Η Suri Cruise έχει αγόρι: Ο χορός αποφοίτησης και το φιλί

Πατούλια Κατερίνα
Η Suri Cruise έχει αγόρι: Ο χορός αποφοίτησης και το φιλί

Η Suri έγινε πρόσφατα 18 ετών και στον χορό αποφοίτησης εμφανίστηκε με το αγόρι της.

H Suri Cruise ήταν ένα fashion icon στον χορό αποφοίτησής της. Η 18χρονη πια κόρη του Tom Cruise έμοιαζε με κλώνο της μητέρας της Kate Holmes και όλοι ήθελαν να δουν από κοντά την 18χρονη η οποία διασκέδαζε με φίλους αλλά και το νέο της αγόρι.

Η Cruise δεν έκρυψε τον έρωτά της για τον νεαρό του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα αλλά όλοι θεωρούν πως πρόκειται για συμμαθητή της.

https://www.instagram.com/p/C8aPD4Pv5lP/

Η αποφοίτηση και οι σπουδές που περιμένουν την Suri

Η Suri τελειώνει τις σπουδές από το Λύκειο LaGuardia και η μαμά της δεν έκανε κάποια συγκινητική ανάρτηση στα social media όπως συνηθίζουν άλλες celebs, όπως η Jennifer Garner.

Mετά την αποφοίτηση, η Suri πιθανότατα θα συνεχίσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon του Pittsburgh όπου οι φήμες την θέλουν να σπουδάζει κάτι σχετικό με τη μόδα.

Η Suri Cruise έγινε 18 ετών αλλά δηλώνει ότι δεν θέλει να μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο με τον Tom

https://www.instagram.com/p/C8dLUEqvSH7/

Aυτό που με σιγουριά γνωρίζουμε πάντως, είναι πως η Suri είναι ερωτευμένη και οι παπαράτσι ακολουθούν κάθε βήμα της, μιας και η διάσημη κόρη των Holmes και Cruise είναι πλέον ενήλικη.

https://www.instagram.com/p/C8dBvIfoT3p/

Ενήλικη η Suri - τέλος στη διατροφή

H σχέση της Suri με τον Cruise κλονίστηκε μετά τον χωρισμό του με την Holmes και δεν φαίνεται να υπάρχει επιστροφή ή επιθυμία της νεαρής κοπέλας να βελτιωθεί η κατάσταση. Μάλιστα, με την ενηλικίωση της φαίνεται ότι ακόμα και οι τελευταίοι «υποχρεωτικοί» δεσμοί τους θα χαθούν, αφού ο ηθοποιός με την ενηλικίωση της δεν χρειάζεται να καταβάλει πια διατροφή για εκείνη, η οποία μέχρι σήμερα ανερχόταν στα 400.000 δολάρια ετησίως.Tόσο εκείνη όσο και η μητέρα της δεν επιθυμούν να έχουν καμία επαφή με τον πρωταγωνιστή του «Mission Impossible».

«Η Suri δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα της και ακόμη και αν τηλεφωνούσε, δεν θα απαντούσε. Δεν υπάρχει για την Katie ή τη Suri, η κόρη του δεν θέλει να βασίζεται σε αυτόν για τίποτα».

Ο λόγος για τον οποίο η σχέση του Tom Cruise με την κόρη του είναι -στην καλύτερη των περιπτώσεων- ψυχρή δεν έχει διευκρινιστεί σε απόλυτο βαθμό. Πολλά δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι ενώ ο ηθοποιός μπορούσε να τη βλέπει κάποιες ημέρες τον χρόνο, δεν το έκανε, επικαλούμενος το φορτωμένου του πρόγραμμα και τα γυρίσματα ταινιών.