, η Britney Spears αποκάλυψε στο ίδιο κεφάλαιο του βιβλίου της πως οι παπαράτσι είχαν «πιάσει» πολλές φορές τον 20χρονο τότε Justin να βρίσκεται με άλλες γυναίκες, ενώ και η ίδια είχε ακούσει στο τηλέφωνο συνομιλία του στην οποία καμάρωνε για κάποια διάσημη που «έριξε» στο κρεβάτι του.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, μετά απ' όλα αυτά το κοινό που αγαπούσε την Britney Spears έδειξε έντονα την δυσαρέσκειά του στα social media του Justin Timberlake με αποτέλεσμα εκείνος να «κλείσει» για ένα διάστημα τα σχόλια στο προφίλ του.