«Eρχόμενη εδώ είπα θα ριζώσω», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για το τέλος στον ΑΝΤ1 και αποθεώθηκε

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Eρχόμενη εδώ είπα θα ριζώσω», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για το τέλος στον ΑΝΤ1 και αποθεώθηκε

Μπέττυ Μαγγίρα και Φαίη Μαυραγάνη ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον ΑΝΤ1 και αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Οριστικό φινάλε έκανε την Κυριακή (30/06) η εκπομπή «I Love ΣουΚου» μετά από μία μόνο σεζόν στη συχνότητα του ANT1.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, εμφανώς συγκινημένη, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για όλα όσα έζησαν μαζί κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής χρονιάς.

Στις φήμες για το τέλος από τον ΑΝΤ1, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε με ένα χαμόγελο κι ένα ρητό

H Μπέττυ Μαγγίρα αποχαιρέτησε το κοινό και έγινε ξανά viral- Το «ευχαριστώ»

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και εξήγησε πως ερχόμενη στον ΑΝΤ1 θεώρησε ότι θα μείνει στο κανάλι ωστόσο τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Η ίδια ευχαρίστησε θερμά τους συντελεστές και ευχήθηκε από καρδιάς «Καλό καλοκαίρι» σε όλους.

https://www.instagram.com/reel/C817mShIvjh/

«Θέλω να πω ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δεν μας αγαπήσατε τόσο πολύ, γιατί μας κάνατε να αγαπήσουμε πιο πολύ εμάς, να πεισμώσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε που τόσο πολύ αγαπάμε και δεν θα σταματήσουμε, να σας κάνουμε να χαίρεστε γιατί αυτό μας δίνει διπλή χαρά.

Μπορεί να είπα ότι ερχόμενη εδώ ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει και να μη ριζώσουμε, κάπου θα τρυπώσουμε. Κάπου θα ανθίσουμε. Νομίζω τίποτα δεν χάνεται. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Μη χάνετε ποτέ το όραμά σας και το όνειρό σας. Να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, να αγαπηθείτε, να αγαπήσετε, να φάτε, να μαυρίσετε», είπε on air η Μπέττυ Μαγγίρα και έφυγε από το πλατό στέλνοντας ένα μεγάλο φιλί.

Η κόρη των Τανιμανίδη- Μπόμπα μάς ξεναγεί στο σαλόνι του νέου σπιτιού και η Μαγγίρα σχολιάζει επικά

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της και ανέφερε: «Οι συνεργάτες μου πλάνταξαν στο κλάμα, εγώ κρατήθηκα. Ο τίτλος που θα έβαζα στη φετινή σεζόν είναι αριστούργημα. Υπάρχει μια συγκίνηση σε κάθε τέλος. Όταν ξεκινάς σε ένα νέο κανάλι, πάντα ευελπιστείς για το καλύτερο, δεν συνεχίζεται εντάξει. Υπάρχει πικρία αλλά είναι αποφάσεις του καναλιού και εμείς δουλεύουμε για το κανάλι. Δεν είναι ώρα να απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις όταν θα έρθει η ώρα θα απαντηθεί και αυτό».

Και συμπλήρωσε: «Ευχής έργον θα ήταν να είμαστε η ίδια ομάδα μαζί, γιατί δέσαμε πολύ, υπήρξε χημεία, περάσαμε φανταστικά. Σίγουρα το καλύτερο είναι να συνεχίζαμε έτσι. Φτάνουν στα αυτιά μας τα δημοσιεύματα για τα σχέδια του ANT1. Οι διάδρομοι μιλάνε, αλλά πολλά ακούγονται. Το YFSF έχει παγώσει από το κανάλι. Νομίζω για πρώτη φορά τα πήγαμε μια χαρά».

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής η παρουσιάστρια πόζαρε στα παρασκήνια με τους συνεργάτες της και μοιράστηκε τις φωτογραφίες σε Instagram story.

Με silver hair η Ματθίλδη Μαγγίρα νιώθει 8/10 καλά & μίλησε για τις νέες προτεραιότητες στη ζωή της

Πριν από μερικές ώρες ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την ολοκλήρωση του «I Love ΣουΚου» και ανέφερε:

«Όταν ξεκινάς κάπου και κάπως, θες να παραμείνεις καιρό. Θες να χτίσεις κάτι. Ήταν μία ζώνη που ήταν για πολλά χρόνια ανενεργή στον ΑΝΤ1 οπότε και εμείς νιώσαμε ότι πάμε να χτίσουμε κάτι και να φτιάξουμε μία ζώνη που θα παραμείνει για πολλά χρόνια. Δεν έτυχε με τη δική μας ομάδα, δεν πειράζει όμως. Ελπίζουμε να παραμείνει αυτή η ζώνη ενεργή». Σίγουρα στενοχωριόμαστε, δεν είμαστε από πέτρα. Όταν κάνεις μία δουλειά κι έχεις επενδύσει σε αυτή, στενοχωριέσαι όταν ολοκληρώνει τον κύκλο της ενώ εσύ θα ήθελες να συνεχίσεις.

Επενδύσαμε όλη η ομάδα ο ένας στον άλλο και όπως είπε και η Μπέττυ, θα βρούμε έναν τρόπο κάπου να τρυπώσουμε».

Είχαμε βάλει κάποιους στόχους και τους πετύχαμε. Αλλά προφανώς ο προγραμματισμός, γιατί πέρα από τον κύριο Λεβέντη που ανέφερες, ήρθαν κι άλλοι άνθρωποι στο κανάλι, οπότε άλλαξε λίγο η σύσταση, αλλά και οι προθέσεις του καναλιού. Κι αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Στο καινούριο πρόγραμμα που θέλει να χτίσει το κανάλι, θέλουν να μπει και η ενημέρωση. Οπότε, αυτή η συγκεκριμένη ομάδα δεν επιθυμεί την ενημέρωση με τον τρόπο που τον έχουμε δει και γίνεται σε άλλες εκπομπές, δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε».

Τα αποθεωτικά σχόλια των τηλεθεατών στο Instagram

Η Μπέττυ Μαγγίρα κέρδισε τον σεβασμό και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, με τους followers να την αποθεώνουν στα σχόλια του τελευταίου της Instagram post.

https://www.instagram.com/reel/C8wpdIds32E/

«Ε ρε Μπέττυ!!! Το καλύτερο κλείσιμο εκπομπής εβερ!!! Είσαι υπερταλαντούχα, υπερθεάρα, πανέξυπνη και πανέμορφη. Πρώτη φορά συγκινήθηκα και στεναχωρήθηκα που μια τόσο αξιόλογη εκπομπή τελειώνει. Εντάξει, δεν γίνεται να μην σας δούμε κάπου του χρόνου. Ομαδάρα είστε. Μην μασάτε καθόλου. Σας αγαπάμε και σας περιμένουμε», έγραψε μια follower ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Αγαπητή κα Μαγγίρα, είστε εξαιρετική!!!! Θα μας λείψετε πολύ!!! Είστε τόσο ταλαντούχα!!!! Σας αγαπάμε πολύ!!! Ανυπομονούμε να σας δούμε πάλι!!!!!❤️».

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια του κοινού.

Η Φαίη Μαυραγάνη ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1

Αυλαία έριξε και η εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Στούντιο με θέα» με την παρουσιάστρια να αποχαιρετά τους τηλεθεατές εξηγώντας πως η εκπομπή της θα συνεχιστεί κάπου αλλού την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά on air:

«Κλείνει αυτός ο κύκλος, αλλά η εκπομπή αυτή συνεχίζεται. Κλείνει 11 χρόνια φέτος, συνεχίζει το ταξίδι της κάπου αλλού, οπότε θα τα ξαναπούμε. Να ευχαριστήσω πολύ το πλατό, το κοντρόλ, το μοντάζ, το μακιγιάζ, το ενδυματολογικό Όλα τα παιδιά, όλη μου την ομάδα. Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε, καλό καλοκαίρι, καλημέρα σας».

Λίγο αργότερα η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους και ευχήθηκε «Καλό καλοκαίρι», λαμβάνοντας πολλά υποστηρικτικά σχόλια και ευχές.

https://www.instagram.com/p/C81cLM9ofLt/

«Αγαπημένη παρουσιάστρια ..Με εξαιρετικό λεξιλόγιο σοβαρότητα και σεβασμό στους τηλεθεατές της, έγραψε μια follower.

Screenshot-2024-07-01-100835.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα σχόλια.

Πηγή κεντρικής: betty_maggira