Γιάννης Λιάγκας: H Φαίη Σκόρδα οργάνωσε ένα epic πάρτι για τα 13α γενέθλιά του γιου της & της Ύριας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Γιάννης Λιάγκας: H Φαίη Σκόρδα οργάνωσε ένα epic πάρτι για τα 13α γενέθλιά του γιου της & της Ύριας

Ο μεγάλος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα συνδύασε το κλείσιμο των σχολείων με ένα καλοκαιρινό πάρτι για τα γενέθλιά του.

Μια πολύ ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή (19/6) για την Φαίη Σκορδά, αφού ο μεγάλος της γιος με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Γιάννης γιόρτασε με ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι τα 13α γενέθλιά του.

Μπορεί το πάρτι αυτό να καθυστέρησε βέβαια, λίγο για εκείνον, αφού τα γενέθλιά του ήταν στις 19 Απριλίου, υπήρχε όμως λόγος απ' ότι φάνηκε από την ανάρτηση της παρουσιάστριας που προτίμησαν να κάνουν το πάρτι του 2 μήνες μετά.

Το διπλό πάρτι γενεθλίων και η αποφοίτηση

Ο ένας λόγος ήταν ότι είχε γενέθλια και μία φίλη του, αφού η Φαίη Σκορδά στην ανάρτησή της στο Instagram ευχήθηκε και στον γιο της αλλά και στην Ύρια. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι τελείωσε το σχολείο και η Α' Γυμνασίου, μια τάξη που σηματοδοτεί την αλλαγή ενός παιδιού σε έφηβο και φυσικά κάνει κάθε γονιό να νιώθει περήφανος.

«Κι έτσι κάπως τελείωσε η Α' Γυμνασίου!
Χρόνια Πολλά Γιάννη μου και Ύρια! Καλό καλοκαίρι» έγραψε η Φαίη Σκορδά και πραγματικά τί καλύτερο από το να γιορτάσει κανείς το τέλος μιας σχολικής χρονιάς με ένα πάρτι το οποίο, όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες πιο κάτω, τα είχε «όλα».

Νeon επιγραφές, τούρτα βγαλμένη από ταινία «surf» - άλλωστε στον Γιάννη αρέσει πολύ η θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ, όπως και στον Γιώργο Λιάγκα - photo booth και πολλά χαμόγελα.

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά φανερά ενθουσιασμένη για τον γιο της που μεγάλωσε, δέχθηκε τις ευχές των followers της.

Τα διαφορετικά φετινά γενέθλια

Αυτή τη χρονιά τα γενέθλια του μεγάλου γιου της Φαίης Σκορδά ήταν ιδιαίτερα, αφού ήταν η πρώτη φορά που δεν θα τα γιόρταζε με τον παππού του, Δημήτρη Σκορδά.

Ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά έφυγε αιφνίδια από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου 2024 με την παρουσιάστρια, όπως είναι λογικό να βιώνει ακόμα την απώλεια αυτή.

«Μπαμπάκα μου σ' αγαπάω»: Το πρώτο ποστ της Φαίης Σκορδά στο Instagram συγκινεί

Παρ' όλα αυτά στις 19 Απριλίου που ήταν τα γενέθλια του γιου της η Φαίη Σκορδά του είχε κάνει έκπληξη με μια χειροποίητη τούρτα και την πιο γλυκιά ευχή.

«Και η μέρα ξεκίνησε κάπως έτσι…Χρόνια Πολλά ζωή μου» είχε γράψει η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C57lhIDt-IR/

H Φαίη Σκορδά μπορεί να έχει επιλέξει να μην προβάλλει την προσωπική της ζωή και τους γιους της - τον Γιάννη και τον Δημήτρη - ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει γι' αυτούς και για την προτεραιότητα που έχουν στη ζωή της, όπως και στη ζωή του Γιώργου Λιάγκα, παρά τον χωρισμό τους.

Τι είχε πει η Φαίη Σκορδά για τους γιους της;

Στο Ενώπιος Ενωπίω το 2020 η παρουσιάστρια είχε πει τα εξής:

«Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πώς θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο, θεωρώ ότι δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα να τα φέρω ξανά σε δύσκολη θέση. Θέλω όλα να γίνουν ωραία, χωρίς αναταράξεις για τα παιδιά. Αυτό είναι το νούμερο ένα. Εάν οτιδήποτε γίνει και έρθει δεν επηρεάσει τα παιδιά. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Και θα σου πω κάτι ακόμα. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές τα πράγματα να ήταν κάπως. Είμαστε διαφορετικοί. Σε κάποια βασικά σημεία είμαστε πολύ διαφορετικοί. Ό,τι και αν είναι, από τη στιγμή που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είμαστε οικογένεια».

c8cfb930-1704450897449-689064760-1667198085398-561429609-skorda-me-paidia-sti-romi.jpeg