Από την εμφύτευση στο θαύμα της μητρότητας - Η Μενούνος εμπνέει όσες προσπαθούν να τα καταφέρουν

Από την εμφύτευση στο θαύμα της μητρότητας - Η Μενούνος εμπνέει όσες προσπαθούν να τα καταφέρουν

H Μαρία Μενούνος θέλησε να μοιραστεί με ένα βίντεο το ταξίδι με τη διαδικασία της εμφύτευσης εμβρύων και της μητρότητας. 

Η Μαρία Μενούνος τους τελευταίους μήνες διανύει μια πολύ όμορφη και τρυφερή περίοδο, αφού κρατά στα χέρια της το μωρό της που τόσο πολύ ήθελε να φέρει στον κόσμο.

Πρόσφατα μάλιστα η μικρή Αθηνά είχε τα πρώτα της γενέθλια και η Μαρία Μενούνος είχε ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή για τη μικρή της. Εκτός από τα γενέθλια όμως η Μαρία Μενούνος θέλησε χθες να μοιραστεί στον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο δείχνει όλη τη διαδικασία της εμφύτευσης εμβρύων στη μήτρα της παρένθετης μητέρας.

Μενούνος: Ο δύσκολος δρόμος της μητρότητας και η γλυκιά αναμονή

Συγκεκριμένα για αυτό το βίντεο η ηθοποιός είπε:

«Αφού μοιράστηκα τις πρώτες στιγμές της Αθηνάς στα γενέθλιά της, ήθελα επίσης να μοιραστώ τι συνέβη πριν από αυτό! Ακολουθεί μια ματιά στη διαδικασία εμφύτευσης.

Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την παρένθετη μητέρα και για το πόσο καταπληκτικός άνθρωπος είναι. Την αγαπάμε τόσο πολύ εκείνη και την οικογένειά της που μας βοήθησαν να φέρουμε την Αθηνά στη ζωή μας. Ήταν υπέροχο να βιώνω κάθε στιγμή μαζί της και ήμασταν σε κάθε βήμα της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, αρχικά είχαμε εμφυτεύσει δύο έμβρυα και τελειώσαμε με ένα, και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη μικρή μας ευλογία. Αυτή η διαδικασία ήταν τόσο συναρπαστική και έμαθα τόσα πολλά. Ελπίζω να μάθετε λίγα περισσότερα πράγματα για τη διαδικασία παρακολουθώντας επίσης αυτό το βίντεο».

https://www.instagram.com/reel/C8zlUZspfqC/

Η θέλησή της να αποκτήσει παιδί και οι προσπάθειες

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Keven Undergaro παντρεύτηκαν το 2017. Τον περασμένο Φεβρουάριο, οι δυο τους ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό στους διαδικτυακούς τους φίλους πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

https://www.instagram.com/p/CoaC_HwJyJs

Η ίδια, αργότερα αναφέρθηκε σε podcast της, στην πολυετή προσπάθειά της να αποκτήσει ένα παιδί.

H Maria Menounos θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και συγκινεί με το μήνυμα προς την παρένθετη μητέρα

Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Έκανα τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος και τίποτα δεν δούλεψε, παρά τις προσπάθειές μου. Σήμερα, έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία προσπαθειών, και μεγάλης ευγνωμοσύνης στην παρένθετη μητέρα – θα είμαι ευλογημένη με το παιδί μου».

Η ηθοποιός έκανε πολλές προσπάθειες για να μείνει έγκυος, όμως εκτός από πολλές προσπάθειες είχε και κάποιες ατυχίες αφού έμαθε ότι η μητέρα της έχει καρκίνο, ενώ μετά έμαθε ότι και εκείνη είχε την ίδια ασθένεια. Για αυτό τον λόγο ο γιατρός της τη συμβούλεψε να μην μείνει έγκυος και κάπως έτσι άρχισε να ψάχνει για παρένθετη μητέρα.

Για όλη αυτή την προσπάθεια της απόκτησης παιδιού η ηθοποιός είχε πει:

«Το ταξίδι ήταν δύσκολο και επώδυνο. Θέλω να μοιραστώ με το παιδί μου πολλή αγάπη. Αγάπη που περίμενα πολλά χρόνια να δώσω!»