Ο Σάκης Ρουβάς απέδειξε με τον πιο γλυκό τρόπο ότι είναι κάθε μέρα και πιο ερωτευμένος με τη Ζυγούλη

21 χρόνια μαζί και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη παραμένουν ακόμα το ίδιο ερωτευμένοι.

Ο Σάκης Ρουβάς ερωτεύεται κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και το εκδηλώνει καθημερινά.

Το ζευγάρι που έχει δημιουργήσει μια από τις πιο όμορφες οικογένειες της ελληνικής showbiz, είναι 21 χρόνια μαζί και είναι ακόμα εξίσου ερωτευμένοι. Έχουν τέσσερα υπέροχα παιδιά τα οποία οι ίδιοι τα έχουν μεγαλώσει σε ένα υγιές και ζεστό περιβάλλον παρά το απαιτητικό τους πρόγραμμα λόγω του επαγγέλματος τους.

Ο Έλληνας σταρ έχει εκφράσει πολλές φορές τον έρωτά του και τον θαυμασμό του στη σύζυγό του. Μια από αυτές τις φορές ήταν και η χθεσινή Σάββατο 6/7, μια συμβολική μέρα, καθώς ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού.

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς με «Causa Peruana» vibes στο «Ρουβόσπιτό» τους στον Νέο Βουτζά

Ο τραγουδιστής για αυτόν τον λόγο θέλησε να δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη, στην οποία φαίνεται να την κρατά στην αγκαλιά του ενώ της δίνει ένα τρυφερό φιλί. Κάτω από τη φωτογραφία είχε και μία αφιέρωση

«Το φιλί έχει δύναμη, μεγαλύτερη από αυτή που φανταζόμαστε».

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, γιόρτασαν και την επέτειό τους αλλά και τα γενέθλια της ίδιας, ενώ φάνηκε πως ο έρωτάς τους είναι δυνατός.

Συγκεκριμένα τη Τετάρτη 3/7 ήταν μια ακόμα σημαντική μέρα για τους ίδιους λόγω των γενεθλίων της Κάτιας Ζυγούλη.

15 χρόνια Ρουβάς-Ζυγούλη γιορτάζουν την Αναστασία τους-Η μεγάλη ομοιότητα και οι ωραιότερες photos

Ο pop star θέλησε και σε αυτή την περίπτωση να ευχηθεί δημόσια στη σύζυγό του με μια τρυφερή φωτογραφία και μια ζεστή αφιέρωση. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

«Χρόνια πολλά άγγελε μου! Να γελάς, ν ’ανθίζεις, να ονειρεύεσαι. Σ ’αγαπώ πολύ».

Πέραν όμως από τα γενέθλια που είχε η Κάτια Ζυγούλη, εκείνη η ημέρα ήταν συμβολική για το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού γιόρταζε την έβδομη επέτειο γάμο του. Ο λαμπερός τους γάμος είχε γίνει στις 3 Ιουλίου το 2017. Μάλιστα τα τέσσερα παιδιά τους, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας ήταν τα παρανυφάκια στον λαμπερό τους γάμο. Σίγουρα ήταν μια αξέχαστη τελετή που πολλοί θυμούνται με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Τι έχει δηλώσει ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα τέλη Μαΐου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Κάτια Ζυγούλη και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

«Με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο, χώρισαν όταν ήμουν 12 χρονών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία γιατρεύονται με πάρα πολλή θεραπεία ή και ποτέ. Σίγουρα με επηρέασε. Ακόμα πιστεύω ότι όλα αυτά που έχω ζήσει στη ζωή μου με έχουν οδηγήσει σε αυτό που είμαι σήμερα. Πέρασα διάφορα στάδια, δεν ήθελα οικογένεια, γιατί φοβόμουν γίνει το ίδιο και με την οικογένειά μου… Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω, γιατί δεν είναι τρόπος να ζεις, είναι ταλαιπωρία» είχε πει χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Ωστόσο, όσον αφορά την Κάτια του ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια χαίρεται που μεγαλώνουν και εξελίσσονται μαζί.

Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε μαζί, ωριμάζουμε μαζί, μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε, πιστεύω ότι είμαστε και οι δυο πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης