«Είστε κουκλιά» έγραψαν στις φωτογραφίες της Καλομοίρας με τα παιδιά της- Οι διακοπές στην Ελλάδα

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Είστε κουκλιά» έγραψαν στις φωτογραφίες της Καλομοίρας με τα παιδιά της- Οι διακοπές στην Ελλάδα

Η Καλομοίρα και τα παιδιά της απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες και τα σχόλια των followers.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Καλομοίρα, συνοδευόμενη αυτή τη φορά από τα παιδιά της (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία).

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης έχουν επιλέξει τα τελευταία χρόνια ως βάση τους την Αμερική ωστόσο περνούν αρκετές μέρες στη χώρα μας, όταν αυτό απαιτείται λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της pop star.

Η Καλομοίρα μας σύστησε την πεθερά της και έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό της

Οι νέες φωτογραφίες της Καλομοίρας με τα παιδιά της και οι διακοπές στην Ελλάδα

Πριν από λίγες ώρες η Καλομοίρα επισκέφθηκε το ατελιέ της Celia Kritharioti και έκανε fitting (πιθανότατα για κάποια σημαντική δημόσια εμφάνιση) ποζάροντας με ένα υπέροχο girly φόρεμα σε ροζ χρώμα.

Το συγκεκριμένο mini dress είναι ιδανικό για καλοκαιρινό γάμο, βάπτιση ή κάποια επίσημη δεξίωση και μπορεί να συνδυαστεί πανεύκολα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα για να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/C8oPYirI-Qf/

«Πώς γίνεται να είναι όλα καλύτερα με λίγο ροζ; Αυτή η τσάντα και αυτό το φόρεμα της Celia Kritharioti μου δίνουν ζωή, κόλλησα μαζί τους», έγραψε η Καλομοίρα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Λίγο αργότερα η δημοφιλής τραγουδίστρια πήρε τα τρία της παιδιά και αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα για να επισκεφθούν εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/C8qxFVZokNv/

Όλοι μαζί απόλαυσαν το δείπνο τους και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, με τη μικρή Αναστασία και τα δίδυμα Μπούσαλη να δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας έσπευσαν να σχολιάσουν το post τονίζοντας πόσο όμορφη και ευτυχισμένη δείχνει η Καλομοίρα με τα παιδάκια της.

sxolio2.jpg

«Κουκλιά», «Να την χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου κούκλα μου», «Πόσο μεγάλωσαν!!! Κουκλιά!!!!», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια των followers.

sxolio1.jpg

Ακολούθησε το σχόλιο του κολλητού της φίλου και διάσημου hair stylist, Δημήτρη Γιαννέτου, ο οποίος άφησε τρεις κόκκινες καρδιές.

Η Καλομοίρα καμαρώνει την κόρη της Σουλιώτισσα - Πώς ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» διάσημες Ελληνίδες

Η υπέροχη σχέση της Καλομοίρας με τον σύζυγό της

Στο καρουζέλ φωτογραφιών που πόσταρε η τραγουδίστρια στα social media ξεχώρισε το print screen από την βιντεοκλήση με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι έχει βρει τον καλύτερο τρόπο για να αψηφά την απόσταση που τους χωρίζει όταν ταξιδεύουν και να παραμένει ενωμένο.

H Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και ενωμένη οικογένεια και πρόσφατα η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» για τη σχέση με τον σύζυγό της τονίζοντας: «Η ημέρα του γάμου μας ήταν πολύ ωραία. Έγινε στο Long Island. Θα ήθελα να κάνω και γάμο στην Ελλάδα αλλά είναι δύσκολο γιατί έχουμε πολλούς συγγενείς στην Αμερική και δεν θα ήταν εύκολο. Κάναμε τη βάπτιση της Αναστασίας εδώ. Με τον Γιώργο είμαστε μαζί από το 2006. Για τη σχέση προσπαθούμε και οι δυο. Υπάρχουν περίοδοι που ο ένας προσπαθεί περισσότερο από τον άλλον, αλλά πάντα το βρίσκουμε».

Η Καλομοίρα μίλησε για τις πλαστικές, τα κιλά και την απιστία

Σε ερώτηση για την μητρότητα η Καλομοίρα μοιράστηκε τα συναισθήματά της όταν έγινε πρώτη φορά μητέρα διδύμων αναφέροντας: «Ήταν χάλια οι πρώτες μέρες, μήνες. Είχα στεναχωρηθεί γιατί νόμιζα στην αρχή δένεσαι με το παιδί και έλεγα: Θεέ μου γιατί δεν δένομαι με τα παιδιά. Μου πήρε τέσσερις μήνες και είχα τόση αγωνία, αφού όταν ήταν να φέρω τον Δημήτρη στο σπίτι, γιατί έγινε μια ολόκληρη ιστορία επειδή ήταν δίδυμα και έμεινε παραπάνω στην κλινική. Δεν ήθελα να τον φέρω στο σπίτι. Ήθελα να είμαι γύρω από τους γιατρούς, να τους φέρω στο σπίτι μου».

Πρόσφατα η pop star απόλαυσε τον γιο της σε σχολική γιορτή όπου έπαιξε πιάνο και πόζαρε μαζί του, τονίζοντας πόσο περήφανη νιώθει για εκείνον.

https://www.instagram.com/p/C8Y16QNI2Sy/

«Προσπαθούμε να διατηρούμε ένα πρόγραμμα με ροή, οπότε μια συνηθισμένη ημέρα μου είναι κάπως έτσι: Ξυπνάω το πρωί και γυμνάζομαι. Αφού ξυπνήσουν τα παιδιά, τρώμε πρωινό, διαβάζω τα αγόρια για το σχολείο, τρώμε μεσημεριανό, διαβάζουμε λίγο ακόμη για το σχολείο, παίζουμε και τρώμε βραδινό, ώσπου φτάνει η ώρα του ύπνου. Το να υπάρχει πρόγραμμα, γνωρίζοντας ποια είναι η ρουτίνα της κάθε ημέρας, βοηθάει πραγματικά τα παιδιά να αισθάνονται ήρεμα και χαλαρά. Διοργανώνουμε και βραδιές ταινιών, ενώ, όταν ο καιρός είναι καλός, παίζουμε έξω, στην αυλή», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Καλομοίρα για την καθημερινότητα με την οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/C73uemoxoGa/

Πηγή κεντρικής: itskalomira