Ο Γιώργος Μαζωνάκης κρατάει ζωντανό το παιδί μέσα του- Η εξομολόγηση στην Κατερίνα Καινούργιου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Γιώργος Μαζωνάκης κρατάει ζωντανό το παιδί μέσα του- Η εξομολόγηση στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για όλους και για όλα. «Δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν», δήλωσε ο καταξιωμένος τραγουδιστής.

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου η οποία προβλήθηκε πριν λίγες ώρες στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Έλληνας σταρ έκανε μια εξαίρεση (καθώς παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις τα τελευταία χρόνια) και «άνοιξε» την καρδιά του στην παρουσιάστρια, μιλώντας μεταξύ άλλων για την δικαστική διαμάχη με την οικογένειά του, την πίστη στον Θεό, τα παιδικά του χρόνια και την αγάπη του για την Κρήτη, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία.

Είναι ξανά ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Από το σχόλιο του Βασάλου στις διακοπές στην Πάρο

Γιώργος Μαζωνάκης: «Θέλω να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι έχω ένα προφίλ που το έχουν δημιουργήσει άλλοι»

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου πως είναι αρκετά μοναχικός χαρακτήρας ωστόσο νιώθει πως έχει ένα προφίλ που το έχουν δημιουργήσει άλλοι.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως σε νεαρή ηλικία ήθελε να γίνει παπαδοπαίδι και τόνισε πως η πίστη και η πίστη του είναι αυτά που τον «έσωσαν».

Λίγο αργότερα ο 52χρονος παραδέχθηκε πως η φωνή του είναι θείο δώρο και νιώθει ιδιαίτερα ευγνώμων για όλα όσα έχει καταφέρει στη ζωή του.

Αναφερόμενος στα πρώτα του βήματα ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν δίστασε να αναφέρει πως ο ίδιος «χτύπησε πόρτες» για να κάνει καριέρα στο τραγούδι και εξήγησε πως μέσα σε όλα τα χρόνια της ζωής του κρατάει πάντα ζωντανό το παιδί μέσα του.

H αγάπη για την Κρήτη: «Το λιμάνι μου είναι το σπίτι που έχω φτιάξει στην Κρήτη, ο θεραπότοπός μου»

O τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην αγάπη που τρέφει για την Κρήτη, από όπου κατάγεται και διατηρεί εξοχική κατοικία.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την οικογένειά του: «Δεν περίμενα ότι θα συμβεί στα 50 μου χρόνια, όμως συνέβη»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε και στην τρέχουσα δικαστική διαμάχη με την οικογένειά του και συγκεκριμένα με την αδερφή του, Βάσω, η οποία φέρεται να μεταβίβασε μετοχές του τραγουδιστή εν αγνοία του.

https://www.instagram.com/p/C8pf8uvo4e5/

Όπως ο ίδιος τόνισε δεν φανταζόταν ποτέ αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη ωστόσο επιθυμεί να τεθούν κάποια όρια καθώς ο ίδιος νιώθει θιγμένος τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

«Αν ο κόσμος πιστεύει ότι είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια, φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει συμβεί. Δεν περίμενα ότι θα συμβεί στα 50 μου χρόνια, όμως συνέβη. Αυτό είναι μια δοκιμασία που μου βάζει ξανά ο Θεός. Αυτή είναι η αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από αυτό που μέχρι τώρα ξέρατε. Μέσα μου θέλω να ενώνω τα πράγματα, να τα φτιάχνω και όχι να δημιουργώ κακές ενέργειες και κακές σχέσεις. Από εκεί και μετά, θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και να καταλάβει ο καθένας μέχρι πού φτάνουν τα πράγματα και ποιος είναι τι. Για εμένα είναι πολύ στενάχωρο.

Εγώ έχω θιγεί προσωπικά και επαγγελματικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο είναι αυτή την περίοδο. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Το πρόβλημα είναι προσωπικό - επαγγελματικό και ηθικό.

Είναι πολύ πιο μεγάλο από ότι φαίνεται. Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν εγώ είμαι αυτός που είναι λάθος, στο τέλος θα βγω και θα ζητήσω συγνώμη», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Απαντώντας σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση με την μητέρα του σήμερα ο Γιώργος Μαζωνάκης τόνισε: «Οι σχέσεις μας αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις. Αυτό βέβαια αυτόματα, φέρνει και μία ελευθερία στον άνθρωπο. Οι ελληνικές οικογένειες, όπως έχω πει στο παρελθόν, είναι ευχή και κατάρα. Οι γονείς και οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε είναι πάνω μας και σκέφτονται ότι μας αγαπάνε αλλά σύμφωνα με αυτό που θέλουν να είμαστε και όχι αυτό που θέλουμε να είμαστε. Νιώθω ότι απέκτησα μια ελευθερία που δεν είχα. Μεγαλώνοντας έτσι, μεγαλώνοντας σε ένα καθεστώς φόβου, χωρίς ο άλλος να σε φοβίζει πραγματικά. Στο υποσυνείδητο υπάρχει το μη αυτό, μην ακουστεί αυτό, καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί ενοχές και χειριστικές συμπεριφορές. Μέσα από αυτό ελευθερώθηκα και λυτρώθηκα».

«Μια συγγνώμη δεν φτάνει για να τα αλλάξει όλα… Δεν με αφήνει ο Θεός να καταστραφώ. Κάνω ένα restart που με ευχαριστεί. Είναι δυνατόν να μην εμπιστεύεται κανείς την οικογένειά του;»

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην αδελφή του και εξήγησε: «Είναι δυνατόν να μη με έχει πάρει; Εννοείται μου τηλεφώνησε. Η υποχώρηση δεν είναι ωραία στα αυτιά μου .Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορώ να είμαι υπόλογος για κάτι, και δεν απολογούμαι, απολογείται αυτός που είναι ένοχος. Εγώ δεν έχω να απολογηθώ ούτε για τη ζωή μου ούτε για αυτό που συμβαίνει. Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε εκεί, έτσι θα γίνει. Θα κρατήσω τις καλές αναμνήσεις από τους γονείς και τις αδελφές μου, που αγαπώ και ας βάλουν μυαλό».

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής: