Η Monica Bellucci έκανε το πιο ωραίο σχόλιο για την Ελλάδα και έδωσε μια σημαντική υπόσχεση

Monica Bellucci μίλησε για όλη αυτή την πορεία της αλλά και για την ιδιαίτερα αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα.

Η Monica Bellucci έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη συνέντευξη στον Alpha και τον Θεόδωρο Ανδρεάδη Συγγελάκη.

Η Ιταλίδα ηθοποιός, πρόσφατα βραβεύτηκε για την πλούσια καριέρα της, με το κινηματογραφικό βραβείο Ξένων ανταποκριτών Ιταλίας και με αφορμή αυτό το βραβείο μίλησε στην κάμερα του Alpha για όλη αυτή την πορεία της αλλά και για την ιδιαίτερα αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα.

Έχοντας επισκεφθεί σχετικά πρόσφατα την Ελλάδα λόγω των παραστάσεων που είχε στο Ηρώδειο με αφορμή έναν μονόλογο για τη Μαρία Κάλλας, η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό της και για την χώρα μας.

Κορμάρα ετών 40! Η star έχει το πιο όμορφο και φυσιολογικό κορμί στο Hollywood

Συγκεκριμένα η Ιταλίδα ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στο Ηρώδειο:

«Είναι μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ… Διότι αυτό το θέατρο με έκανε να ζήσω ένα όνειρο. Ήμουν τόσο ευτυχισμένη που είχαν την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την παράσταση… με τις επιστολές και τις μνήμες της Μαρίας Κάλλας σε ένα θέατρο με τέσσερις χιλιάδες θεατές κάθε βράδυ. Ήταν μία μαγική στιγμή, με το φεγγάρι και τους ανθρώπους γεμάτους θαλπωρή.

Ένιωσα μεγάλη ζεστασιά γύρω μου, η οποία μου έδωσε τη δύναμη να παίξω διότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα σε ένα θέατρο με τόσο πολύ κόσμο. Ένιωσα μία μοναδική συγκίνηση».

H Monica Bellucci λατρεύει τη χώρα μας και τα τελευταία χρόνια την επισκέπτεται όλο και πιο συχνά, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες έρχεται σχεδόν κάθε χρόνο αφού πριν κάποιο καιρό μπήκε στη διαδικασία να αγοράσει ένα πολυτελές σπίτι στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο.

Η ίδια κάθε φορά που αναφερθεί στην Ελλάδα μιλά με τα καλύτερα λόγια όπως έκανε και αυτή τη φορά:

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα, με την οποία έχω δεθεί πολύ έντονα. Έχει ένα θαυμάσιο φως, το οποίο μου θυμίζει το φως της Ρώμης, που αγαπώ όσο κανένα άλλο. Έπειτα είναι και οι άνθρωποι. Θεωρώ ότι εσείς, οι Έλληνες, είστε πολύ κοντά στην ιταλική κουλτούρα. Στην Ελλάδα αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου».

«Μόλις μπορέσω σίγουρα δεν θα διστάσω, διότι έζησα μία από τις ωραιότερες εμπειρίες, την οποία θα κρατήσω σε όλη μου τη ζωή ως παντοτινή ανάμνηση».

To σπίτι που αγόρασε στην Πάρο

Το 2023, η Monica Bellucci είχε αναφερθεί ξανά στην αγάπη που αισθάνεται για την Ελλάδα, για το ντοκιμαντέρ «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις». Όπως είπε η ηθοποιός χαρακτηριστικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη. Σας ευχαριστώ για αυτή την πρόσκληση. Όπως γνωρίζετε, η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου».

Η φράση «Η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου» φαίνεται ότι δεν αποτέλεσε ένα είδος υπερβολής, όπως συνηθίζεται. Είναι μία αλήθεια που αποδείχτηκε έμπρακτα τον Οκτώβριο του 2023, όταν έγινε γνωστό ότι η Monica Bellucci αγόρασε ένα πολυτελές οίκημα στην Πάρο. Η ηθοποιός επισκέπτεται τα καλοκαίρια το κυκλαδίτικο νησί και αποφάσισε να «δεσμευτεί» με πιο ουσιαστικό τρόπο μαζί του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης