Η Barbie θα γίνει μαμά! Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Margot Robbie

Πατούλια Κατερίνα
Η Barbie θα γίνει μαμά! Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Margot Robbie

Οι φήμες θέλουν την Margot Robbie να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Πέρσι, ήταν η χρονιά τις στις κινηματογραφικές οθόνες και στο box office. Φέτος, θα είναι η χρονιά της στην προσωπική τη ζωή. Πολλαπλές πηγές του People επιβεβαιώνουν πως η κινηματογραφική Barbie, Margot Robbie περιμένει το πρώτο της παιδί.

Οι παπαράτσι εντόπισαν την Margot με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την 34χρονη ηθοποιό η οποία στις 2 Ιουλίου είχε γενέθλια. Η Robbie είναι παντρεμένη με τον Tom Ackerley και οι παπαράτσι την εντόπισαν με crop top και φουσκωμένη κοιλίτσα στη λίμνη Como

Ο Ackerley και η Robbie είναι παντρεμένοι από το 2016 και έχουν ιδρύσει παρέα μια εταιρία παραγωγής, την LuckyChap.

Στη Vogue το 2016, η Robbie μίλησε για τη σχέση της και τη γνωριμία με τον σύζυγό της το 2013 στην ταινία Suite Française και παραδέχτηκε πως ήταν μόνο φίλοι:

«Μου άρεσε να είμαι μόνη, οι σχέσεις μου προκαλούσαν εμετό και μετά όλα άλλαξαν, ήμασταν φίλοι για καιρό, τον αγαπούσα πάντα αλλά πίστευα πως δεν θα με αγαπήσει, έλεγα να μην κάνω τα πράγματα παράξενα. Και μετά ήμασταν μαζί και όλα βγάζουν νόημα», είπε τότε η Robbie που χαρακτήρισε τον σύζυγό της τον πιο ωραίο άντρα σε όλο το Λονδίνο.

Το 2024 μιλώντας στους Sunday Times, ο Ackerley είχε πει πως κάθε μέρα μόνο δουλεύει και μιλάει στη σύζυγό του και αυτό είναι κάτι που βγαίνει αβίαστα γιατί έχουν γίνει ένα!

Ο γάμος της Robbie έγινε μυστικά στην Αυστραλία και η ηθοποιός έχει εξαφανίσει και τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί από την πρόταση γάμου της.

Ο Tom Ackerley είναι Βρετανός παραγωγός ταινιών, ενώ συμμετείχε σε ταινίες του «Harry Potter» και συγκεκριμένα στις τρεις πρώτες: Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά και ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν.

Η Margot Robbie «άδειασε» την παραγωγή του Oppenheimer επειδή «φοβόταν» να αναμετρηθεί με την Barbie

Η Margot και ο Tom παντρεύτηκαν στις 18 Δεκεμβρίου 2016.

https://www.instagram.com/p/C9IS5OMIbcl/

«Το κρατήσαμε μυστικό γιατί δεν το παίρναμε στα σοβαρά. Και μετά το έμαθαν όλοι. Αν κοιτάζω το μέλλον μου σε 30 χρόνια από τώρα, θέλω να δω ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δείπνο με πολλά παιδιά. Η Margot και ο Tom παντρεύτηκαν στις 18 Δεκεμβρίου 2016.», είπε το 2018 η 34χρονη σήμερα ηθοποιός!