Αίθρα Λυκουρέζου: Οι οικογενειακές ιστορίες με τους γονείς της συγκίνησαν το κοινό του TikTok

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αίθρα Λυκουρέζου: Οι οικογενειακές ιστορίες με τους γονείς της συγκίνησαν το κοινό του TikTok

Στο νέο της βίντεο στο TikTok η Αίθρα Λυκουρέζου μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση με τους γονείς της και τους άγνωστους τσακωμούς τους. Τα όμορφα σχόλια των followers.

H Αίθρα Λυκουρέζου είναι η κόρη της αείμνηστης ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη και του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Η ηθοποιός έκανε στροφή στην καριέρα της τα τελευταία χρόνια και πλέον ασχολείται ενεργά τελευταία ασχολείται με το life coaching, έχοντας τη δική της σελίδα στο διαδίκτυο, ενώ παραδίδει και μαθήματα ζωής μέσω του προσωπικού της λογαριασμού σε Instagram και TikTok.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έγινε Αίθρα «αντιδρώντας» στην πρόταση της εισαγγελέα της υπόθεσης Κολωνού

Η Αίθρα Λυκουρέζου μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της

Πριν από λίγα 24ωρα η Αίθρα Λυκουρέζου μοιράστηκε ένα νέο βίντεο στο TikTok με θέμα «Οικογενειακές ιστορίες, η σχέση μου με τους γονείς γενικότερα» όπου μίλησε για τη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη και την τρυφερή σχέση τους, τους άγνωστους τσακωμούς τους αλλά και τη δύσκολη σχέση με τον μπαμπά της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

https://www.instagram.com/p/C6x3bDjIyab/

Αναφερόμενη στο πώς περνούσε τον ελεύθερο χρόνο μαζί με την μητέρα της η Αίθρα Λυκουρέζου τόνισε: «Κουβεντιάζαμε πάρα πολύ, καθόμασταν ατελείωτες ώρες και μιλάγαμε στον καναπέ, όπου και να είμασταν στα ταξίδια..και μιλάγαμε και γελάγαμε. Βασικά της έλεγα τα πάντα, τα πάντα όμως, ό,τι μου συνέβαινε στην καθημερινότητα. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο πάρα πολλές φορές μέσα στην ημέρα, το πρωί πάντα για μια καλημέρα, ήταν πάρα πολύ δηλαδή στην καθημερινότητά μου».

Λίγο αργότερα η 45χρονη αποκάλυψε πως 2 φορές στο παρελθόν είχε ψυχρανθεί με τη μητέρα της και δεν μιλούσαν για περίοδο 2-3 μηνών, όταν χώρισε με τον Απόστολο Γκλέτσο αλλά και το 2013 για κάτι που είχε πει η Αίθρα Λυκουρέζου και ενόχλησε τη μητέρα της.

«Δυο φορές είχαμε σταματήσει να μιλάμε για κάποιο διάστημα είχαμε τσακωθεί όταν χώρισα με τον Απόστολο Γκλέτσο, τότε για κάποιους μήνες δεν μίλαγα ούτε με τον πατέρα μου ούτε με την μητέρα μου», παραδέχθηκε η ίδια.

Για τη σχέση με τον πατέρα της η Αίθρα Λυκουρέζου ομολόγησε πως δεν ήταν εύκολη και οι δυο τους είχαν έρθει σε έντονη ρήξη όταν εκείνη εργάστηκε στο δικηγορικό του γραφείο για ένα διάστημα.

«Θέλω να πω ότι έχουμε ζήσει τα πάντα», είπε η ίδια on camera.

Τα όμορφα σχόλια στο ΤikTok

Aρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν την ανάρτηση της Αίθρας Λυκουρέζου τονίζοντας πόσο καλό παιδί φαίνεται και πόσο πολύ τους αρέσουν τα videos με προσωπικές ιστορίες που μοιράζεται στην πλατφόρμα.

Screenshot-2024-06-28-181401.png

«Μια φυσιολογική οικογένεια..με τις κόντρες της αλλά και πολλή αγάπη💗❤️Η μανούλα σου είναι αγαπημένη όλων μας💗💗και της μοιάζεις τόσο κορίτσι μου💗💗», έγραψε χαρακτηριστικά μια follower ενώ μία άλλη σημείωσε:

«Είσαι πολύ συγκροτημένο άτομο, έχεις πολύ ωραίο λόγο και μου αρέσει να σε ακούω να λες ιστοριούλες με τους γονείς σου!!! Επίσης χαίρομαι που ξέκοψες από όλα τα κακά κ είσαι καλά!! ❤🌹».

Screenshot-2024-06-28-181828.png

Η τεράστια αλλαγή στη ζωή της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και τα post ενδυνάμωσης στο TikTok

https://www.instagram.com/p/C6s1ESVIaw-/

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου περιγράφει τα τελευταία 17 της χρόνια χωρίς ουσίες

Η «Καθαρή Ζωή» και τα μαθήματα ενδυνάμωσης στο TikTok

Η Αίθρα Λυκουρέζου έχει αναφερθεί πολλές φορές δημόσια για τη μάχη της με τις ουσίες και τον χρόνιο εθισμό της σε αυτές. Τα τελευταία 17 χρόνια η 45χρονη απολαμβάνει τη νηφαλιότητά της και παροτρύνει τους νέους να απέχουν από όλα όσα καταστρέφουν το σώμα αλλά και το πνεύμα.

«Όταν άρχισα να πειθαρχώ με την τροφή μου, με το πώς να κοιμάμαι με τη ζωή μου, να βάζω όρια στην καθημερινότητά μου, να έχω πρόγραμμα, να ελέγχω τη ζωή μου, το που πάω, τι κάνω, τι ακούω, με ποιον μιλάω, με ποιον συναναστρέφομαι. Όταν άρχισα να πειθαρχώ σε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, άρχισα να βγάζω βάρη από πάνω μου και άρχισα να είμαι πιο ελεύθερη και να είμαι σε έναν πιο ουσιαστικό δρόμο, μοναχικό μεν αλλά πιο ουσιαστικό», έχει τονίσει η Αίθρα Λυκουρέζου.

Η ίδια έχει διαφορετικό mindset και ζει μια υγιεινή ζωή, κοντά στη φύση. Η ενασχόλησή της με το life coaching της γέννησε την ιδέα να δημιουργήσει τον δικό της οργανισμό με τη ονομασία «Καθαρή Ζωή» ενώ παράλληλα μοιράζεται συμβουλές μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο TikTok, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Γιατί αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της

Η 45χρονη άλλαξε πρόσφατα το όνομά της σε «Αίθρα» (από Μαρία Ελένη Λυκουρέζου) και εξήγησε τους λόγους πίσω από αυτή την απόφαση.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» η ίδια παραδέχθηκε πως εμπνεύστηκε από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία για το νέο της όνομα.

«Η ταυτότητα είναι απλώς ένα χαρτί. Εγώ θέλω να λέγομαι Αίθρα είναι στην ψυχή και στην καρδιά μου, σημαίνει φωτεινός ουρανός. Όποιος διαβάσει καταρχάς αρχαία ελληνική Φιλοσοφία θα καταλάβει και θα μάθει, ότι στην αρχαία Ελλάδα όλοι άλλαζαν τα ονόματά τους μετά από κάποια ηλικία. Αυτό δεν το ξέρει κανένας».

Και πρόσθεσε: «Όλοι όμως αλλάζουν τα ονόματα τους γιατί ξεραίνονται από μετά από κάποια ηλικία αλλάζει άρα αυτό το όνομα που είχες και σου είχανε δώσει γονείς σου δε σε αντιπροσωπεύει πια. Επειδή λοιπόν είμαι Ελληνίδα 100 τοις 100, μέχρι το κόκκαλο, πρεσβεύω την αρχαία ελληνική φιλοσοφία αγαπώ όλους τους προγόνους μου όλα αυτά που μου έχουν περάσει γιατί τα πάντα από αυτούς έχουν ξεκινήσει, δεν θα μπορούσα να μην άλλαζα το όνομά μου».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: melzoeaithralykourezou12