Στην σπάνια έξοδο της Αραβανή μετά τον ερχομό του γιου της, η Αντωνά είπε αυτό που είδαμε όλοι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην σπάνια έξοδο της Αραβανή μετά τον ερχομό του γιου της, η Αντωνά είπε αυτό που είδαμε όλοι

Η Ευαγγελία Αραβανή τα τελευταία χρόνια δεν κάνει συχνά εμφανίσεις ούτε και αναρτήσεις στα social media. Λίγους μήνες, ωστόσο μετά τη γέννηση του γιου της απόλαυσε ένα κοκτέιλ με την φίλη της Μαρία Αντωνά.

Η Ευαγγελία Αραβανή τον περασμένο Μάρτιο έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της τα τελευταία 4 χρόνια, Σπύρο Λάζαρη.

Η Ευαγγελία Αραβανή έγινε μαμά για πρώτη φορά δημιουργώντας αυτό που πάντα ήθελε, μια οικογένεια

arabanh.jpeg

Η πρώτη βραδινή έξοδος της Αραβανή μετά τη γέννηση του γιου της

Το βράδυ της Παρασκευής (21/6) η Ευαγγελία Αραβανή έκανε μετά από καιρό - και μετά τη γέννηση του γιου της - μια σπάνια έξοδο, όπως είδαμε μέσα από το προφίλ της Μαρίας Αντωνά, αλλά και το δικό της στο Instagram.

Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν τη βραδινή συνάντησή τους και μερικά δροσερά κοκτέιλ, ενώ η Mαρία Αντωνά στην ανάρτησή της έγραψε αυτό που είδαμε όλοι, βλέποντας την Ευαγγελία Αραβανή χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

«Ελληνίδα θεά» έγραψε η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το ότι η Ευαγγελία Αραβανή είχε αναδειχθεί η πιο ωραία Ελληνίδα το 2005.

Η σχέση της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Σπύρο Λάζαρη και η απομάκρυνσή της από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Ευαγγελία Αραβανή τα τελευταία χρόνια έχει προτιμήσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν η παρουσίαση του Project Runway το 2018 στο OPEN, ενώ την είδαμε ξανά στη σκηνή του MadWalk το 2019 να ερμηνεύει το κομμάτι «Καταπληκτικά» του Νίνο.

Έκτοτε, η ίδια αποφάσισε να επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Σπύρο Λάζαρη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στον Πόρο, γι' αυτό και τα ταξίδια στο νησί είναι πολύ συχνά για εκείνον και στα περισσότερα από αυτά τον συνοδεύει και η Ευαγγελία Αραβανή.

https://www.instagram.com/p/Ch7GdlstOaj/

Οι δυο τους, πάντως εδώ και περίπου 1 χρόνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου μένουν στα Βόρεια Προάστια και εκεί είναι που πλέον μεγαλώνουν τον γιο τους.

Άλλωστε, η δημιουργία οικογένειας ήταν αυτό που πάντα ήθελε η Ευαγγελία Αραβανή, όπως είχε πει σε συνέντευξή της.

«Ποτέ δεν άκουσα από την οικογένειά μου ότι πρέπει να κάνω δική μου οικογένεια. Δεν το έχω ακούσει ούτε μισή φορά. Ωστόσο, είναι κάτι που θέλω να μου συμβεί και δεν με φοβίζει, παρόλο που είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια και ιδανικά να μη χωρίσω. Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις βέβαια, γιατί όλες οι σχέσεις ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω ανάμεσα σε οικογένεια και σε καριέρα, θα διάλεγα το πρώτο» είχε αναφέρει η ίδια στο Madame Figaro και την Ανθή Μιμηγιάννη το 2019.