Το ωραιότερο δώρο για την Τατιάνα Μπλάτνικ είναι το reunion με τον αδερφό της- Η νέα φωτογραφία τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το ωραιότερο δώρο για την Τατιάνα Μπλάτνικ είναι το reunion με τον αδερφό της- Η νέα φωτογραφία τους

Η Tatiana και ο Boris Μπλάτνικ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η υπέροχη σχέση και οι σπάνιες φωτογραφίες τους.

Δύσκολες στιγμές βιώνει το τελευταίο διάστημα η οικογένεια της Τατιάνα Μπλάτνικ καθώς ο εξ αγχιστείας αδερφός της, Αttilio Brillembourg εξακολουθεί να αγνοείται.

Η ίδια είχε κάνει πρόσφατα δημόσια έκκληση στα social media ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση. Η μητέρα της 43χρονης και ο αδερφός της, Boris, είναι οι πιο κοντινοί της άνθρωποι μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ και η ίδια προσπαθεί να τους βλέπει όσο το δυνατόν συχνότερα.

H Tatiana Blatnik γιόρτασε τα γενέθλια της μαμάς της με ένα post που φανερώνει τι νιώθει για εκείνη

Το reunion της Τατιάνα Μπλάτνικ με τον αδερφό της

Πριν από λίγες ώρες η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε reunion με τον αδερφό της, Boris ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό με την οικογένειά του. Όπως τόνισε στην ανάρτησή της, οι δυο τους είχαν να συναντηθούν αρκετούς μήνες λόγω της απόστασης και θέλησαν να απολαύσουν τις βουτιές τους στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

1719727671966-465447525-blatnik1.jpg

«Ξανά μαζί με τον αδερφό μου Boris. Πρώτο μπάνιο για το 2024, πρώτη συνάντηησ με τον Boris για το 2024. Έκλεισα το κινητό επιτέλους! Το να είσαι παρών=το καλύτερο δώρο.Θάλασσα, ήλιος, μεγάλος αδερφός..απλά χαρούμενη. Αγαπώ το καλοκαίρι στην Αθήνα», έγραψε η Μπλάτνικ στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Το «ευχαριστώ» της Τατιάνα Μπλάτνικ και η φημολογούμενη σχέση μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

https://www.instagram.com/p/CplkMhquqr7/

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Boris! Σήμερα γιορτάζω ΕΣΕΝΑ & ευχαριστώ τον Θεό που σε έχω για μεγαλύτερο αδερφό💙»,είχε γράψει παλαιότερα η 43χρονη, ανήμερα των γενεθλίων του αδερφού της.

Η ιδιαίτερη σχέση της Τατιάνα Μπλάτνικ με τον μεγαλύτερο αδερφό της

Η Μπλάτνικ είναι πολύ δεμένη με τον μεγαλύτερο αδερφό της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει μαζί του, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/Ca4n404MvdF/

Λίγο μετά τον χωρισμό ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ έκανε ένα ταξίδι-έκπληξη για πολύ σημαντικό σκοπό

Τα αδέρφια μοιάζουν πολύ εμφανισιακά με τα ξανθά μαλλιά και τα ανοιχτόχρωμα μάτια να αποτελούν μερικά από τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CGP9qeolzir/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Ο εξ αγχιστείας αδερφός της Τατιάνα Μπλάτνικ εξακολουθεί να αγνοείται

Αγνοούμενος εδώ και ενάμιση περίπου μήνα είναι ο εξ αγχιστείας αδελφός της Τατιάνας Μπλάτνικ, Attilio Brillembourg, ο οποίος εθεάθη για τελευταία φορά στις 18 Μαΐου στο Malibu της Καλιφόρνια.

Ολοένα και πιο έντονη γίνεται η ανησυχία στο στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του αγνοούμενου καθώς ο γιος του πατριού της Μπλάτνικ δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Πριν από λίγες εβδομάδες η 43χρονη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και μέσα από τα stories της θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αμέριστη στήριξη αλλά και τη βοήθεια στην αναζήτηση του ετεροθαλή αδερφού της.

blatnik1.png

«Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας», τόνισε μεταξύ άλλων η Μπλάτνικ στο κείμενό της.

«Πριν από δέκα ημέρες, ο αδερφός μου, ο αδερφός μας, ο Atti, εξαφανίστηκε. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέρα και νύχτα ψάχνοντάς τον. Σημαίνει τα πάντα για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τον αδερφό μας που εθεάθη για τελευταία φορά στο Μalibu της Καλιφόρνια. Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας. Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Κάθε πληροφορία που μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Πηγή κεντρικής: tatianablatnik