Ιάσονας και Φάνης στην τελευταία τους αναμέτρηση στον Έρωτα Φυγά όταν αποκαλυφθεί πως είναι αδέλφια

Κατερίνα Μπούσιου

Λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο στις 5 Ιουλίου, στον Έρωτα Φυγά θα αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του Φάνη αλλά και της Άρτεμις. 

Ο Έρωτας Φυγάς θα είναι από τις ελάχιστες πλέον σειρές της σεζόν που θα κάνουν φινάλε στις αρχές Ιουλίου και αυτό το επεισόδιο αναμένεται να είναι και το πιο αγωνιώδες και συναισθηματικά φορτισμένο. Λίγο πριν δούμε την Πέμη Ζούνη να επιστρέφει στο σπίτι της και να φανερώνει σε όλους, πως είναι ζωντανή και ακμαία, θα έχουμε μία ακόμη δοκιμασία για τον γιο της Ιάσονα. Την ανακάλυψη του αδελφού του Φάνη.

«Ή εμείς θα μείνουμε ζωντανοί, ή αυτός»

Ο Σταύρος Ζαλμάς και η Πέμη Ζούνη αποφασίζουν να κάνουν την πιο επικίνδυνη και όχι απλά τολμηρή τους κίνηση για να οδηγηθούμε σε ένα είδος ξεκαθαρίσματος πριν τελειώσει η σειρά. «Ή εμείς θα μείνουμε ζωντανοί ή αυτός» λέει για τον Πανταζόπουλο. Η αλήθεια είναι πως αυτό το περιμέναμε νωρίτερα να συμβεί στο σενάριο. Ο Έρωτας Φυγάς είχε αρκετά αργό ρυθμό στις εξελίξεις του τις προηγούμενες εβδομάδες. Είναι ένα ζήτημα που συνέβη και σε άλλες σειρές φέτος και προκάλεσε επιπτώσεις στα νούμερα τηλεθέασης.

Λίγο πριν το τέλος του Έρωτα Φυγά στις 5 Ιουλίου παραμένει το ερώτημα για την τύχη της Πέμης Ζούνη

Παρόλα αυτά το πιστό κοινό του Έρωτα Φυγά παραμένει στη θέση του γιατί έχει απορία για το πώς θα εξελιχθεί το φινάλε. Και το μείζον ζήτημα δεν είναι μόνο η αποκάλυψη της Μαργέτας - Πέμης Ζούνη πως είναι ζωντανή. Είναι και το τι θα συμβεί με τους εχθρούς του Στέφανου και της ίδιας, το αν θα τιμωρηθεί ο Κοντογιάννης και αν τελικά θα μάθει ο Ιάσονας για την πραγματική ταυτότητα του Φάνη και της Άρτεμις. Για το αν θα είναι ξανά ζευγάρι με την Αλεξάνδρα, το θεωρείς ήδη δεδομένο εδώ και καιρό.

Την ταυτότητά της η Άρτεμις θα την αποκαλύψει λίγο πριν το φινάλε. Με μία επίσκεψη στο σπίτι των Δεμερτζήδων. Και εκεί θα αποκαλύψει στην Ουρανία πως είναι η χαμένη κόρη της. Δεν θα υπάρξουν αγκαλιές και φιλιά, αλλά θυμός σε αυτή την αποκάλυψη, κυρίως από την Άρτεμις. Ο Ιάσονας όμως θα βρει τον τρόπο να υπάρξει κάποιου είδους συμφιλίωση.

Στην περίπτωση του Φάνη που υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η αποκάλυψη θα είναι πιο απρόσωπη. Μόλις αντιληφθεί πως έχει παγιδευτεί για όλα όσα έχει κάνει κατά του Ιάσονα και του Στέφανου, θα αποφασίσει να φύγει κρυφά και θα αφήσει ένα γράμμα στο οποίο και θα εξηγεί τα πάντα στον ετεροθαλή του αδελφό. Ο Ιάσονας προβληματίζεται και επηρεάζεται αρνητικά με όσα μαθαίνει.

Βέβαια η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του είναι όταν τελικά θα δει ξαφνικά τη μητέρα του Μαργέτα, στη δεξίωση του γάμου του Νικόλα και της Ρηνιώς.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε και το ετεροχρονισμένο «αντίο» του Σταύρου Σβήγκου από τη σειρά. Ως Μάρκος έχει πεθάνει τηλεοπτικά εδώ και καιρό, αλλά μόλις τώρα βρήκε λίγο χρόνο για να αποχαιρετήσει φίλους και συνεργάτες. Μας το δικαιολόγησε όμως λέγοντας πως δεν είναι καλός σε αυτά τα αντίο: «Οι αποχαιρετισμοί μου ήταν πάντα δύσκολοι, όμως η βαλίτσα γέμισε με συναισθήματα , καινούργιες και παλιές φιλίες , μαθήματα ζωής και ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ όλους».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης