Η Tori Spelling δείχνει πιο υγιής και χαρούμενη από ποτέ: Οι δύσκολες στιγμές και η μεταμόρφωση

Πατούλια Κατερίνα
Η Tori Spelling δείχνει πιο υγιής και χαρούμενη από ποτέ: Οι δύσκολες στιγμές και η μεταμόρφωση

Η 51χρονη Tori Spelling δείχνει να πατάει ξανά στα πόδια της, σε μια χρονιά που οι αλλαγές στη ζωή της ηθοποιού ειναι ακραίες.

Μετά από μια χρονιά σωστή κόλαση, η Tori Spelling χαμογελά ξανά ενώ απολαμβάνει μια ημέρα στη θάλασσα του Μαλιμπού.

H νέα ζωή της Tori

Η 51χρονη ηθοποιός δείχνει με υπερηφάνεια τη νέα της δυνατή σιλουέτα, για την οποία προσπάθησε πολύ με προπόνηση αλλά και λαμβάνοντας αγωγή με σκευάσματα όπως το Ozempic και το Mounjaro για να καταφέρει να επανέλθει μετά την γέννηση και του πέμπτου της παιδιού του γιου της Beau.

Και είναι αλήθεια πως μετά τις αποκαρδιωτικές εικόνες της Spelling τον χειμώνα, όταν αναγκάστηκε να μείνει σε βαν με τα παιδιά της μετά τη διάλυση του γάμου της, το να βλέπει κανείς την Tori να στέκεται ξανά στα πόδια της και να χαμογελά είναι σημαντικό.

Η Tori βούτηξε στη θάλασσα έχοντας στη συντροφιά της την κολλητή της Laura Rugetti και τις εντυπώσεις έκλεψε το neon πράσινο μπικίνι της.

«Δεν νιώθω ντροπή, δεν μπορούσα να χάσω με τίποτα τα κιλά της τελευταία εγκυμοσύνης, στις πρώτες τέσσερις εγκυμοσύνες έχασα αμέσως τα κιλά», παραδέχτηκε η Spelling στο Podcast Misspelling που παρουσιάζει ενώ τόνισε πως μετά την πέμπτη εγκυμοσύνη η ζυγαριά κόλλησε στα 72 κιλά, από το 2017 ως σήμερα ενώ η Tori τόνισε πως σε όλη της την ζωή δεν ζύγιζε πάνω από 54 κιλά.

To διαζύγιο από τον Dean

Τη φετινή χρονιά η Tori βίωσε και τον οριστικό χωρισμό από τον πατέρα των πέντε παιδιών της Dean McDermott μετά από 18 χρόνια μαζί κι ενώ έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά: Liam, 17, Stella, 16, Hattie, 12, Finn, 11 και τον βενιαμίν Beau.

O McDermott έχει έναν ακόμα γιο, τον Jack, με την πρώην σύζυγό του Mary Jo Eustace.

Ο ΜcDermott, γιορτάζει πέντε μήνες νηφαλιότητας ενώ παραδέχτηκε στην Page Six πως ο εθισμός του στο αλκοόλ ήταν εκείνος που δεν ευνόησε τον γάμο με την Tori.

«Ένιωθα καλά με το αλκόολ μέχρι που έφτασα σε ένα σήμείο απομόνωσης, δεν μπορούσα να το κάνω άλλο, δεν άντεχα έτσι πια. Όταν παλεύεις με την εξάρτηση πρέπει να ζητήσεις βοήθεια», είχε πει ο Dean.

Η Tori πάντως φαίνεται να έχει αφήσει στο παρελθόν τον γάμο αυτό και στα 51 της χρόνια κάνει restart Η ίδια, βρέθηκε να ζει σε ένα βαν με τα παιδιά της για πολλούς μήνες. H ίδια είχε τον Απρίλιο του 2024 εξομολογηθεί στο podcast της πως η 15χρονη κόρη της Stella ντρεπόταν για τη ζωή στο βαν και γιατί πολλοί συμμαθητές της θεωρούσαν πως είναι άστεγη.

https://www.instagram.com/p/C6E-2QsSL7E/

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μετά από μια σειρά από φτηνά ξενοδοχείο και το βαν, η Spelling με τα παιδιά της μετακόμισε σε ένα σπίτι με 5 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια στο San Fernando.

Άλλο ένα διαζύγιο για το Χόλιγουντ: Η Tori Spelling χωρίζει μετά από 18 χρόνια