H Jennifer Lopez υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου από τον Ben Affleck και η μέρα είναι σημαδιακή

H Jennifer Lopez υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου από τον Ben Affleck και η μέρα είναι σημαδιακή

Ioύνιος 2023, Καλιφόρνια

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους και επίσημα, αφού η Λατίνα σταρ στις 20 Αυγούστου κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου.

Ήταν θέμα ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα η έκδοση διαζυγίου της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, αφού οι αμέτρητες φήμες χωρισμού δεν ήταν απλά φήμες, αλλά η πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, στις 20 Αυγούστου η Jennifer Lopez, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΤΜΖ μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου υπέβαλε την αίτηση του διαζυγίου της από τον Ben Affleck στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Los Angeles δηλώνοντας ως ημερομηνία χωρισμού τους την 26η Απριλίου.

Και η Jennifer Garner και η Jlo στα γενέθλια του Ben Affleck και όλα μοιάζουν 2003

Οι 3 σημαντικές λεπτομέρειες της αίτησης διαζυγίου από την Lopez

Mπορεί η Lopez να κατέθεσε στο δικαστήριο όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αίτηση διαζυγίου, ωστόσο η ίδια πήγε εκεί μόνη της, χωρίς να εκπροσωπείται από κάποιον δικηγόρο. Αυτή είναι και η πρώτη λεπτομέρεια του διαζυγίου των Benifer που δεν περιμέναμε.

Παράλληλα, η ημερομηνία που διάλεξε η Jennifer Lopez για να κάνει την αίτηση διαζυγίου της ήταν άκρως σημαδιακή, αφού υπό άλλες συνθήκες θα γιόρταζε χαρούμενη τη δεύτερη επέτειο από τον μεγάλο, παραδοσιακό γάμο που είχαν κάνει στην Georgia με τον Ben Affleck. Oι δυο τους είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους νωρίτερα βέβαια, στις 16 Ιουλίου το 2022 στο Las Vegas.

Τρίτη λεπτομέρεια και ίσως η πιο περίεργη είναι πως στα έγγραφα που κατέθεσε η 55χρονη Λατίνα σταρ δεν αναφέρεται να είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Ben Affleck, σύμφωνα με το οποίο θα χώριζαν και την περιουσία που απέκτησαν όσο ήταν παντρεμένοι.

Μην ξεχνάμε πως ο Ben Afleck πρωταγωνίστησε στα "Air" και "Hypnotic" και ήταν παραγωγός του "The Instigators". Επίσης μόλις τελείωσε τα γυρίσματα του «The Accountant 2» πριν από λίγες μέρες.

Όσο για την J Lo, κατά τη διάρκεια του γάμου τους είχε πρωταγωνιστήσει στα "Shotgun Wedding", "The Mother", "This Is Me ... Now" και "Atlas".

Δεδομένου ότι αυτός ήταν ο 4ος γάμος για την Jennifer Lopez και ο 2ος για τον Ben Affleck αυτό που δείχνει το γεγονός ότι -απ' ότι φαίνεται- δεν είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο, είναι πως πίστευαν και η δύο πως αυτή τη φορά ο γάμος τους θα έχει αυτό το «για πάντα».

Πάντως, η Jennifer Lopez δεν θέλει να λάβει διατροφή από τον Ben Affleck και ζήτησε από τον δικαστή να αρνηθεί κάτι τέτοιο και στον πρώην πια σύζυγό της.

LA Premiere of

Όσα γνωρίζαμε για τις τεταμένες σχέσεις του ζευγαριού

Οι Benifer απασχολούσαν καιρό τον διεθνή Τύπο με τον γάμο τους και δεν ήταν λίγες οι φορές που έκανε λόγο ότι η pop star οδεύει προς το τέταρτο διαζύγιο με τελευταίο πρωταγωνιστή τον πλέον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck.

Σύμφωνα με το TMZ ο διάσημος ηθοποιός έχει αγοράσει δικό του σπίτι στο Brentwood, πριν ακόμα ξεκινήσουν οι διαδικασίες του πολυσυζητημένου διαζυγίου, ενώ και η Jennifer Lopez είναι προς αναζήτηση νέας κατοικίας. Ο ηθοποιός πλέον, θέλει να εστιάσει μόνο στη δουλειά του και στα παιδιά, ενώ όπως όλα δείχνουν το σπίτι στο οποίο διέμενε το πρώην ζευγάρι είναι σε διαδικασίες πώλησης.

Πρόσφατο δείγμα πως ο Ben Affleck και η pop star δεν είναι πλέον μαζί: Το ζευγάρι πέρασε χωρίστα την Ημέρα Ανεξαρτησίας (4/7) με την Lopez να βρίσκεται στα Hamptons και να ψωνίζει φυτά μαζί με τον μάνατζέρ της, Benny Medina - φορώντας ακόμα το δαχτυλίδι των αρραβώνων της- και τον Affleck να είναι στο Los Angeles με τα παιδιά του, Violet και Fin.

Η πρώτη γνωριμία και το άδοξο τέλος

Η σχέση τους θα μπορούσε να γίνει ταινία με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Η πρώτη φορά που η Jennifer Lopez συναντήθηκε με τον Ben Affeck χρονολογείται στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Μέσα σε 3 χρόνια ο έρωτάς τους είχε φουντώσει και το 2003 είχαν φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο. Τον Ιανουάριο του 2004 ωστόσο ήρθε το τέλος. Η ζωή τους έφερε ξανά μαζί όταν οι δύο τους ήρθαν ξανά κοντά σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, το 2021, με την πιο σημαντική στιγμή της σχέσης τους, τον γάμο τους τον Ιούλιο του 2022. Δύο χρόνια μετά μιλάμε πλέον για το διαζύγιό τους και το άδοξο τέλος μιας «ταινίας» χωρίς happy end.

c9061bc73a5b6be49d334449eeb73125_M.jpg

Οι φορές που ερωτήθηκαν για τη σχέση τους και οι αινιγματικές απαντήσεις

Όταν Jlo βρέθηκε Μεξικό για τη νέα της ταινία Atlas, ένας δημοσιογράφος την είχε ρωτήσει χαρακτηριστικά:

Είναι αλήθεια οι φήμες για το διαζύγιό σου με τον Ben Affleck;

Ακούγοντας αυτή την ερώτηση η Jennifer Lopez είχε κάνει μόνο το εξής (αινιγματικό σχόλιο):

«Eσύ ξέρεις καλύτερα» (You know better than that). Και αργότερα πρόσθεσε: «Ποτέ δεν υπήρξα καλύτερα, είμαστε όλοι σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή.

https://www.instagram.com/reel/C7SXgQEOlCr/

Σε άλλο σημείο η pop star στο ντοκιμαντέρ της The Greatest Love Story Never Told είχε πει για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της:

«Όταν ξανασμίξαμε, είπα: "Ακούστε, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα social media”. Μετά κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να ζητάω κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι ο Βen αισθάνεται πολύ άνετα με το να το κάνω αυτό, αλλά δεν θέλει να με σταματήσει.

Από την άλλη ο Ben Affleck είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του στον Kevin Hart:

«Δεν μου αρέσει η μεγάλη προσοχή. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι με βλέπουν και λένε: "Γιατί αυτός ο τύπος είναι πάντα θυμωμένος;". Επειδή κάποιος είχε την κάμερά του κολλημένη στο πρόσωπό μου, και εγώ λέω: "Εντάξει, πάμε". Οι άνθρωποι προβάλλουν πάνω μου κάτι που δεν αισθάνομαι καθόλου για τον εαυτό μου»

https://www.instagram.com/reel/C8kFVpPsuxP/

Τι έχει πει το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού:

Το άγνωστο τηλεφώνημα της Jane Fonda στη Jennifer Lopez

Jane Fonda, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια είναι φίλη με την Jennifer Lopez την έχει συμβουλέψει πολλές φορές για τη σχέση της με τον Affleck. Mάλιστα κατά τη διάρκεια ενός τηλεφωνήματος οι δυο γυναίκες συζήτησαν με την 86χρονη να της λέει:

«Αισθάνομαι ότι επενδύω σε σένα και τον Μπεν και θέλω πραγματικά, πραγματικά να πετύχει αυτό.

Η ανησυχία μου είναι ότι μοιάζεις πολύ σαν να προσπαθείς να αποδείξεις κάτι αντί να το ζήσεις. Σε κάθε δεύτερη φωτογραφία είτε θα φιλιέστε είτε θα αγκαλιάζεστε».

8d25b5d8da4c4e4bb5ac4e5a7f3b21e1.jpg

Η προειδοποίηση του Matt Damon στον Ben Affleck

O Matt Damon βλέποντας την κατάσταση του Βen Affleck τον έχει συμβουλεύσει πολλές φορές, να εστιάσει στη δουλειά του, προκειμένου να ξεχνιέται και να μη χάσει τους επαγγελματικούς του στόχους. Ο ίδιος είχε έναν επιτυχημένο γάμο για πολλά χρόνια και ο όπως ακούγεται o Ben ένιωθε πάντα δέος για αυτό.

O Matt Damon είχε πει χαρακτηριστικά:

«Ο Ben ξόδεψε πάρα πολύ χρόνο, εστιάζοντας στη Jennifer Lopez, όπως έκανε και την πρώτη φορά που ήταν ζευγάρι. Αυτό που δεν θέλω να συμβεί είναι να ξανακυλήσει στο αλκοόλ».

Οι ξεχωριστές διακοπές, η βέρα και οι φορές που ο Ben Affleck έλειπε από το πλευρό της Jlo

Μετά τις φήμες για διαζύγιο η Jlo εμφανίστηκε μόνη στην πρεμιέρα του «Atlas». O Ben Affleck απουσίαζε από το Met Gala στις 6 Μαΐου, μια εκδήλωση στην οποία η τραγουδίστρια είχε εξέχοντα ρόλο ως συμπρόεδρος.

Οι solo διακοπές της Jennifer Lopez και η εμφάνιση του Affleck χωρίς βέρα

Λίγο καιρό αργότερα ο Ben Affleck , ενώ είχε πάει για φαγητό με την κόρη του o φακός των παπαράτσι τον εντόπισε χωρίς τη βέρα του. Αυτό ήταν ένα από τα σημάδια που πυροδότησαν τις φήμες για τον χωρισμό του από την Jennifer Lopez.

Επιπλέον τον Ιούνιο η Λατίνα σταρ εμφανίστηκε ξανά solo στις διακοπές που απόλαυσε στην Ιταλία. Η ίδια απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος χωρίς τον πρώην σύζυγό της να ποζάρει στο κινητό της και να διασκεδάζει με φίλους.

Το φιλί στο μάγουλο

Ένα ακόμα στοιχείο που έδειχνε τα προβλήματα στην σχέση τους ήταν όταν οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη Jennifer Lopez και ο Ben Affleck να φιλιούνται σταυρωτά στο μάγουλο, όταν συναντήθηκαν στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια για τον αγώνα μπάσκετ του 12χρονου γιου του, Σάμιουελ.

Τα σημάδια στη σχέση τους υπήρχαν εδώ και αρκετούς μήνες. Το ζευγάρι φαίνεται να έκανε επανειλημμένες προσπάθειες να σώσει τον γάμο του και τη δεύτερη ευκαιρία που είχε δώσει σε αυτή τη σχέση. Όμως όπως έδειξε η ιστορία και για τους ίδιους, «γυαλί που ραγίζει δεν κολλάει».