«Γιατρός for the win»: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έδωσε το σύνθημα και έδειξε τα πρώτα γυρίσματα

Κατερίνα Μπούσιου
«Γιατρός for the win»: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έδωσε το σύνθημα και έδειξε τα πρώτα γυρίσματα

Μαριάννα Κιμούλη, Πέτρος Λαγούτης στα νέα πρόσωπα της σειράς. Μόλις ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Γιατρού και έχουμε εκπλήξεις στο καστ και στη νέα μέρα προβολής. Ο Ανδρέας Βρεττός, επιστρέφει δριμύτερος. 

Ο Γιατρός ήταν μία από τις εκπλήξεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ως μία μίνι σειρά με αυτόνομα επεισόδια και κεντρικό πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ως Ανδρέα Βρεττό. Ο ηθοποιός ήδη μας πληροφόρησε πως ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα του δεύτερου και του τρίτου κύκλου ταυτόχρονα, ενώ μας έδειξε και τα πρώτα πλάνα. Το πόσο χαρούμενος είναι φάνηκε και από το σύνθημα που υιοθέτησε για τη σειρά.

Ποιοι όμως θα είναι οι νέοι ηθοποιοί που θα βρεθούν στο πλευρό του γιατρού Ανδρέα Βρεττού;

Η Δήμητρα Σιγάλα, η Βασιλική Τρουφάκου και οι εκπλήξεις στο καστ

Με 32 επεισόδια επιστρέφει ο Γιατρός και αυτό σημαίνει ότι θα εξαντλήσει την επόμενη σεζόν με δεύτερο και τρίτο κύκλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αλλάζει και η μέρα προβολής από την Κυριακή στην Πέμπτη, σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό που έχει κάνει ο Alpha, χωρίς ωστόσο τίποτε να θεωρείται ακόμη ως δεδομένο. Δεδομένο από την άλλη πλευρά, θεωρείται πως θα συνεχίσει να είναι εβδομαδιαία σειρά.

Φινάλε για τον Γιατρό στον Alpha με αποθέωση του Twitter/ X σε Μαρκουλάκη- Σιγάλα- Τρουφάκου

Ο Κωσνταντίνος Μαρκουλάκης ως πρωταγωνιστής και ως γιατρός Ανδρέας Βρεττός, συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Βρίσκοντας πια σταδιακά τη μνήμη του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Στο πλάι του θα συνεχίσουν να είναι τόσο η Βασιλική Τρουφάκου όσο και η Δήμητρα Σιγάλα. Οι δύο γυναίκες που καθόρισαν τη ζωή του, ως πρώην σύντροφος και σύζυγος αντίστοιχα.

Θα αλλάξει όμως όλη η υπόλοιπη ομάδα των γιατρών που υπήρχε στο νοσοκομείο και έπαιζαν επίσης καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις του κάθε επεισοδίου. Ήδη η Μαριάννα Κιμούλη αλλά και ο Πέτρος Λαγούτης (αμφότεροι το ανακοίνωσαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού) θα βρίσκονται στο νέο κάστ, ως μέλη του ιατρικού team. Αναμένονται όμως και άλλοι γνωστοί και αγαπημένοι μας ηθοποιοί, όπως η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Ιωάννης Παπαζήσης, αλλά και ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Μάλιστα ο τελευταίος διακρίνεται στο βίντεο που τράβηξε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο πρώτο γύρισμα της σειράς.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι ενθουσιασμένος για την επιστροφή του σε έναν ρόλο που αγαπήθηκε από το κοινό και μάλιστα τον έδειξε με ένα μικρό σύνθημα γραμμένο σε ένα χαρτί και κολλημένο στον χώρο των γυρισμάτων. «Kαλό μήνα και καλή αρχή σε όλους. Γιατρός for the win».

markoulakis_giatros.jpg

Τη χαρά του για την αποδοχή της σειράς, την είχε εκφράσει πριν μερικούς μήνες και σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ λέγοντας: «Με ευχαρίστησε η επιτυχία του Γιατρού, καθώς ήταν ένα δύσκολο στην κατασκευή του τηλεοπτικό προϊόν και όλοι, από τον σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές, υπερβάλαμε εαυτόν για να προσφέρουμε το καλ΄τυερο. Ήταν από τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς. Πήγε τρομερά καλά, από ό,τι μου λένε. Και δε σου κρύβω ότι το φοβόμουν. Επίσης, Είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον, όχι μόνο η κεντρική ιστορία, αλλά και οι επιμέρους ιστορίες, των υπόλοιπων χαρακτήρων».