Κριστιάνα Μπέττα: Eίναι η No1 fan της Θεοδωρίδου και με πιο ξανθά μαλλιά της μοιάζει ακόμα πιο πολύ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κριστιάνα Μπέττα: Eίναι η No1 fan της Θεοδωρίδου και με πιο ξανθά μαλλιά της μοιάζει ακόμα πιο πολύ

Νατάσα Θεοδωρίδου και Κριστιάνα Μπέττα είναι το απόλυτο δίδυμο στο Instagram και πάλι βρήκαν τον πιο ευφάνταστο τρόπο να παρουσιάσουν το νέο της τραγούδι.

«Καλοκαίρι χωρίς Θεοδωρίδου» λένε οι fans της δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και η Νατάσα Θεοδωρίδου, χωρίς τις κόρες της Κριστιάνα και Αντριάνα.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει πολύ καλές σχέσεις και με τις δύο κόρες της, όπως και εκείνες μεταξύ τους παρότι έχουν διαφορετικό μπαμπά. Η Κριστιάνα είναι η κόρη που απέκτησε η Νατάσα Θεοδωρίδου από τον γάμο της με τον Τάκη Μπέττα και η Ανδριάνα είναι η κόρη που απέκτησε από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο.

Κριστιάνα Μπέττα: Το νέο της επαγγελματικό βήμα και το δέσιμο με την αδερφή της, Ανδριάνα

Τα δυο κορίτσια είναι οι πιο μεγάλες fans της Νατάσας Θεοδωρίδου και μάλιστα, ειδικά η Κριστιάνα που είναι πιο ενεργή και πιο εξωστρεφής με τα social media, δεν παραλείπει με το που κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι της μαμάς της, να δείχνει τη δική της στήριξη μέσα από ευφάνταστα βίντεο μαζί της.

Το νέο βίντεο της Νατάσας Θεοδωρίδου με την Κριστιάνα και η αλλαγή στα μαλλιά

Aυτό λοιπόν, έκαναν μαμά και κόρη ξανά δημοσιεύοντας ένα νέο βίντεό τους, στο οποίο η Κριστιάνα ρωτά τη μαμά της «αν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς δικό της τραγούδι». Εκεί είναι που η Νατάσα Θεοδωρίδου της απάντησε τραγουδώντας ένα απόσπασμα από το νέο της τραγούδι, το οποίο είναι άκρως καλοκαιρινό και αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε νέο βίντεο στο TikTok με την κόρη της Ανδριάννα Φουστάνου και αποθεώθηκε

https://www.instagram.com/reel/C8mieyio73S/

Όπως σε κάθε τους βίντεο, έτσι και τώρα οι followers της Νατάσας Θεοδωρίδου σχολίασαν πόσο ωραίο δέσιμο έχουν οι δυο τους με έναν από τους χρήστες να γράφει: «Μαμά και κόρη, οι καλύτερες φίλες, ανεκτίμητο».

Kάποιοι βέβαια, παρατήρησαν και την αλλαγή στα μαλλιά της Κριστιάνας, η οποία έκανε ακόμα περισσότερες ξανθές ανταύγειες.

448366487_1144567349993261_5591392103954154651_n.jpg

Κάπως έτσι, η 29χρονη Κριστιάνα μοιάζει ακόμα πιο πολύ στη μαμά της, όπως μπορείς να δεις και από τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθούν.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Κριστιάνας

Η Κριστιάνα Μπέττα μπορεί να έχει πτυχίο στη Νομική, ωστόσο, έχει επιλέξει να ασχολείται τα τελευταία δύο χρόνια με την ζωγραφική. Μάλιστα στο προφίλ της στο Instagram θα βρεις και το προσωπικό της site στο οποίο μπορείς να βρεις διάφορες πληροφορίες για τα έργα της.

Αυτή τη στιγμή βέβαια, η ίδια έχει επικεντρωθεί στο νέο επαγγελματικό της βήμα, που είναι η δημιουργία της δικής της σειράς με προϊόντα μακιγιάζ.

Ήδη, η ίδια έχει αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους μερικά από τα lip gloss που θα υπάρχουν στη σειρά της, με την μαμά και την αδερφή της να τη στηρίζουν με τα σχόλια και τα likes τους.

https: