Η Ναταλία Γερμανού έγραψε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι μετρώντας τους κοιλιακούς της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ναταλία Γερμανού έγραψε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι μετρώντας τους κοιλιακούς της Ιωάννας Μαλέσκου

Η σκληρή προπόνηση της Ιωάννας Μαλέσκου όλον τον χειμώνα είχε αποτέλεσμα και η Ναταλία Γερμανού θυμήθηκε την πρώτη φορά που είδε την παρουσιάστρια. 

Μπορεί η φετινή τηλεοπτική παρουσία της να ολοκληρώθηκε γρήγορα, όμως για την Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησαν ήδη οι βουτιές.

Οι πόζες με μπικίνι και το σχόλιο για το φυσικό photoshop

Η νέα μαμά, που τον περασμένο Μάιο έφερε στον κόσμο την κόρη της, μετά την σκληρή προπόνηση του χειμώνα, έχει βρει τη σιλουέτα που είχε πριν την εγκυμοσύνη και τοκετό.

Κι όχι μόνο! Οι fans είδαν και τους γραμμωμένους κοιλιακούς της 35χρονης παρουσιάστριας. Εννοείται βέβαια, πως ήταν το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού στην Ιωάννα που ξεχώρισε:

https://www.instagram.com/p/C82NZBaIXta/

«Έτσι σε γνώρισα θυμάσαι; Και σε πειράζαμε με το Ραφαηλίδη οτι «να κι ένα κορίτσι που γεννήθηκε με φυσικό photoshop», έγραψε χαρακτηριστικά η Γερμανού με την Ιωάννα να αναφωνεί πως αγαπά πολύ πολύ την Ναταλία.

germanou.jpg

Η εγκυμοσύνη και τα 18 κιλά συν

«Η μητρότητα με ωρίμασε, με γέμισε και με έκανε να δω τα πράγματα πολύ πιο διαφορετικά. Να βάλω προτεραιότητες και να καταλάβω τι έχει σημασία τελικά, και τι αξίζει να δώσω χρόνο από τη ζωή μου και τι μου δίνει και μένα νόημα βέβαια. Μου τα άλλαξε όλα. Δώρο για εμένα ήταν αυτό. 17-18 κιλά δεν είναι λίγα και το σώμα μου έπαθε ένα σοκ. Με κοίταζα στον καθρέφτη κι έλεγα Παναγία μου», αλλά όλα καλά τώρα.", είπε πριν μερικούς μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου στις κάμερες όταν έπρεπε να μιλήσει για την αλλαγή που είδε στο σώμα της μετά τον ερχομό του παιδιού της.

Η Μαλέσκου προπονήθηκε και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά και δεν έκρυβε την πρόοδό της και στον λογαριασμό της στο Instagram όπου και είχε γράψει χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/reel/C8rphvboz9b/

«Πίσω από κάθε προπόνηση… κρύβεται η κόρη μου που παρακολουθεί, ό,τι κάνω από το καρότσι. Τη λέμε «πρόεδρο» γιατί φροντίζουμε πάντα να είναι στην καλύτερη θέση. Στην κορυφή. Σαν το λυράρη, ένα πράγμα. Αυτή είναι το δικό μου motivation που λένε και οι «γυμναστηριακοί» τύποι. Γιατί; 1.Αν κλάψει, εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό-ακόμη κι αν δεν έχω δύναμη ή/και ανάσα για να φροντίσω να είναι ήρεμη, μήπως καταφέρω να ολοκληρώσω τα σετ.

2. Γιατί με παρακολουθεί-ό,τι κι αν κάνω- και θέλω να γεμίζει θετικές εικόνες από τη μαμά της.

Χαίρομαι που πολλές από εσάς, μου λέτε πόση ενέργεια παίρνετε από αυτού του είδους τις αναρτήσεις. Και αληθινά, εύχομαι καθεμιά να βρίσκει αυτό που της ταιριάζει. Τη μορφή άσκησης (ναι, ακόμα και περπάτημα!) που της ταιριάζει (σε χρόνους, ρυθμούς, όρεξη, ψυχολογία, ιδιοσυγκρασία, όλα..).

Σε άλλα νέα τώρα… Ασφαλώς υπάρχετε κι εσείς (ευτυχώς μειοψηφία) που πάντα κάτι θα βρίσκετε «κακό». Γιατί ανεβάζω δημοσιεύσεις από το γυμναστήριο, αν «την είδα ξαφνικά γυμνάστρια», ότι είμαι «άνεργη» και προσπαθώ να αλλάξω καριέρα, ότι έχω τοοοσο ελεύθερο χρόνο και γυμνάζομαι… Άμα αρχίσω να ανεβάζω stories με κάτι «κουλαμάρες» που διαβάζω.. (μη σοκάρεστε, χρησιμοποιώ και τέτοιες λέξεις όταν θέλω ή αρμόζει) θα γελάμε όλοι μαζί !

Προς το παρόν όποτε διαβάζω τέτοια σχόλια, γελάω μόνη μου! Ε, μικρές απολαύσεις είναι κι αυτές, μη νομίζετε.
Αυτά. Α και κάτι ακόμα. Απλά να ξέρετε, ότι θα ανεβάζω κι άλλα βίντεο. Όποιος/α δεν «αντέχει»… sorry not sorry»!.

Οι followers της έσπευσαν να «χειροκροτήσουν» την απάντησή της προς κάθε κακοπροαίρετο σχόλιο, λέγοντάς της πως είναι «έμπνευση» για κάθε νέα μαμά και η Ναταλία Γερμανού έδειξε τη στήριξή της στην παρουσιάστρια λέγοντας το αυτονόητο, ότι δηλαδή καθένας και καθεμία έχει το δικαίωμα να κάνει τη γυμναστική του και να δείχνει ότι θέλει στο Instagram του.

https://www.instagram.com/p/C6pHybwIvC2/

Στις 5 Μαΐου, η Ιωάννα είχε γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της ηλιαχτίδας της και είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για τον έναν χρόνο με την κόρη της.

«Κάθε μέρα ρουφάω στιγμές, δεν νομίζω ότι θα τη χορτάσω ποτέ. Νιώθω τόσο ευτυχισμένη και γεμάτη, που δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν γίνω μητέρα. Όλα έχουν αποκτήσει νόημα, σαν να μπήκα σε ένα ωραίο μονοπάτι. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Όσον αφορά τη βάπτιση της μονάκριβης κόρης της, καρπό του έρωτα με τον Κωνσταντίνο Δανιά, η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε:

«Όνομα για την κόρη μας έχουμε βρει, δεν το έχουμε μοιραστεί ακόμα. Τη βάπτιση την έχουμε αφήσει λίγο στον αέρα, δε ξέρω πότε θα γίνει. Με τα ονόματα είμαι συναισθηματική. Σίγουρα την πεθερά μου, τη λένε Μαρία, την αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και είναι και Μυτιληνιά… Οπότε ναι, κάπως, ναι…».