Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κέρδισε το βραβείο της πιο τρυφερής μαμάς στα Mad VMA

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κέρδισε το βραβείο της πιο τρυφερής μαμάς στα Mad VMA

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε το παρών στα Mad Video Music Awards με τις κόρες της, Μαίρη και Νάγια. Τα αδημοσίευτα clicks και οι σπάνιες φωτογραφίες με τον 6χρονο γιο της.

Μια ξεχωριστή εμφάνιση στα Mad Video Music Awards 2024 έκανε όπως κάθε χρόνο η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια συνοδευόμενη από τις κόρες της, Μαίρη και Νάγια Σοφού δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και όταν έπρεπε να δώσει βραβείο.

Όπως η ίδια ανέφερε επί σκηνής, οι κόρες της βρέθηκαν για πρώτη φορά στον θεσμό και έδειχναν ιδιαίτερα ενθουσιασμένες.

Το look της Καινούργιου στο πάρτι της Τσιμτσιλή και ο λόγος που απέδειξε πως είναι Super Κατερίνα

H Σταματίνα Τσιμτσιλή έλαμψε στα Mad VMA 2024- Οι νέες φωτογραφίες με τις κόρες της και το εντυπωσιακό look

Η παρουσιάστρια έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στα Mad Video Music Awards 2024 και ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει βραβείο «Best Performer» στην Ελένη Φουρέιρα.

Φορώντας μια υπέροχη maxi δημιουργία David Koma, η παρουσιάστρια πόζαρε στα παρασκήνια και μοιράστηκε αργότερα τις φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/C8aYiHDMEaE/

Η Happy Day από το πρωί φαίνεται:Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε 42 και οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από νωρίς

Oι κόρες της (η 10χρονη Μαίρη και η 11χρονη Νάγια) Σταματίνας Τσιμτσιλή έζησαν από κοντά όλη τη «μαγεία» των μουσικών βραβείων και δεν έφυγαν από το πλευρό της.

Screenshot-2024-06-20-092822.png

«Αισθάνομαι ότι είμαι καλή μαμά, αλλά πολλές φορές μετανιώνω γιατί τους επιβάλλω ένα πρόγραμμα ενώ τους αξίζει να είναι πιο ανέμελα. Είναι μικρά παιδιά και δεν ξαναγυρίζει αυτή η ηλικία. Υποχρεώσεις θα έχουν πάντα στη ζωή τους», έχει δηλώσει παλαιότερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο περιοδικό ΟΚ!.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Η σπάνια φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιο της

Πριν από λίγες ώρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε στα Ιnstagram-stories της μια σπάνια φωτογραφία του γιου της, Ιωάννη-Εφραίμ από την παραλία. Στις 27 Απριλίου βενιαμίν της οικογένειας έγινε πρόσφατα 6 ετών και η παρουσιάστρια του έχει μεγάλη αδυναμία.

Screenshot-2024-06-20-092803.png

«Το αγόρι μου», έγραψε η οικοδέσποινα του «Happy Day» στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μαμά και γιος ποζάρουν σπάνια μαζί στον φακό ωστόσο κατά καιρούς η παρουσιάστρια μοιράζεται όμορφα οικογενειακά στιγμιότυπα στα social media.

https://www.instagram.com/p/C6RXmemMTX7/

«Χρόνια Πολλά αγοράκι μας. Να είσαι πάντα αυτό το καλόκαρδο και υπέροχο πλάσμα που ήρθε και ομόρφυνε ακόμα περισσότερο την οικογένεια μας!», είχε γράψει πριν λίγο καιρό στο Instagram η οικοδέσποινα του «Happy Day» για να ευχηθεί στον γιο της.

H 42χρονη ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του ποινικολόγου, Θέμη Σοφού με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Πρόσφατα η παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της και με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα έγραψε: «Χρόνια πολλά στον πιο στοργικό, τρυφερό και υπέροχο μπαμπά στον κόσμο! Σ´αγαπάμε @thsofos ❤️ #fathersday».

https://www.instagram.com/p/C8Sb1hEMARq/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον γιο της.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram μερικά videos από τα γυρίσματα του νέου video clip των Coldplay στο Ηρώδειο.

Screenshot-2024-06-20-092809.png

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili