Ο «καπετάν» Λάμπης Λιβιεράτος άναψε μηχανές & έκανε με τις κόρες του την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο «καπετάν» Λάμπης Λιβιεράτος άναψε μηχανές & έκανε με τις κόρες του την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και οι κόρες του Δανάη και Νεφέλη έκαναν οικογενειακώς την πρώτη τους mini απόδραση, με τον τραγουδιστή να είναι ο καπετάνιος στο σκάφος τους.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι περήφανος μπαμπάς και σίγουρα πάντα προτεραιότητα στη ζωή του είχαν οι δύο κόρες που απέκτησε με την Ευη Αδάμ, η Δανάη και η Νεφέλη. Μπορεί και τα δύο κορίτσια να επέλεξαν να κάνουν σπουδές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία - με την Νεφέλη να έχει πάρει το πτυχίο της - ποτέ όμως δεν έχασαν επαφή.

Λάμπης και Νεφέλη «εγκρίνουν» τις νέες φωτογραφίες της Δανάης Λιβιεράτου- Το σχόλιο του Pablo Miller

Είτε κατά τη διάρκεια των γιορτών είτε το καλοκαίρι, πάντα ο τραγουδιστής και οι κόρες του έβρισκαν τον τρόπο να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Αυτό έκαναν δηλαδή και σήμερα, κάνοντας μια μικρή απόδραση χωρίς βέβαια, να αποκαλύψουν τον προορισμό.

Ο «καπετάν» Λάμπης, το μπουρίνι και οι στιγμές με τις κόρες του

Όπως είδαμε από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε τόσο ο τραγουδιστής στο προφίλ του στο Instagram όσο και η Δανάη με την Νεφέλη, οι τρεις τους μπήκαν σε ένα σκάφος και βγήκαν στ' ανοιχτά εξερευνώντας κρυφές παραλίες αλλά και κάποιο κοντινό όπως φαίνεται στην Αθήνα, νησί.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μάλιστα, άφησε για λίγο το μικρόφωνο κι έπιασε το πηδάλιο, αφού ήταν ο καπετάνιος του σκάφους, αποδεικνύοντας και τον κομβικό του ρόλο, αφού κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους έπιασε κι ένα μικρό μπουρίνι.

Αυτό όμως, όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες δεν χάλασε καθόλου τη διάθεσή τους, ενώ ο τραγουδιστής απέκτησε δύο νέα παρατσούκλια, «Κάπτεν μπουρίνι» - όπως έβαλε ο ίδιος στο προφίλ του και «Θαλασσόλυκος» όπως τον αποκάλεσε η Νεφέλη.

Η ανάρτηση του Λάμπη Λιβιεράτου βέβαια, με τις κόρες του γέμισε και με άλλα σχόλια, τα οποία είχαν κοινό παρονομαστή την προσφώνηση «Καπετάν Λάμπη».

Η σχέση που έχουν οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου με την σύντροφό του

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μιλώντας στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη τον Ιανουάριο είχε μιλήσει για την Δανάη και την Νεφέλη και τη σχέση τους.

«Οι κόρες μου έρχονται συχνά να με δουν. Είναι μεγάλη μου χαρά και έχω τρακ. Όταν είναι από κάτω η Νεφέλη και η Δανάη πάντα ιδρώνω. Είναι τόσο γλυκειές και τόσο θετικές», είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Είμαι γεμάτος με τις δύο κόρες μου, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τρίτο παιδί».

https://www.instagram.com/p/BG06ktUxp-j/

Tα τελευταία 7 χρόνια περίπου o γνωστός τραγουδιστής είναι σε σχέση με τη Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια. Η 33χρονη καλλονή με καταγωγή από την Ρωσία, φαίνεται πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τις κόρες του, αφού τον Ιανουάριο η Νεφέλη είχε ταξιδέψει μαζί τους στο Μονακό και όπως θα δεις από την φωτογραφία όλοι τους έδειχναν πολύ χαρούμενοι.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε αναφέρει για την σύντροφό του: «Θέλω να πιστεύω ότι έχω γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής μου. Είμαι ισορροπημένος και με ισορροπεί κι εκείνη. Πολύ όμορφα βρίσκεται μέσα στη ζωή μου και μου κάνει καλό, γιατί πολλές φορές είμαστε σε λάθος σχέσεις και μας βγάζουν τον κακό μας εαυτό».

lambislivieratos_1705323728_3280815679735427584_7889518-(1).jpeg