Η Ελένη Τσολάκη ευχήθηκε στον Παύλο της καρδιάς της με πέντε λέξεις και μια τρυφερή φωτογραφία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Τσολάκη ευχήθηκε στον Παύλο της καρδιάς της με πέντε λέξεις και μια τρυφερή φωτογραφία

Η Ελένη Τσολάκη ευχήθηκε στον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Οι σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης συγκαταλέγονται στα πιο αγαπημένα και διακριτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά το 2015 και σύντομα θα γιορτάσουν 7 χρόνια έγγαμου βίου καθώς παντρεύτηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2017 στη Βάρκιζα Αττικής, παρουσία αγαπημένων φίλων, συγγενών και συνεργατών.

Μέχρι και ο Elon Musk «θέλει» την Τσολάκη να λέει τον καιρό: Μήπως μας λείπει η fun Ελένη;

Οι τρυφερές ευχές της Ελένης Τσολάκη στον Παύλο Πετρουλάκη

Ξεχωριστό ήταν το Σάββατο (29/06) για την Ελένη Τσολάκη καθώς ο σύζυγός της, Παύλος Πετρουλάκης, γιόρταζε την ονομαστική του εορτή.

Αξιοσημείωτο είναι πως το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και σπάνια δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από μερικές ώρες η παρουσιάστρια έκανε μια εξαίρεση θέλοντας να ευχηθεί δημόσια στον άντρα της ζωής της. Η ίδια δημοσίευσε μια throwback κοινή τους φωτογραφία στα Instagram stories της στην οποία και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον πιο ξεχωριστό Παύλο».

tsolaki1.jpg

Η Τσολάκη κάνει διεθνή καριέρα ως κορίτσι του καιρού & έχει τα πιο «Happy Day» videos στο ΤikTok

Μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων η παρουσιάστρια θέλησε να χαλαρώσει, πραγματοποιώντας μια ολιγοήμερη απόδραση. Η 38χρονη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την τοποθεσία της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, η Ελένη Τσολάκη είχε αναφερθεί στον σύζυγό της τονίζοντας: «Είμαστε 9 χρόνια με τον σύζυγό μου. Αυτό που αλλάζει νομίζω τα πράγματα είναι το παιδί. Εκεί αλλάζουν οι προτεραιότητες. Όλο το υπόλοιπο χωρίς το παιδί είναι το ίδιο πάνω κάτω. Θα ήταν αλλιώς λογικά αν είχαμε παιδί. Θα ήμασταν διαφορετικοί, εγώ θα ήμουν διαφορετική. Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν και έχουν συμφιλιωθεί με αυτό γιατί σημαίνει πως ακούμε την καρδιά τους. Δεν το είχα ποτέ όνειρο να παντρευτώ αλλά συνέβη και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει φέρει η ζωή».

Οι ξέγνοιαστες διακοπές της Ελένης Τσολάκη, το σπίτι στα βόρεια προάστια και η μεγάλη επιστροφή

H οικοδέσποινα του «Πρωινό Σουσου» είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Παύλο Πετρουλάκη αλλά και στον λόγο για τον οποίο δεν μοιράζεται κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

«Με θυμόταν γιατί με είχε δει σε ένα μαγαζί στη Μύκονο όπου έπαιζα μουσική. Εντάξει, μια γυναίκα DJ δεν ήταν και το πιο συνηθισμένο πράγμα πριν από δέκα χρόνια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για τη γνωριμία με τον άντρα της ζωής της.

Απαντώντας στο γιατί δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον Παύλο Πετρουλάκη η ίδια παραδέχθηκε: «Γιατί δεν είναι κάτι που θέλει εκείνος. Έχω πάρα πολλές στο κινητό μου που είμαστε μαζί, αλλά δεν αισθάνεται άνετα να τις ποστάρω. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει social media και δεν έχει συνηθίσει σε αυτή τη μορφή και το είδος της έκθεσης».

«Με τον Παύλο είμαστε 7 χρόνια μαζί και το 2017 παντρευτήκαμε. Συνέβησαν πολλά ωραία, δύσκολα, άσχημα, άλλαξαν πολλά και επαγγελματικά και προσωπικά. Ένα χρόνο μετά τον γάμο μας έγραψαν ότι χώρισα. Σημασία έχει να είμαστε εμείς καλά», είχε δηλώσει η Ελένη Τσολάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: elenitsolaki