Σε λίγες ημέρες η Harper Seven Bechkam θα γίνει 13 ετών και η μεταμόρφωσή της ενθουσιάζει

Πατούλια Κατερίνα
Σε λίγες ημέρες η Harper Seven Bechkam θα γίνει 13 ετών και η μεταμόρφωσή της ενθουσιάζει

Η Harper Seven Beckham είναι πια μια όμορφη έφηβη και τα σχόλια στο Instagram account της μαμάς της Victoria, είναι τουλάχιστον αποθεωτικά. 

Το Instagram της μαμάς της κατέλαβε η Harper Seven λίγο καιρό πριν τα γενέθλια 13α γενέθλιά της και την επίσημη είσοδό της στην εφηβεία.

Η Harper, έκανε ένα make up tutorial με τα προϊόντα ομορφιάς της νέας σειράς της Beckham και έδειξε το ταλέντο της στο πώς δημιουργεί άψογα φρύδια με ένα μόνο προϊόν. Φυσικά, όλοι παρατήρησαν τα πιο ξανθά μακριά μαλλιά της Harper και το πόσο γρήγορα μεταμορφώθηκε από μικρό κορίτσι σε μια πανέμορφη δεσποινίδα.

Η Harper μεγάλωσε πολύ

Στο βίντεο αυτό, η περήφανη μαμά Victoria ανέφερε πως κάποιος «έκλεψε» πράγματα από το νεσεσέρ της.

«Πανέμορφη και πήρε τα πιο ωραία χαρακτηριστικά από τους γονείς της», ανέφερε ένα σχόλιο και ακολούθησαν πολλά ακόμα στον ίδιο παλμό.

Μαμά και κόρη είναι πολύ αγαπημένες αλλά εννοείται πως ο μπαμπάς David είναι εκείνος που τρέφει αδιανόητη λατρεία στην κόρη του Harper Seven μετά τους τρεις γιους που έχει αποκτήσει στον γάμο του με την Victoria. Στο συγκεκριμένο βίντεο πάντως της soon to be 13χρονης κόρης των Beckham υπήρξαν και κάποιοι που αναγνώρισαν την ομοιότητα της Harper με τον αδερφό της Romeo.

https://www.instagram.com/reel/C8XHPtaI_hf/

«Δεν έχει σημασία ποιο είναι το εξυπνότερο κορίτσι στο σχολείο. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το ομορφότερο κορίτσι στο σχολείο. Έχει σημασία ποιο είναι το πιο καλόκαρδο και γλυκό κορίτσι στην τάξη. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», είχε πριν λίγο καιρό συμβουλέψει η Beckham την κόρη της!

https://www.instagram.com/p/C7soSaeo7Tg/

Η Harper Seven έγινε ολόκληρη γυναίκα! Η εμφάνιση με λευκό φόρεμα στο πλευρό του David

Η Harper αγαπά τα αντικείμενα μόδας της μαμάς της και πρόσφατα την είχαμε δει στο Tik Tok με μια τσάντα της Victoria.

H λατρεία της Harper για τη μόδα και τη φίρμα Prada, φάνηκε και μέσα στο καλοκαίρι, με τα 12α γενέθλια της κόρης του ζεύγους Beckham.

Η Victoria Beckham διοργάνωσε για τα 12α γενέθλια της κόρης της ένα Prada party! Πιο συγκεκριμένα στα Harrods, στο Λονδίνο, υπάρχει ένα caffè από τον γνωστό Ιταλικό οίκο, Prada. Εκεί όλη η οικογένεια Beckham, μαζί με συγγενείς και φίλους μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μικρής Harper Seven.

https://www.instagram.com/p/CMJ109LJngQ/

Η Harper δεν έχει ακόμα λογαριασμό στο Instagram

Η Harper δεν είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ακόμα γι’ αυτό. Αλλά βλέποντας πόσο σκληροί μπορεί να είναι οι άνθρωποι, ναι, πραγματικά (με απασχολεί)», δήλωσε πρόσφατα η Victoria και πρόσθεσε:

«Είναι σε εκείνη την ηλικία που το σώμα της θα αρχίσει να αλλάζει. Φροντίζουμε να επικοινωνούμε πολύ ως οικογένεια και να περιβάλλεται από καλούς φίλους. Αλλά είναι πολύ τρομακτικό, δεν μπορώ να πω ψέματα».

Σε άλλη της συνέντευξη που αφορούσε τη Harper, η μαμά Victoria είχε πει:

«Μου είπε πρόσφατα, “Μαμά, έχω δει μερικές φωτογραφίες σου όταν ήσουν στα Spice Girls και οι φούστες σου ήταν επιεικώς απαράδεκτες. Ήταν πολύ κοντές. Και ήταν πραγματικά πολύ σοκαρισμένη με το πόσο κοντές ήταν οι φούστες μου. Της είπα: ”Δεν πρόκειται να φορέσεις ποτέ τέτοιες φούστες;” και μου απάντησε: ”Με τίποτα!”. Μένει να το δούμε»!