Μετά τον Harry πρωταγωνιστής σε ντοκιμαντέρ και ο William

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι «We Can End Homelessness» και θα προβληθεί στα κανάλια ITV1 και ITVX αυτό το φθινόπωρο.

Σε ντοκιμαντέρ φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει ο πρίγκιπας William μετά τον αδερφό του Harry.

Ο πρίγκιπας William θα εμφανιστεί σε ένα νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ που στοχεύει να αλλάξει τις αντιλήψεις γύρω από τους εκείνους που δεν έχουν στέγη και να αποδείξει ότι το πρόβλημα μπορεί να λυθεί. Και καθώς γίνονται οι ετοιμασίες για την έναρξη του προγράμματος αυτή την εβδομάδα, έχει επίσης ανακοινωθεί και μια νέα έκθεση τέχνης στην γκαλερί Saatchi στο Λονδίνο.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι «We Can End Homelessness» και θα προβληθεί στα κανάλια ITV1 και ITVX αυτό το φθινόπωρο.

Μην αγγίζετε τον Harry και τον William! Συναγερμός στο παλάτι για το ντοκιμαντέρ του BBC

Εκτός από τη χαρτογράφηση των ταξιδιών όσων αυτήν τη στιγμή είναι χωρίς στέγη, θα περιλαμβάνει υποστηρικτές οι οποίοι στοχεύουν να αποδείξουν ότι είναι δυνατό να σταματήσουν πια να υπάρχουν άστεγοι.

Ο βραβευμένος με Bafta σκηνοθέτης Leo Burley, ο οποίος ακολούθησε τον Πρίγκιπα και το έργο του τον περασμένο χρόνο, είπε χαρακτηριστικά για το ντοκιμαντέρ:

«Έχουμε ακούσει πολλές απίστευτα συγκινητικές ιστορίες από ανθρώπους όλης της χώρας που δεν έχουν δική τους στέγη. Από αστέγους στο δρόμο στο Νιούπορτ, μέχρι οικογένειες που ζουν σε προσωρινή διαμονή στο Σέφιλντ. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει μια εικόνα έλλειψης στέγης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα.

Όλοι με τους οποίους συνεργαστήκαμε έχουν καλωσορίσει την ομάδα, τον πρίγκιπα William αλλά και το Homewards».

Το πρόγραμμα αυτού του ντοκιμαντέρ, φέρνει σε επαφή οργανισμούς, φιλανθρωπικές οργανώσεις και επιχειρήσεις για να συνεργαστούν και να εργαστούν ώστε να βρεθούν λύσεις για ανθρώπους που δεν έχουν σπίτια στο Aberdeen, στο Bournemouth, στο Christchurch and Poole, στο Lambeth στο Λονδίνο, στο Newport, στη Βόρεια Ιρλανδία και στο Sheffield.

Η αλήθεια για το μέλλον της σχέσης Kate - William και Harry- Meghan προβλέπεται ζοφερό

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Βασιλικού Ιδρύματος, είπε ότι το ντοκιμαντέρ και η έκθεση «θα αυξήσουν την ευαισθητοποίηση»:

«Γνωρίζουμε ότι η τηλεόραση έχει τη δύναμη να αλλάξει τις καρδιές και τα μυαλά. Η έλλειψη στέγης μπορεί να φαίνεται ότι είναι δύσκολο να αποτραπεί, το πρόβλημα των ανθρώπων και εκείνων που συγκεντρώνονται για να τους υποστηρίξουν, μπορούμε να εμπνεύσουμε τη δράση.»

Και πρόσθεσε: «Δίνοντας μια πλατφόρμα σε όσους έχουν ανάλογη εμπειρία, ελπίζουμε να αρχίσουμε να αλλάζουμε την αφήγηση και να αποδείξουμε μπορεί να υπάρχει σημαντική λύση στο πρόβλημα.

Ο πρίγκιπας William ξεκίνησε το ντοκιμαντέρ τον Ιούνιο του 2023, με στόχο να αποδείξει ότι είναι δυνατό να μην υπάρχουν πλέον άστεγοι.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης