Στη ζωή μετά τον χωρισμό η Κατερίνα Τσαβαλου έχει ως δύναμη την κόρη της Μαριμέλη

H Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου έχουν αποκτήσει μαζί μια υπέροχη κορούλα την οποία υπεραγαπούν.

Χωριστούς δρόμους φαίνεται να ακολουθούν εδώ και λίγο καιρό η την Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου.

Η είδηση ότι η Κατερίνα Τσάβαλου με τον πρώην σύζυγό της αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά ξεκινώντας τις διαδικασίες διαζυγίου ήρθε εντελώς αναπάντεχα καθώς δεν είχε γίνει γνωστό ότι το ζευγάρι περνούσε κρίση στη σχέση του.

H Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου έχουν αποκτήσει μαζί μια υπέροχη κορούλα την οποία υπεραγαπούν. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2017, λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού τους.

Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ! Η έξοδος της Κατερίνας Τσάβαλου στον 5ο μήνα

Ο Δημήτρης Στεργίου μαζί με την γνωστή ηθοποιό είχαν μια όμορφη σχέση εδώ και χρόνια. Μάλιστα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο γνωρίστηκαν, αφού όπως είχε απολαλύψει η ίδια τους γνώρισε μια φίλη της και ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο ίδιος δεν δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο. Είναι στέλεχος του ομίλου Βασιλειάδη, που ειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, ενέργειας και υδάτινων πόρων.

Σε μια από τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις της, η ηθοποιός είχε αναφέρει για τη γνωριμία τους:

«Ο έρωτας που δεν καταλήγει σε αγάπη είναι μούφα. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα με το που τον είδα. Μας γνώρισε μια φίλη μου και στην αρχή είπα να μην πάω. Με το που τον είδα είπα… Αυτό που με εκνευρίζει στον άντρα μου είναι ότι όταν τσακωνόμαστε, εγώ τσακώνομαι μόνη μου».

Στην ίδια συνεντεύξη είχε μιλήσει και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον πλέον πρώην σύζυγό και την μονάκριβη κορούλα τους.

Τα συγκινητικά λόγια της Τσάβαλου για την εγκυμοσύνη και τα σχόλια των διάσημων φίλων της

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Τσάβαλου είχε αναφέρει:

«Ο ερχομός της κόρης μου μου άλλαξε τη ζωή, τις προτεραιότητες και το πώς βλέπω τον κόσμο. Κάθε φορά είναι ένα μάθημα για μένα. Τα παιδιά σε κάνουν να νιώθεις πιο υπεύθυνος. Δεν σκέφτομαι την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, είναι δύσκολο, γιατί εγώ και ο άντρας μου δεν έχουμε βοήθεια στο μεγάλωμα της κόρης μας».

«Η κόρη μου με είδε φέτος στο θέατρο και μου έλεγε μαμά, αυτός γιατί σε έπιανε;. Όσο μεγαλώνω έχω καλύτερη σχέση με τον εαυτό μου».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης