Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν στενοχωριέται που δεν μιλάει με τη Βίκυ Καγιά και εξηγεί το γιατί

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν στενοχωριέται που δεν μιλάει με τη Βίκυ Καγιά και εξηγεί το γιατί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε με ειλικρίνεια για τις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Αν δεν θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον, μπορούμε και οφείλουμε να μην μιλάμε με κάποιον», δηλώνει η παρουσιάστρια του «First Dates». 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Βίκυ Καγιά υπήρξαν στενές συνεργάτιδες για αρκετά χρόνια ωστόσο μετά το GNTM οι σχέσεις τους φέρονται να είναι τεταμένες.

Οι δυο τους είχαν αρχικά διαψεύσει την κρίση στη φιλία τους ωστόσο λίγο αργότερα το μοντέλο φέρεται να μπλόκαρε την παρουσιάστρια του «First Dates» στο Instagram. Σε κοσμικά events που παρευρέθηκαν από κοινού επικράτησε αμηχανία, με τις πρώην φίλες να μην ανταλλάζουν ούτε κουβέντα.

5 φορές που η Βίκυ Καγιά μίλησε με λατρεία για τα παιδιά της: «Είμαι πολύ προστατευτική σαν μαμά»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν με στενοχωρεί καθόλου που δεν μιλάμε με τη Βίκυ Καγιά, μπορώ να επιλέξω ποιους ανθρώπους έχω μαζί μου»

Πριν από λίγες ώρες η οικοδέσποινα του «First Dates» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Βίκυ Καγιά δηλώνοντας: «Δεν μιλήσαμε με τη Βίκυ. Συμβαίνει, είναι αμελητέας σημασίας. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, σοβαροί, γυναίκες, δεν υπάρχει λόγος. Αν δεν θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον, μπορούμε και οφείλουμε να μην μιλάμε με κάποιον. Δεν με στενοχωρεί καθόλου, μπορώ να επιλέξω ποιους ανθρώπους έχω μαζί μου. Με την Ηλιάνα μιλάμε, μου αρέσει πάρα πολύ στο Shopping Star, μακάρι να συνεχίσει, της πάει πάρα πολύ».

https://www.instagram.com/p/CB7W7NCJoKL/

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά της σχέδια η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραδέχθηκε: «Για μένα δεν τελειώνει ακόμα η σεζόν. Το First Dates συνεχίζει. Μακάρι να το δούμε και από Σεπτέμβρη, δεν έχω ρωτήσει. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να κάνω ραντεβού για του χρόνου, ακόμα τρέχει η χρονιά».

Το «αγάπα με αν τολμάς» η Βίκυ Καγιά το είπε πρώτα στον εαυτό της και μετά στα παιδιά της

Το 2021 η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Ζενεβιέβ Μαζαρί εξηγώντας τη ψυχρότητα που επικρατεί ανάμεσά τους: «Ήμασταν παλιά συνεργάτιδες. Η Ζενεβιέβ δούλευε στο fashion workshop για εννέα χρόνια. Ξεκίνησε ως καθηγήτρια και μετά από πολλή δουλειά από όλους μας έγινε διευθύντρια προγράμματος. Την είχα γνωρίσει πριν από πολλά χρόνια ως βοηθό του Νικόλα Γεωργίου».

https://www.instagram.com/p/CB42ixRJox4/

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος αλλάζει και παίρνει αντίστοιχες αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαστε πλέον κοντά. Κάποτε ήμασταν δίπλα δίπλα. Δεν έχει συμβεί όμως κάτι, δεν έχουμε τσακωθεί».

«Εγώ πιστεύω ότι όλες οι σχέσεις είναι ισότιμες και αμφίδρομες. Με κάποιες σχέσεις τα κατάφερα, με κάποιες δεν τα κατάφερα. Κάθε σχέση σου δίνει ένα μάθημα και προχωράω μπροστά», είχε τονίσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Αναφερόμενη στο block της Βίκυς Καγιά η 47χρονη παραδέχθηκε: «Παιδιά, εσείς το έχετε κάνει θέμα. Δηλαδή και το μπλοκ, δημοσιογράφοι μου το είπαν. Δεν το ήξερα. Είναι εντάξει, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ μιλάω με όλο τον κόσμο και δεν έχω σταματήσει να μιλάω με κανέναν άνθρωπο».

Διάβασε την αποκλειστική συνέντευξη της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Queen.gr και στην Κατερίνα Μπούσιου με ένα κλικ εδώ.

+5 τηλεοπτικές φιλίες που αποτελούν παρελθόν

Mαρία Ηλιάκη- Νίκος Μουτσινάς

Μαρία Ηλιάκη και Νίκος Μουτσινάς συμπαρουσίαζαν το «Δέστε τους» στον Alpha μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Δάσκαλο. Τα τελευταία χρόνια οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί, με αρκετά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για σοβαρό τσακωμό ανάμεσά τους.

Η παρουσιάστρια είχε εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη μιλώντας στο «Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα: «Μάλλον και τους δυο μας έχει γίνει κάτι που μας έχει πειράξει, αλλά επειδή προφανώς είμαι εγώ εδώ θα μιλήσω για μένα. Ναι. Ο Νίκος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της επαγγελματικής και της προσωπικής, οπότε το να αφήνουμε υπονοούμενα είναι κάπως σαν να μειώνουμε τη σημαντικότητα της σχέσης μας. Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει, όχι πειράξει, προφανώς κι εκείνον. Ανθρώπινα. Θέλω να πιστεύω ότι αν η σχέση ήταν τόσο δυνατή κάποια στιγμή θα τα βρούμε. Δε νομίζω ότι κρατάμε ο ένας κακία στον άλλον, απλά τα έφερε έτσι η ζωή».

Δανάη Μπάρκα- Κατερίνα Καινούργιου

Σωτήρης Καλυβάτσης- Αντώνης Κανάκης

Σωτήρης Καλυβάτσης και Αντώνης Κανάκης μας είχαν χαρίσει αμέτρητες σκηνές γέλιου μέσα από τους «Αμάν» ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι δυο τους δεν ανταλλάζουν ούτε καλημέρα.

«Είχα μαγαζί με τον Αντώνη και αποχώρησα για να περπατάω με το κεφάλι ψηλά. Δε μου ταιριάζει να είμαι επιχειρηματίας της νύχτας», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην κάμερα του «Happy Day».

«Από εκεί με γνωρίσατε. Εσείς συνεργάζεστε τα τελευταία …100 χρόνια. Μπορεί για τα επόμενα …150 να μην συνεργάζεστε. Δεν σημαίνει ότι εσύ θα έχεις μένος εναντίον του κι εσύ θα ξυπνάς το πρωί και θα κάνεις την προσευχή σου να καταστραφεί. Δεν έχω τέτοια πράγματα μέσα μου. Ήμασταν με τον Αντώνη, κάναμε αυτά που κάναμε, έκανε τον κύκλο του όλο αυτό το πράγμα. Πήγαμε παρακάτω, θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Μου φαίνεται πολύ απλό και φυσιολογικό. Εγώ ήθελα κάτι άλλο και ο Αντώνης ήθελε κάτι άλλο. Δεν ξέρω γιατί ενδιαφέρονται τα media», είχε δηλώσει ο ηθοποιός παλαιότερα στην εκπομπή «Dot».

Μαρία Μπακοδήμου- Φώτης Σεργουλόπουλος

Μαρία Μπακοδήμου και Φώτης Σεργουλόπουλος αποτελούσαν ένα από τα δημοφιλέστερα ντουέτα της ελληνικής τηλεόρασης το οποίο «έσπασε» με αποτέλεσμα οι δυο τους να τραβήξουν διαφορετικές πορείες.

Μιλώντας στο Action 24 ο παρουσιαστής είχε παραδεχθεί: «Δεν νομίζω ότι θα έκανα ξανά οτιδήποτε έχει να κάνει με μια πολύ μεγάλη επιτυχία του παρελθόντος. To βλέπεις γενικά όταν πας να κάνεις ένα revival σε κάτι ωραίο γιατί στη μνήμη των ανθρώπων έχει μείνει αυτή η νοσταλγία. Το να το ξαναδείς με ανθρώπους γερασμένους, δεν είναι το ίδιο. Οπότε δεν νομίζω ότι το brand name «Φώτης και Μαρία» μπορεί να ξαναγίνει όπως ήταν».

Για το τέλος της φιλίας του με την Μαρία Μπακοδήμου ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε δηλώσει στο Breakfast@Star: «Όμως εγώ δεν έχω μάθει να μιλώ και να εξηγώ τις προσωπικές μου σχέσεις. Έχω πάρει πολλά διαζύγια στη ζωή μου, κι ένα από αυτά ήταν κι αυτό. Δεν θα πω τον λόγο, είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν χρειάζεται να το κοινοποιήσω».

Mαρία Ηλιάκη- Κατερίνα Καινούργιου

Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίαζαν την εκπομπή «Δέστε τους» με τον Νίκο Μουτσινά και μετά τη συνεργασία τους δεν είχαν ιδιαίτερα καλές σχέσεις.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε την αλήθεια της για τις αισθητικές παρεμβάσεις & τη ζωή της εργαζόμενης μαμάς

Μετά από αρκετά χρόνια και λίγο πριν η Μαρία Ηλιάκη γίνει μαμά, η «Katken» της έστειλε τις πιο θερμές ευχές της, με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους να αποκατασταθούν.

Οι δύο παρουσιάστριες άφησαν πίσω τους το παρελθόν και δεν διστάζουν να μιλήσουν δημόσια με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη.

KATKEN1.jpg

«Έχουμε ζήσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές με τη Μαρία και όμορφες και δυσάρεστες. Από τις όμορφες όμως κρατάω ότι ήθελε πάρα πολύ να γίνει μαμά. Είχε χάσει τη μαμά της και σε μια πολύ τρυφερή ηλικία που ήθελε να κάνει παιδί, είναι πολύ της οικογένειας, έχει πάρα πολλή αγάπη να δώσει. Έχουμε περάσει πάρα πολλές στιγμές μαζί, και σε δύσκολες δικές μου στιγμές μου έχει σταθεί πολύ, όχι μόνο της Μαρίας. Έχουμε σταθεί πολύ η μια στην άλλη. Παιδιά χθες έκλαψα όταν το είδα γιατί πήγα χρόνια πίσω, σε όλα αυτά που είχαμε περάσει μαζί, σε πολύ δύσκολες στιγμές, σε στιγμές που είχε περάσει η μια στο σπίτι της άλλης, και στο καμαρίνι, και σε συζητήσεις που είχαμε κάνει. Ξέρω πόσο πολύ ήθελε ένα παιδάκι… Της αξίζει κάθε ευτυχία και θεωρώ ότι θα είναι μια εξαιρετική μαμά», είχε δηλώσει η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή κεντρικής: vickykaya_