Μάρω Λύτρα: Αποκάλυψε τα χειρουργεία για ανεύρυσμα που έκανε & η Καλομοίρα αντέδρασε σαν σωστή φίλη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μάρω Λύτρα: Αποκάλυψε τα χειρουργεία για ανεύρυσμα που έκανε & η Καλομοίρα αντέδρασε σαν σωστή φίλη

Η Μάρω Λύτρα θέλησε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους followers της αποκαλύπτοντας τη δύσκολη χρονιά που είχε λόγω της υγείας της και η Καλομοίρα ήταν εκεί για να στηρίξει τη φίλη της από τα παλιά.

Κάθε χρόνο στον Καναδά την 1η Ιουλίου γιορτάζεται η Ημέρα του Καναδά, μια γιορτή αντίστοιχη με την Ημέρα της Ανεξαρτησίας που γιορτάζεται στην Αμερική. Η Μάρω Λύτρα, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 2 τη σεζόν 2004, θέλησε με αφορμή αυτή την ημέρα να πει στους διαδικτυακούς της φίλους πως κάθε μέρα πρέπει να είναι γιορτή γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Με νέο τραγούδι και ανανεωμένο look η Μάρω Λύτρα κάνει comeback στη μουσική

Και κάπως έτσι αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

https://www.instagram.com/p/CxsZ_piubmw/

Τα χειρουγία που έκανε η Μάρω Λύτρα και το μήνυμα στήριξης από την Καλομοίρα

«Ευτυχισμένη Ημέρα Καναδά. Ευτυχισμένη κάθε μέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο εγχειρήσεις ανευρύσματος εγκεφάλου. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι γνώριζαν. Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή. Χαμογέλα βρες κάτι για να χαμογελάσεις. Να είσαι ευγνώμων, να λες στους ανθρώπους που αγαπάς ότι τους αγαπάς. Κάθε μέρα που ξυπνάς είναι ευλογία μην ξεχνάς να ευχαριστείς τον Θεό. Κάθε μέρα είναι ευλογία, να είσαι ευγνώμων. το αύριο δεν είναι δεδομένο. Το αύριο θα είναι ένα δώρο» έγραψε η Μάρω Λύτρα, αποκαλύπτοντας με αφορμή την Ημέρα του Καναδά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Τα μηνύματα που δέχθηκε η άλλοτε παίκτρια του Fame Story ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά και υποστηρικτικά, ενώ αυτό που ξεχώρισε ήταν το σχόλιο της Καλομοίρας, η οποία ακόμα και μετά από 22 χρόνια έδειξε την αγάπη της στην πρώην συμπαίκτριά της στον μουσικό διαγωνισμό και όπως φαίνεται καλή της φίλη μέχρι σήμερα.

«Είστε κουκλιά» έγραψαν στις φωτογραφίες της Καλομοίρας με τα παιδιά της- Οι διακοπές στην Ελλάδα

«Θεέ μου Μάρω! Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είσαι τόσο δυνατή και γενναία. Ο Θεός να σε ευλογεί πάντα» έγραψε η Καλομοίρα στην Μάρω Λύτρα.

Λίγες ώρες αργότερα η Μάρω Λύρα έκανε ακόμα μια δημοσίευση θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που τις έστειλε ευχές στην οποία έγραφε:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι καλά και υγιής τώρα! Μερικές φορές έχω άσχημες μέρες. Όπως όλοι. Δημοσίευσα την ιστορία μου χθες για να υπενθυμίσω στον εαυτό μου και σε εσάς παιδιά ότι μια κακή μέρα θα συμβεί, ο θυμός θα υπάρξει. Απλά θέλω να θυμάστε ότι θα περάσει, συνεχίστε να αγωνίζεστε για να μείνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Γιατί η ζωή είναι μικρή. Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα. Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε. Και να αγαπάτε με όλη σου την καρδιά».

https://www.instagram.com/p/C86wwa8Og5G/

Η ζωή της Μάρως Λύτρα στον Καναδά

H 53χρονη σήμερα Μάρω Λύτρα, που γεννήθηκε στον Καναδά με καταγωγή από την Λευκάδα και το Μεσολλόγγι, μετά τη συμμετοχή της στο Fame Story ασχολήθηκε με το τραγούδι στην Ελλάδα.

Κυκλοφόρησε τα δικά της κομμάτια, τα οποία μάλιστα έκαναν μεγάλη επιτυχία, όπως η «Μηχανή του Χρόνου», ενώ συνεργάστηκε και με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Γιώργος Τσαλίκης και άλλοι.

Το 2017 ωστόσο, επέστρεψε στον Καναδά, όπου παντρεύτηκε τον ομογενή Έλληνα επιχειρηματία Theo Pappas. Οι δυο τους βέβαια, έμειναν μαζί μέχρι το 2022, όταν και αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

https://www.instagram.com/p/CxznR3KM0Y7/

Η αγάπη της για το τραγούδι και η νοσηλευτική

Η Μάρω Λύτρα με αφορμή και την επιστροφή του Fame Story στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την σεζόν που πέρασε, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το περασμένο φθινόπωρο είχε αναφερθεί στη ζωή που έχει δημιουργήσει στον Καναδά, λέγοντας:

«Δουλεύω ως νοσηλεύτρια στον Καναδά και κάνω κάποιες εμφανίσεις με κάτι παιδιά που είναι μουσικοί και είναι φίλοι μου. Ήταν δύσκολο για εμάς που βγήκαμε από ένα παιχνίδι να μας σεβαστούν επειδή γίναμε τόσο διάσημοι, τόσο γρήγορα. Ένιωσα μία συμπεριφορά σαν δεν είσαι τίποτα εσύ που είσαι από ένα παιχνίδι, άλλα δεν ήμουν μόνο η Μάρω από το Fame Story».