Survivor: Δαλάκα και Nικολή σε νέο beef αλλά το Twitter/X δεν ξεπέρασε την αδικία στον Ντάνιελ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Δαλάκα και Nικολή σε νέο beef αλλά το Twitter/X δεν ξεπέρασε την αδικία στον Ντάνιελ

«Όταν κερδίζει, κερδίζει μόνη της και όταν χάνει φταίνε πάντα οι βοηθοί» λένε στο  Twitter/ Χ για την Δαλάκα που εκνευρίστηκε χάνοντας το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό με την Δώρα αλλά τελικά χάρη σε εκείνη θα είναι κι αυτή στην Αθήνα.

Την τελευταία ψηφοφορία για φέτος είδαμε στο Survivor το βράδυ της Τρίτης 18/6 με τον Φάνη Μπολέτση να είναι ο πρώτος που πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό στην Αθήνα, κάτι το οποίο αντικειμενικά οι fans του παιχνιδιού περίμεναν μιας και ο παίκτης της άλλοτε μπλε ομάδας ήταν πρώτος στα στατιστικά από την 1η μέρα του παιχνιδιού.

Ο Νίκος Μπάρτζης είχε γενέθλια και ο James με την ευχή του απέδειξε πως πλέον είναι και πάλι φίλοι

Τα σχόλια στο Τwitter/Χ για τον Φάνη:

Τα «νεύρα» της Δαλάκα με την Δώρα

Μπορεί ο Φάνης να ήταν ο πρώτος που πήρε το εισιτήριο για την Αθήνα, έπαιξε ωστόσο αντίπαλος με την Κατερίνα Δαλάκα για να μπορέσει να το πάρει, μία παίκτρια -«σταθμό» για τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Η Δαλάκα μπορεί να είχε την παραπάνω εμπειρία στο πώς να διαχειριστεί τα ατομικά αγωνίσματα αυτής της εβδομάδας, όμως κάτι η κούραση, κάτι οι τραυματισμοί που είχε τις τελευταίες εβδομάδες την έκαναν να «πέσει» αγωνιστικά, γι' αυτό και δεν κατάφερε να κερδίσει καμία από τις ασυλίες.

Η ίδια βέβαια, στον τελευταίο αυτόν κρίσιμο αγώνα με τον Φάνη, τα «έβαλε» με την Δώρα Νικολή όταν έχασε, για τις οδηγίες που της έδινε σχετικά με το πού ήταν τα props που θα χρησιμοποιούσε για να πετύχει τον στόχο.

«Η μπάλα ήταν αλλού και έδειχνες αλλού! Άσε με να χάσω μόνη μου», ακούστηκε να λέει η ίδια στη φίλη της, με το κοινό να αντιδρά αφού η Δώρα έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο αρνητικής κριτικής με την βοήθεια που της παρείχε, χαρίζοντάς της πόντους στις μεταξύ τους μονομαχίες.

Τα αρνητικά σχόλια του κοινού για την συμπεριφορά της Δαλάκα:

H άδικη υποψηφιότητα του Ντάνιελ

Όσο κι αν εκνευρίστηκε με την Δώρα η Δαλάκα, εκείνη ήταν που με την ψήφο της στον Ντάνιελ της «χάρισε» το δεύτερο εισιτήριο στην Αθήνα.

Ο Ντάνιελ Νούρκα, μαζί με την Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Γκιουλέκα, είναι αυτός που θα παλέψει για μία από τις δύο εναπομείναντες θέσεις για τα live της Αθήνας.

Ωστόσο, ο Ντάνιελ ήταν αυτός που είχε κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αυτής, την οποία βέβαια με βάση τους φετινούς κανονισμούς δεν μπορούσε να διατηρήσει για πάνω από μια μέρα.

Στα προηγούμενα Survivor, οι ασυλίες διατηρούνταν καθ' όλη την διάρκεια της κάθε εβδομάδας των ατομικών αγωνισμάτων, γι' αυτό και οι αγώνες γι' αυτήν ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού ήταν οι πιο σημαντικοί.

Στην περίπτωση του Ντάνιελ το κοινό θεώρησε μεγάλη αδικία ότι εκείνος, ενώ κατάφερε να πάρει μία από τις 3 ασυλίες τελικά θα πρέπει να μονομαχήσει για να περάσει στην 4άδα, ενώ η Δαλάκα που δεν κέρδισε καμία έχει περάσει ήδη σε αυτήν.