Η λεπτομέρεια στην ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη από την Πορτογαλία που ενθουσίασε τους πιο πολλούς

Γεωργία Βλαχοπούλου

Στην Πορτογαλία γιόρτασε η Σμαράγδα Καρύδη το έθιμο του Κλήδονα ή του Sao Joao, με το πιο πολύχρωμο outfit και τους φίλους της.

Όσο οι περισσότεροι celebrities απολάμβαναν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε κάποιο νησί των Κυκλάδων, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τις βουτιές στη θάλασσα, η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη έκανε με τις φίλες της ένα ξεχωριστό ταξίδι στην Πορτογαλία, όπως είδαμε από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

«Ψάχνω ένα κορμί τέτοιο για καλοκαίρι, Το δανείζετε»; Το epic σχόλιο της Ζαρίφη στην Καρύδη με μαγιό

Oι γεμάτες χρώμα φωτογραφίες της Σμαράγδας Καρύδη και η γιορτή του Κλήδονα

Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε λοιπόν, στο προφίλ της στο Instagram αρκετές φωτογραφίες της από την Πορτογαλία, λέγοντας στους followers της πως πέρα από τα όμορφα μέρη που είδε, γιόρτασε και το έθιμο του Αη-Γιαννιού του Κλήδονα ή - όπως μάς είπε ότι λέγεται στην Πορτογαλία - του Sao Joao.

Σύμφωνα με το έθιμο του Άη Γιάννη του Κλήδονα που επιβιώνει από την αρχαιότητα και τελείται στις 24 Ιουνίου, μέσα από διάφορες διαδικασίες εμφανιζόταν στις άγαμες κοπέλες η ταυτότητα του μελλοντικού τους συζύγου. Βέβαια, τόσες χιλιάδες χρόνια μετά το έθιμο έχει κρατήσει κυρίως τον θεατρικό του ρόλο και τα φολκλορικά του στοιχεία.

Στην Πορτογαλία η γιορτή στην οποία βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη με τους φίλους της ήταν τo Φεστιβάλ του Ιωάννη του Βαπτιστή στο Πόρτο, το οποίο είναι από τα πιο γνωστά και μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και τελείται στις 23 Ιουνίου στο κέντρο της πόλης. Ανάμεσα στα έθιμα που συνοδεύουν το φεστιβάλ είναι και το να χτυπιέται ο κόσμος μ' ένα πλαστικό σφυρί στο κεφάλι ή με σκόρδο. Παράλληλα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικές νοστιμιές αλλά και να αφήσουν τα δικά τους φαναράκια να πετάξουν στον ουρανό.

Όλα αυτά, όπως είδαμε τα έκανε και η Σμαράγδα Καρύδη.

Η λεπτομέρεια που πρόσεξαν οι followers της Σμαράγδας Καρύδη

Μπορεί οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σμαράγδα Καρύδη από την Πορτογαλία να τράβηξαν το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων που ταξίδεψαν μαζί της, οι περισσότεροι ωστόσο, ενθουσιάστηκαν με μια λεπτομέρεια.

Όπως πρόσεξαν οι followers της τα μαλλιά της πλέον έχουν επιστρέψει στο ξανθό τους χρώμα, ένα χρώμα σήμα κατατεθέν για την ηθοποιό. Η ίδια τα είχε βάψει εδώ και αρκετό καιρό πορτοκαλί για τις ανάγκες της σειράς IQ 160, όπως φαίνεται όμως πλέον τα έχει αφήσει να «επιστρέψουν» στο χρώμα που την γνωρίσαμε.

Το πολύχρωμο outfit ιδανικό για την Πορτογαλία

Πέρα πάντως από το μαλλιά, σε πολλούς άρεσε και το γεμάτο φωτεινά χρώματα outfit της Σμαράγδας Καρύδη. Με ένα σετ με cropped πουκάμισο και μακριά αέρινη φούστα με πορτοκαλί μεγάλα λουλούδια - ένα all day outfit - η ηθοποιός έκανε την ιδανική επιλογή για τον συγκεκριμένο προορισμό.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης