Η Ζέτα Μακρυπούλια εξηγεί το γιατί δεν απέκτησε παιδιά με μια φράση: «Για κάποιο λόγο γίνονται όλα»

Τσακιρίδου Χριστίνα

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μια από καρδιάς εξομολόγηση στη Μαρία Σολωμού για τη μητρότητα, τα hate comments, το φλερτ στα social media και το άγχος που της δημιουργούν οι συνεντεύξεις. 

Μια κίνηση κόντρα στην απόφασή της να δίνει σπάνια συνεντεύξεις έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια καθώς δέχθηκε την πρόσκληση της Μαρίας Σολωμού και έδωσε το παρών στο Vidcast της ηθοποιού «Μαρία τη νύχτα», στο κανάλι της στο Youtube.

Η γνωστή παρουσιάστρια-ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα, το φλερτ, την ψυχοθεραπεία αλλά και για την πρόσφατη συνέντευξή της στο Νίκο Χατζηνικολάου η οποία της προκάλεσε κρίση πανικού.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε θεία για 6η φορά και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του ανιψιού της

Ζέτα Μακρυπούλια: Η νέα στάση ζωής μετά την ψυχοθεραπεία

Αναφερόμενη στις αλλαγές που βιώνει στο πέρασμα του χρόνου η οικοδέσποινα του «Ρουκ Ζουκ» τόνισε: «Έχω κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με την ψυχοθεραπεία. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, έχω κάνει αλλά ενεργειακά, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και άλλα πολλά. Έχω πολλά εργαλεία στην τσέπη μου, το αν θα τα χρησιμοποιήσω όμως, είναι άλλο θέμα. Γενικά δεν μιλάω πολύ για όλα αυτά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα πιστεύουν καθόλου και έρχονται μετά και μου λένε «μωρέ είσαι χαζή; Είναι δυνατόν;». Σε αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο αρνητικός δε με ενδιαφέρει να του αλλάξω γνώμη και ούτε πρόκειται. Κρατάει αυτός την άποψη του κρατάω και εγώ τη δική μου και ότι κάνει καλό στην ψυχούλα του καθενός.

Οι αλλαγές με δυσκολεύουν παρά πολύ. Δένομαι πολύ με τους ανθρώπους, δυσκολεύομαι να αποχωριστώ ανθρώπους. Επενδύω σε όλες μου τις σχέσεις, δίνω πολλά πράγματα από τον εαυτό μου, δεν μπορώ στα ξαφνικά να τα διαγράψω όλα και να βγάλω κάποιον από τη ζωή μου. Δεν με ενδιαφέρει να πάρω αυτά που δίνω, δεν έχω αυτή την απαίτηση. Μεγαλώνοντας, ενώ υπήρξα ένας παρά πολύ βολικός άνθρωπος, με απίστευτη υπομονή, βλέπω πλέον, ότι δεν είμαι τόσο. Αυτό το έχει κάνει η ζωή και οι εμπειρίες. Δεν είναι κακό το να αλλάζεις. Βάζω τα όριά μου, που παλιά δεν το έκανα. Δουλεύω πολύ με την ψυχολογία μου και τα τελευταία χρόνια έχω πολλές φορές τις κλειστές μου», παραδέχθηκε η 45χρονη.

Kαι πρόσθεσε:

«Μέχρι μια ηλικία ζεις τα πράγματα και νομίζεις ότι θα είναι πάντα έτσι. Έρχεται μία φάση όμως, που χτυπάει ένα καμπανάκι και νομίζω ότι αυτό με έχει κάνει να είμαι πιο κλειστή και εσωστρεφής. Εκεί λοιπόν που χτυπάει το καμπανάκι, συνειδητοποιείς ότι τίποτα δε μένει για πάντα. Αυτό είναι μία καμπάνα που με χτύπησε βαριά εμένα. Η χαρά που είχα κάποτε, είδα ότι δεν κρατάει. Εγώ τις κλειστές μου δεν τις έχω δύο μήνες, τις έχω δύο χρόνια και δεν ξέρω πόσο καιρό θα κρατήσουν».

H δημιουργία οικογένειας και το άγχος της μητρότητας

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν δίστασε να αναφερθεί στη μητρότητα αλλά και στην απόφαση να μην εντάξει τη δημιουργία οικογένειας στα άμεσα σχέδιά της. Όπως η ίδια εξήγησε «για κάποιο λόγο γίνονται όλα».

«Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτυπούσε. Έχω πει μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα κοιμόμουν. Για τη δική μου ψυχοσύνθεση με διευκολύνει ότι δεν ζω το άγχος του να είσαι γονιός και έχω μείνει απλά στα άγχη τα δικά μου. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είμαι okay με το να μην γίνω μητέρα, έχω βάλει τα όρια μου σε όλο αυτό», παραδέχθηκε η οικοδέσποινα του «Ρουκ Ζουκ».

Και τόνισε: «Στο θέμα του χρόνου υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι μήπως δεν προλάβω να κάνω κάποια πράγματα. Περνάς πολλά χρόνια που νομίζεις ότι όλα θα γίνουν, όποτε όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι έτσι, γκρεμίζονται όλα. Ο χρόνος έρχεται κάποια στιγμή και περιορίζει τα πράγματα, όποτε όλα πρέπει να γίνονται τη σωστή στιγμή».

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια ηθοποιός εξήγησε αναλυτικά γιατί αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις τα τελευταία χρόνια αναφέροντας:

«Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις. Παλιά κάπως το διαχειριζόμουν, το είχα καλύτερα νομίζω. Τώρα, όχι πια. Η συνέντευξη που έδωσα φέτος στον Νίκο Χατζηνικολάου, μία που κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα, δεν θέλεις να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν και το πιο περίεργο είναι ότι το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη, μόλις τελείωσε, άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού. Ενώ μου άρεσε και θεωρώ ότι πήγε καλά, είχα κρίση πανικού. Έπαθα μετά και κάτι στο δόντι το οποίο και τράβηξε, όλη αυτή η ιστορία, δύο μήνες και δεν το θεωρώ τυχαίο. Πιστεύω ότι προήλθε από την κρίση πανικού. Πιστεύω σε αυτά τα ψυχοσωματικά που δημιουργούμε μόνοι μας και πλέον έχω καταλάβει ότι, παρόλο που ακούγεται υπερβολικό και το ξέρω ότι είναι, δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Και συμπλήρωσε: «Έτσι λοιπόν έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, ας μην αναλύσουμε το γιατί και το πως, φαντάζομαι πως μπορείς να το καταλάβεις. Έχω εκτεθεί πάρα πολλές φορές από πολύ μικρή ηλικία, έχω πει διάφορα πράγματα, έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ και έχω λίγο κουραστεί. Απλώς το θεωρώ και λίγο κατόρθωμα το γεγονός ότι μπορώ πλέον να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις. Κανονικά έπρεπε να φας παντόφλα. Τρεις μέρες τώρα περνάω δύσκολα, βλέπω εφιάλτες»,».

Το φλερτ στα social media και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την Μαρία Σολωμού η παρουσιάστρια-ηθοποιός αναφέρθηκε στα hate comments αλλά και στο το φλερτ μέσα από τα social media, ομολογώντας: «Εγώ τα hate comments δεν τα ζω τώρα που είναι επίκαιρα, τα ζω πάρα πολλά χρόνια αλλά σε άλλη μορφή. Έχω περάσει από όλο αυτό, αλλά πλέον δεν τα αφήνω να με επηρεάζουν τόσο. Έχω πρόβλημα με την αδικία, αλλά δεν μπορείς να απαντάς σε όλα αυτά. Εγώ κάνω μπλοκ και τελειώνει εκεί το πράγμα. Δεν επιτρέπω να βγαίνει οποίος θέλει και να λέει ότι θέλει».

«Τα social έχουν αλλάξει παρά πολύ τη ζωή μας. Εγώ δεν επικοινωνώ με ανθρώπους μέσα από τα social. Δεν μου έχει συμβεί να φλερτάρω από τα μηνύματα. Δεν μπορώ να αποκτήσω επαφή με αυτόν τον τρόπο και να εξελιχθεί σε φλερτ. Εννοείται ότι απαντάω σε κάποια μηνύματα αλλά όχι σε επίπεδο φλερτ».

Η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε πως πλέον αποφεύγει το μακιγιάζ στην προσωπική της ζωή και κυκλοφορεί συχνά makeup free με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μιλώντας για τα φίλτρα που χρησιμοποιούν αρκετοί celebrities στις αναρτήσεις τους στα social media η ίδια αρκέστηκε να πει πως δεν θέλει να μεταμορφώνεται σε κάποια άλλη και επιλέγει να δημοσιεύει αυθόρμητο, αφιλτράριστο υλικό.

«Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση πιστεύω ότι έχω δυνατό DNA, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την εξωτερική μου εμφάνιση. Αν με δω ξαφνικά να παραμορφώνομαι, μπορεί να τρελαθώ. Ας συμφιλιωθούμε με αυτό το πράγμα».

Δες ολόκληρη τη συζήτηση Σολωμού-Μακρυπούλια στο video που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής: zeta_makripoulia_official

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης