Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης απέδειξε (πάλι) πόσο «groupie» μπαμπάς είναι στη συναυλία των Σκιαδαρέσων

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης απέδειξε (πάλι) πόσο «groupie» μπαμπάς είναι στη συναυλία των Σκιαδαρέσων

Οι Σκιαδαρέσες ή αλλιώς η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση τραγούδησαν στο φεστιβάλ του Χελμού και ο μπαμπάς Γεράσιμος δεν μπορούσε να κρύψει την περηφάνια του.

Η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση - ή αλλιώς Σκιαδαρέσες - έχουν καταφέρει, παρά το γεγονός πως οι γονείς τους είναι οι γνωστοί ηθοποιοί, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Μπέσσυ Μάλφα, να ξεχωρίσουν μόνες τους με την μουσική τους.

Στη φωτογραφία-αφιέρωση του Σκιαδαρέση στη Μάλφα το ωραιότερο σχόλιο ήρθε από τις κόρες τους

Τα ιδιαίτερα τραγούδια που «σκάρωναν» στην καραντίνα και κυκλοφορούσαν με αυτοσχέδια βίντεο κλιπ στο σπίτι τους, ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται σε γνωστές πλατφόρμες μουσικής και κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουν το δικό τους φανατικό κοινό που της ακολουθεί σε κάθε τους live.

https://www.instagram.com/reel/C71sYbyIA13/

No1 fan των Σκιαδαρέσων ο μπαμπάς τους!

O πιο μεγάλος fan βέβαια, της Όλγας και της Νίκης είναι ο μπαμπάς τους, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και πολλές φορές μέσα από το προφίλ του στο Instagram προωθεί τα νέα τους τραγούδια ή τις εμφανίσεις που κάνουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Όποτε μάλιστα, του επιτρέπουν και οι υποχρεώσεις του, πηγαίνει και ο ίδιος τους για να τις απολαύσει να κάνουν αυτό που αγαπούν. Κάπως έτσι, οι Σκιαδαρέσες και ο «groupie» μπαμπάς, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκαν στο μουσικό φεστιβάλ στον Χελμό.

Όπως θα δεις και από την ανάρτησή του ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την περηφάνεια του, ακόμη μια φορά για τις κόρες του και με ένα λογοπαίγνιο που μάς θύμισε τον Φατσέα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έγραψε κάτω από το βίντεο που το κοινό τραγουδάει με τις Σκιαδαρέσες του «Χελμός στον χαμό……! Σόρρυ χαμός στον Χελμό!».

https://www.instagram.com/reel/C8iG8fGIYNN/

Φυσικά τα σχόλια στην ανάρτησή του ήταν μόνο θετικά για τις κόρες του και το πόσο πρέπει να τις καμαρώνει.

Για να μην αδικήσουμε την Μπέσσυ Μάλφα και εκείνη στηρίζει με κάθε τρόπο τις κόρες της, παρότι όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της όταν εκείνες της είπαν πως θα ασχοληθούν με τον χώρο της τέχνης δεν ήταν και το καλύτερό της λόγω της ανασφάλειας που επικρατεί.

Μάλιστα, η ίδια βρέθηκε σε live τους τον περασμένο Μάρτιο και παραδόθηκε κι εκείνη στον ρυθμό που έδιναν η Όλγα και η Νίκη σαν σωστή fan.