Το νέο ρεκόρ της Billie Eilish μάς θύμισε 10 λόγους που η ισχυρή προσωπικότητά της εμπνέει

Το νέο ρεκόρ της Billie Eilish μάς θύμισε 10 λόγους που η ισχυρή προσωπικότητά της εμπνέει

Στη χρυσή τριάδα -πλέον- μαζί με Taylor Swift και The Weeknd. Η νέα της διάκριση είναι κάτι παραπάνω από σημαντική αφού είναι και η νεότερη καλλιτέχνης που έχει φτάσει σε αυτό το ορόσημο.

 

Η Billie Eilish σε ηλικία μόλις 22 ετών κατάφερε αυτό που για πολλούς φαντάζει όνειρο. Η νεαρή τραγουδίστρια καταρρίπτει ένα ακόμη ρεκόρ, καθώς έφτασε στην τρίτη θέση του Spotify με τους περισσότερους ακροατές και με αριθμό που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο.

Η ίδια βρίσκεται ανάμεσα σε κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως ο The Weeknd ο οποίος έχει την πρώτη θέση με 107 εκατομμύρια ακροατές και την Taylor Swift στη δεύτερη θέση με 102 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές!

Αξιοσημείωτο είναι ότι τόσο η Taylor Swift όσο και ο The Weeknd έχουν υπερδιπλάσιο αριθμό τραγουδιών στο Spotify από την Billie Eilish, η οποία με μόλις 82 κομμάτια κατάφερε να τους φτάσει.

Mellowsophy Music Showcase Festival:Ποιοι καλλιτέχνες θα βρεθούν στο mini διήμερο μουσικό πρωτάθλημα

Είναι στην χρυσή τριάδα

Η διάκριση αυτή για την εναλλακτική καλλιτέχνη είναι κάτι παραπάνω από σημαντική αφού εκτός του ότι βρίσκεται στην «χρυσή τριάδα» της γνωστής πλατφόρμας μουσικής είναι και η νεότερη καλλιτέχνης που έχει φτάσει σε αυτό το ορόσημο.

O Jeremy Erlich, ο παγκόσμιος επικεφαλής μουσικής του Spotify είπε στο είπα χαρακτηριστικά για την τραγουδίστρια:

«Το Spotify ήταν μέρος της ιστορίας της Billie από την αρχή. Από το «Ocean Eyes», έχει αυξήσει συνεχώς τη βάση των θαυμαστών της σε όλο τον κόσμο και όλα αυτά μόλις σε ηλικία των 22 ετών».

Η τραγουδίστρια του «Happier Than Ever» και πολλών άλλων επιτυχιών έχει πολλά χαρακτηριστικά που έκανε πολλούς νέους (και όχι μόνο) να ταυτιστούν με τα τραγούδια της. Το συναίσθημα σε κάθε κομμάτι, το κυνήγι του πάθους και η μελαγχολία ενός νέου, που όμως έχει φως μέσα του, είναι χαρακτηριστικά του άλμπουμ της και δείχνει ότι έχει μέσα στοιχεία από τον εαυτό της.

«Αφήστε τις γυναίκες να υπάρχουν»: Η Billie Eilish σε όσους πιστεύουν ότι «ξεπουλήθηκε»

Η Billie Eilish στα 22 της χρόνια έχει αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει. Έχει ταλέντο, άποψη, δεν την απασχολεί η γνώμη των άλλων παρά μόνο η δική της και όπως λέει και η ίδια (ανάμεσα σε πολλά που έχει πει)

https://www.instagram.com/p/C7Hye7EPTMs/

Οι 10 φορές που η Billie Eilish μας έχει κάνει να εμπνευστούμε με τις σκέψεις τις

  1. «Αν είσαι κορίτσι με άποψη, ο κόσμος σε μισεί. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που φοβούνται τις επιτυχημένες γυναίκες».
  2. «Μισώ το χαμόγελο. Με κάνει να νιώθω αδύναμη. Πάντα ήμουν έτσι. Δεν χαμογελάω σε καμία φωτογραφία».
  3. «Αν είμαι σε κακή διάθεση ή αν νιώθω άβολα, μάλλον είναι από αυτό που φοράω γιατί με κάνει να νιώθω έτσι».
  4. «Είναι σπάνιο για κάποιον να εκτιμήσει τις απόψεις μιας έφηβης».
  5. «Οι λέξεις είναι πιο δυνατές από κάποιους θορύβους. Οι θόρυβοι δεν θα διαρκέσουν πολύ. Οι στίχοι είναι τόσο σημαντικοί και ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται».
  6. «Δεν πρόκειται να πω ότι είμαι κουλ, γιατί δεν το νιώθω πραγματικά. Απλώς δεν με νοιάζει καθόλου τι πιστεύουν άνθρωποι ότι είναι ωραίο».
  7. «Είμαι ένας πραγματικά ιδιαίτερος άνθρωπος. Το θέλω με τον τρόπο μου».
  8. «Μου αρέσει να έχω τον έλεγχο του πώς φαίνομαι, πώς νιώθω και πώς ενεργώ».
  9. «Πάντα μου άρεσε να είμαι απασχολημένος. Αν δεν έχω τίποτα να κάνω απλά με τρελαίνει».
  10. «Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να βάζεις τον εαυτό σου σε έναν χαρακτήρα - σε παπούτσια που κανονικά δεν θα ήσουν».