Πόσα φάουλ του Justin Timperlake ακόμα μπορεί να συγχωρέσει η Jessica Biel;

Πατούλια Κατερίνα
Πόσα φάουλ του Justin Timperlake ακόμα μπορεί να συγχωρέσει η Jessica Biel;

Ένα ακόμα σκάνδαλο τσακίζει τη φήμη του Justin Timberlake και όλοι αναρωτιούνται πόσα ακόμα θα αντέξει η Jessica Biel.

Ήταν 19 Οκτωβρίου 2012, στο Fasano της Ιταλίας, όταν Justin Timberlake παντρεύτηκε την αγαπημένη του Jessica Biel ενώπιον 100 καλεσμένων. Την ευτυχία του ζευγαριού ολοκλήρωσε ο ερχομός του γιου τους Silas και αργότερα ο ερχομός του Phineas.

Ένα ακόμα σκάνδαλο, ένα τουρ σε κρίση και τα trolls καίνε τον Justin

H πιο πρόσφατη σύλληψη του Timberlake, η φωτογραφία από τη σύλληψη και όλες οι λεπτομέρειες για το πώς ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στα κρατητήρια, αποτελούν μια ακόμα κλωτσιά στον εγωισμό του 43χρονου. Οι αστυνομικοί φαίνεται πως βρίσκονταν έξω από το εστιατόριο που διασκέδαζε ο Justin με φίλους και το αυτοκίνητό του το ακολούθησαν όταν παρατήρησαν πως ο οδηγός ούτε κρατούσε το όχημα στην ευθεία ενώ παραβίασε και ένα στοπ.

Ο αστυνομικός που σταμάτησε τον Justin δεν τον αναγνώρισε ποτέ, ούτε και κατάλαβε από το όνομά του ποιος είναι εξαιτίας της νεαρής ηλικίας του ενώ ο Timberlake δέχτηκε μεν να κάνει το πρώτο τεστ που του ζητήθηκε αλλά αρνήθηκε να φυσήξει στο αλκοτέστ το οποίο ο αστυνομικός του ζήτησε να κάνει πάνω από τρεις φορές. Όταν ξεκίνησε η σύλληψη, οι μάρτυρες λένε πως οι φίλοι του Justin φώναζαν στον αστυνομικό να τον αφήσει κι εκείνος μονολογούσε:

«Όλο αυτό θα καταστρέψει την περιοδεία», με τον αστυνομικό να απορεί σε ποια περιοδεία αναφέρεται και τον Timberlake να εξηγεί πως είναι μια παγκόσμια περιοδεία.

https://www.instagram.com/p/C8R0FLcANDu/

Σε συνδυασμό με το άλμπουμ που δεν πηγαίνει καθόλου καλά στα charts, την περιοδεία που έχει χαλαρή προσέλευση και το περσινό σκάνδαλο με την αυτοβιογραφία της Britney Spears να μην έχει κοπάσει, ο Timberlake βιώνει την πιο βαθιά κρίση στην καριέρα του αλλά και η οικογενειακή του ζωή δεν θα τα πάει καλύτερα.

Ο δικηγόρος Eddie Burke Jr ανέφερε πως ο πελάτης του υπήρξε συνεργάσιμος και απλά αρνήθηκε να κάνει το αλκοτεστ, το οποίο αποτελεί δικαίωμά του ενώ το δίπλωμα οδήγησης του τραγουδιστή καταργείται προς ώρας.

Ο Timberlake έχει δύο συναυλίες στο Σικάγο αυτό το Σαββατοκύριακο και δύο συναυλίες στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα ως μέρος της περιοδείας του «The Forget Tomorrow World Tour» για την υποστήριξη του έκτου άλμπουμ του, «Everything I Thought It Was», και όπως είναι φυσικό όσοι fans του έχουν κλείσει τα εισιτήριά τους για τις συγκεκριμένες συναυλίες έχουν μία παραπάνω αγωνία για το αν θα πραγματοποιηθούν κανονικά ή όχι.

Ο βραβευμένος με 10 grammy Timberlake είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στην Oprah το 2014 πως είχε φτάσει στο σημείο να πίνει μόνος του ένα μπουκάλι ουίσκι. Το 2006 είχε παραδεχτεί πως έχει δοκιμάσει πολλές ουσίες ενώ τα μάτια του ηθοποιού από την φωτογραφία της σύλληψης έγιναν αφορμή για σχόλια και για να γίνει ο Timberlake ακόμα και μπλουζάκι!

