Ο γιος του Αντώνη Βλοντάκη έγινε 17 και η Μπέττυ Μαγγίρα «είπε» αυτό που είδαμε όλοι

Γεωργία Βλαχοπούλου

Ο Σπύρος Βλοντάκης είχε τα γενέθλιά του και ο πρώην αθλητής της υδατοσφαίρισης του ευχήθηκε δημόσια με τα πιο τρυφερά λόγια. 

O Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου είναι από τα πιο αγαπημένα γνωστά ζευγάρια.

Παντρεμένοι εδώ και 21 χρόνια ο πρώην διεθνής αθλητής του πόλο και το πρώην μοντέλο έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Φυσικά, τον πρώτο ρόλο στη ζωή τους έχουν τα 3 παιδιά που έχουν αποκτήσει, η Ηλέκτρα, η Μαλένα και ο Σπύρος.

Αντώνης Βλοντάκης & Κορίνα Στεργιάδου έχουν τις πιο modern family φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Ο Σπύρος είναι ο «Βενιαμίν» της οικογένειας και όπως θα δεις όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει και στον μπαμπά του.

Η ανάρτηση του Βλοντάκη για τα γενέθλια του γιου του και το σχόλιο της Μαγγίρα

Ο Σπύρος Βλοντάκης λοιπόν, είχε τα γενέθλιά του και ο πρώην αθλητής του πόλο και ηθοποιός θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με μια κοινή τους φωτογραφία.

«Και ναι! Το αγοράκι μου έγινε ολόκληρο παλικάρι. Χρόνια πολλά λεβέντη μου. Όπως έλεγε η μαμά μου - στη ξερή πέτρα να βρίσκεις νερό! Σ αγαπώ» έγραψε ο Αντώνης Βλοντάκης στην ανάρτησή του στο Instagram.

Το post γέμισε με ευχές, ωστόσο η Μπέττυ Μαγγίρα έγραψε αυτό που είδαμε όλοι στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αντώνης Βλοντάκης, πως δηλαδή ο γιος του του μοιάζει καταπληκτικά.

«Να τον χαίρεστε τον κλώνο σου» έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα και η Νόνη Δούνια - όπως κι εμείς - συμφώνησε.

Η Μαλένα Βλοντάκη στα βήματα της μαμάς της στο modelling

Πάντως από τα 3 παιδιά, αυτή που ακολουθεί ήδη τα βήματα του ενός γονιού είναι η Μαλένα Βλοντάκη.

Η μεσαία κόρη του ζευγαριού πέρα από τις σπουδές της στο Πανεπιστήμο της Πελοποννήσου, έχει ενταχθεί και σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στην Ελλάδα, βαδίζοντας στα χνάρια της μαμάς της και σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

Η Κορίνα Στεργιάδου ήταν ένα από τα πολλά υποσχόμενα μοντέλα στην Ελλάδα τη δεκαετία του '90. Ωστόσο, όπως έχει πει κι εκείνη σε συνέντευξή της πήρε συνειδητά την απόφαση να αφήσει τον χώρο του modelling, για να αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της με τον Αντώνη Βλοντάκη.

«Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει ισορροπία μεταξύ καριέρας και μητρότητας. Εάν αποφάσιζα να κάνω καριέρα με τον πλήρη όρο της λέξης, δεν θα μπορούσα να είμαι και μητέρα και καριερίστα. Έπρεπε να επιλέξω. Να δώσω μία βαρύτητα σε ένα από τα δύο. Ή θα έκανα την καριέρα μου και θα είχα δύο νταντάδες για να μου μαγειρεύουν και να μου καθαρίζουν και να μου πηγαινοφέρνουν τα παιδιά και εγώ να ήμουν ένας παρατηρητής στο μεγάλωμα τους ή θα αποφάσιζα -όπως και έκανα- ότι θα πάρω τη ευθύνη επάνω μου, με όλα τα λάθη που μπορεί να κάνω, γιατί εγώ αποφάσισα να γίνω μητέρα» είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης