Η Χριστίνα Βραχάλη «έπαθε» Κίμωλο και πόζαρε στην αγκαλιά του συντρόφου της- Το φωτογραφικό album

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Χριστίνα Βραχάλη «έπαθε» Κίμωλο και πόζαρε στην αγκαλιά του συντρόφου της- Το φωτογραφικό album

Η Χριστίνα Βραχάλη απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στις Κυκλάδες. Το ταξίδι με τον σύντροφό της και η νέα τους κοινή φωτογραφία.

Στη μαγευτική Κίμωλο βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα η Χριστίνα Βραχάλη μαζί με την κόρη της (η οποία θα βαπτιστεί Ειρήνη) και τον σύντροφό της.

Η δημοφιλής αθλητικογράφος εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για να χαλαρώσει και να αφήσει λίγο πίσω της την πρωτεύουσα και κάθε επαγγελματική υποχρέωση.

Η Χριστίνα Βραχάλη επέστρεψε στο πλατό και οι fans είπαν «Mama mia» με την εμφάνισή της

Χριστίνα Βραχάλη: Το ταξίδι στην Κίμωλο και η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της

Η γνωστή παρουσιάστρια πραγματοποίησε ολιγοήμερη απόδραση στις Κυκλάδες με τα αγαπημένα της πρόσωπα όπου χάρηκε τον ήλιο, τη θάλασσα, το καλό φαγητό αλλά και τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Κιμώλου.

Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κίμωλος είναι ένα από τα μέρη που ήθελε πολύ να ξαναεπισκεφθεί και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα.

Πριν από λίγες ώρες η Χριστίνα Βραχάλη έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram όπου μοιράστηκε φωτογραφίες από τις διακοπές της. Φορώντας μαγιό και γυαλιά ηλίου η αθλητικογράφος πόζαρε χαλαρή στον φακό και έδειχνε να απολαμβάνει στο έπακρο τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/C8pEo6Mqsxb/

«Έπαθα... (πάλι) Κίμωλο ❤️ #ένασυνένα #vacation #kimolos», έγραψε η αθλητικογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Χριστίνα Βραχάλη με τους διαδικτυακούς της φίλους, ξεχώρισε η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα και μας χάρισε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η 1η βόλτα της Χριστίνας Βραχάλη με την κόρη της και το σχόλιο της Κοκκίνου που «ξεχειλίζει» αγάπη

https://www.instagram.com/p/C6wYztyMxfA/

«Τους τελευταίους 10 μήνες έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου που μου έμαθε τι σημαίνει βαθιά και ανιδιοτελής αγάπη, είναι δίπλα μου στήριγμα, οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Βραχάλη μας δείχνει τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά καθώς το Πάσχα το ζευγάρι και η μικρή Ειρήνη ταξίδεψαν στην Πάρο.

vraxali21.jpg

Στο πρώτο ποστ της Χριστίνας Βραχάλη με το μωρό της, οι ευχές των celebs ξεχώρισαν

Σε συνέντευξή της στην Ελένη Βουλγαράκη και το Πρωινό του ΑΝΤ1 η αθλητικογράφος είχε αποκαλύψει πως μετά τον χωρισμό από τον πατέρα της κόρης της, γνώρισε έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο με τον οποίο είναι σε σχέση αυτή την περίοδο.

«Τους τελευταίους 10 μήνες έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου που μου έμαθε τι σημαίνει βαθιά και ανιδιοτελής αγάπη, είναι δίπλα μου στήριγμα, οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Μιλάω για τον σύντροφό μου. Οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, ο σύντροφός μου αγαπούν εμένα. Το εγώ πια δεν είναι μόνο Χριστίνα, είναι Χριστίνα και Ειρήνη. Ο σύντροφός μου με επέλεξε πριν δει την Ειρήνη, πολλούς μήνες πριν. Είναι βαθιά συγκινητικό», είπε οn camera η γνωστή αθλητικογράφος φανερά συγκινημένη.

Kαι πρόσθεσε: «Δεν ήταν στα σχέδιά μου να γίνω μαμά. Ήθελα σίγουρα ένα παιδί να δημιουργηθεί υπό άλλες συνθήκες, να είναι προϊόν αγάπης, ενός ισχυρού δεσμού. Άσχετα που με εμένα δε συνέβη».

Πηγή κεντρικής: christina_vrachali