Η Jessica Biel, σύμφωνα με το Us Weekly, είναι εξαιρετικά εκνευρισμένη με τα καμώματα του συζύγου της και φέτος, ενώ πέρσι τον στήριξε με νύχια και με δόντια στο σκάνδαλο με την αυτοβιογραφία της Britney Spears.

O Justin Timberlake συνελήφθη και οι fans της Britney Spears μιλούν για «κάρμα»

https://www.instagram.com/reel/C64HiNkgraP/

Mετά την αυτοβιογραφία της Britney Spears που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 και όσα αποκάλυπτε για τον Justin Timberlake και τη σχέση τους, ο ίδιος o 43χρονος κράτησε χαμηλό προφίλ.

Η Britney έφερε στο προσκήνιο αρκετές αποκαλύψεις για τη θυελλώδη σχέση της με τον Justin Timberlake, ο οποίος σύμφωνα με το βιβλίο της The Woman in Me, την απατούσε με επώνυμη κυρία του Hollywood και την προέτρεψε να προχωρήσει σε άμβλωση, γεγονός που η τραγουδίστρια δεν ξεπέρασε ποτέ.

«Για μένα, δεν ήταν τραγωδία. Αλλά ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι» αναφέρει η τραγουδίστρια στο βιβλίο της.

Στο βιβλίο της η Britney Spears εξηγούσε πώς κατάφερε να τη διατηρήσει κρυφή την εγκυμοσύνη και την άμβλωση ακόμη και από τους γονείς της.

«Ήταν σημαντικό να μην μάθει κανείς για την εγκυμοσύνη ή την έκτρωση, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνουμε τα πάντα στο σπίτι. Δεν το είπαμε καν στην οικογένειά μου. Το μόνο άτομο που γνώριζε εκτός από τον Justin και εμένα ήταν η Felicia Culotta, (πρώην βοηθός της Spears), η οποία ήταν πάντα κοντά μου για να με βοηθήσει. Μου είπαν: Μπορεί να πονέσει λίγο, αλλά θα είσαι μια χαρά», αποκάλυψε η σταρ.

Και πρόσθεσε τότε: «Την καθορισμένη ημέρα, με μόνο τη Felicia και τον Justin εκεί, πήρα τα μικρά χάπια. Σύντομα άρχισα να έχω αφόρητες κράμπες. Πήγα στο μπάνιο και έμεινα εκεί για ώρες, ξαπλωμένη στο πάτωμα, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας. Ο Justin ήρθε στο μπάνιο και ξάπλωσε στο πάτωμα μαζί μου. Κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι ίσως η μουσική θα βοηθούσε, οπότε πήρε την κιθάρα του και ξάπλωσε εκεί μαζί μου χτυπώντας την».

Η τοξική σχέση του Justin Timberlake με τη Britney Spears ξεκίνησε το 1998 και κρατάει μέχρι σήμερα

Το σκάνδαλο του 2019

Το 2019, τον γάμο του Timberlake με την Biel είχε κλονίσει και το σκάνδαλο εκείνο με την συνάδελφο του Timberlake, όπου ο φακός τον είχε εντοπίσει να περπατά χέρι – χέρι με την Alisha Wainwright από την ταινία Palmer τον Νοέμβριο του 2019. Ο Timberlake είχε ζητήσει τότε συγνώμη δημόσια από την Jessica ενώ λίγους μήνες αργότερα υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους.

«Μένω μακριά από τα κουτσομπολιά όσο μπορώ, αλλά για την οικογένειά μου θεωρώ σημαντικό να ξεκαθαρίσω το τοπίο γιατί οι φήμες πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ. Πριν από μερικές εβδομάδες υπέπεσα σε ένα σφάλμα – αλλά για να ξεκαθαρίσω – τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε εμένα και την συμπρωταγωνίστριά μου.

Ήπια λιγάκι παραπάνω εκείνο το βράδυ και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα. Ζητάω συγγνώμη από την εκπληκτική μου σύζυγο και το γιο που τους έφερε σε δύσκολη θέση και είμαι συγκεντρωμένος στο να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που μπορώ. Αυτή η συμπεριφορά μου δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Είμαι υπερήφανος που δουλεύω για το «Palmer». Ανυπομονώ να κάνουμε την ταινία και είμαι ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα την δει» είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά ο Justin Timberlake.

Δέκα χρόνια γάμου γιορτάζουν ο Justin Timberlake και η Jessica Biel και έγινε η αποκάλυψη