Στο δικό του Interstellar, o Matthew McConaughey έφτιαξε το πιο inspirational βίντεο για τον γιο του

Πατούλια Κατερίνα

O Joseph Cooper του Interstellar, θα έστελνε «μπράβο» από την 5η διάσταση στον Matthew McConaughey για το τρυφερό βίντεο γεμάτο αλήθειες, που ο ηθοποιός έφτιαξε για τον πρωτότοκο γιο του Levi.

16 ετών έγινε o πρωτότοκος γιος του Μatthew McConaughey και της Camila Alves και ο 54χρονος ηθοποιός έφτιαξε ένα βίντεο για τοξ Levi αλλά ήταν τα λόγια που ακούγονταν από τον Matthew εκείνα που μας συγκίνησαν δίχως άλλο.

«Βγες έξω, απόλαυσε το ταξίδι»

Βλέπεις, αν έχεις δει το Interstellar του Christopher Nolan, το 2014 και έχεις δακρύσει με όσα έλεγε ο McConaughey στην κινηματογραφική του κόρη, αυτό το βίντεο για τον πραγματικό του γιο θα αγγίξει την ψυχούλα σου, με τον ηθοποιό να καλεί τον γιο του, που είναι περίπου στην ηλικία εκείνη που θα ξεκινήσει το δικό του ταξίδι στη ζωή, να ευχαριστηθεί τη διαδρομή.

«Βγες έξω, απόλαυσε το ταξίδι, τα τοπία, τον εαυτό στο, να ξέρεις πότε να λες ναι και πότε να λες όχι και πότε να λες ίσως. Να βλέπεις το καλό στους άλλους και να θυμάσαι πως και οι άλλοι δίνουν προσοχή σε σένα, πάρε τον χρόνο σου απόλαυσε το ταξίδι. Η μαμά σου κι εγώ ελπίζουμε να κάναμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια με σένα, δεν θα είμαστε το δικό σου δίχτυ ασφαλείας για πάντα εκεί έξω σε αυτόν τον υπέροχο άγριο κόσμο»!

Ο McConaughey και η Alves υποδέχτηκαν τον Levi στις 7 Ιουλίου 2008 και το ζευγάρι έχει δύο παιδιά ακόμα την 14χρονη Vida και τον Livingston που έγινε πρόσφατα 11 ετών.

Βlake Lively - Ryan Reynolds και 5 ακόμη ζευγάρια του Hollywood που οι οικογένειές τους μάς εμπνέουν

Εδώ κι έναν χρόνο η οικογένεια McConaughey μετακόμισε από το Μαλιμπού στο Τέξας, την περιοχή όπου γεννήθηκε ο ηθοποιός και πέρασε τα παιδικά του χρόνια.

«Είναι ο άνθρωπος που του είμαι ευγνώμων για όσα κάνω» είχε πει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για την σύζυγό του το 2017, ενώ συμπλήρωσε:

«Δεν χρειάζεται να κοιτάξω πίσω από τον καθρέφτη. Κάθε μέρα μου λέει, -"Προχώρα, θα το κάνω εγώ αυτό". Με ακολουθεί παντού με τα παιδιά».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης