Το τέλος του στίβου για τον Παναγιώτη Τριβυζά συνέπεσε με την πιο όμορφη αρχή του, αυτήν ως μπαμπάς

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το τέλος του στίβου για τον Παναγιώτη Τριβυζά συνέπεσε με την πιο όμορφη αρχή του, αυτήν ως μπαμπάς

Ο πρωταθλητής του στίβου Παναγιώτης Τριβυζάς έγινε μπαμπάς, αφού σήμερα ήρθε στον κόσμο η κόρη του. Και το όνομα αυτής, Ρεβέκκα!

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο πυροσβέστης και πρωταθλητής του στίβου που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον γάμο του και το διαζύγιο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, την παίκτρια του Survivor, άλλαξε τελείως σελίδα τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και την αθλητική.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς έγινε μπαμπάς

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς περίμενε πώς και πώς την στιγμή που θα κρατούσε στα χέρια του την κόρη του, καρπό του έρωτά του με την Ιωάννα Καραΐσκου.

Και η στιγμή αυτή δεν άργησε να έρθει, αφού στις 7 Ιουλίου ήρθε στον κόσμο η μικρή Ρεβέκκα, όπως καταλάβαμε μέσα από την ανάρτησή του πρώην αθλητή πως θα ονομαστεί.

«7/7/2024 Ρεβέκκα
Το ποιο έντονο συναίσθημα που έχουμε ζήσει. Σε ευχαριστώ πολύ Γυναίκα μου.
Καλώς ήρθες Πριγκίπισσα μας. Σας ΑΓΑΠΩ πολύ γυναίκες της ζωή μου» έγραψε ο Παναγιώτης Τριβυζάς δημοσιεύοντας κάποιες πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο με τις γυναίκες της ζωής του, όπως είπε.

https://www.instagram.com/p/C9IBUbhtdLq/

H ανάρτηση του Παναγιώτη Τριβυζά με τα χαρμόσυνα νέα γέμισε με likes και ευχές για τη νεογέννητη και την οικογενειά τους τόσο από κάποιους παλιούς survivors, όπως ο Τάκης Καραγκούνιας όσο και από άλλους followers του πρώην αθλητή.

«Εδώ και έξι μήνες είμαι με έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, με ένα υπέροχο πλάσμα. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι με την Ιωάννα, περνάμε πολύ ωραία. Δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του αθλητισμού, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι διευθύντρια σε μεγάλη εταιρεία. Γνωριστήκαμε σε κοινή φιλική παρέα. Όλα τα δύσκολα τα έχω αφήσει πίσω μου και προχωρώ μπροστά. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω την απόλυτη στήριξη και τη μέγιστη ψυχολογία για να πετύχω τους στόχους μου.

Είναι ένας πάρα πολύ ώριμος άνθρωπος και δεν μας ενδιέφερε αν είναι νωρίς για να συγκατοικήσουμε. Έχουμε περάσει και οι δύο δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και υπήρχε κοινό σημείο επαφής για να δούμε αν ταιριάζουμε» είχε πει σε συνέντευξή του ο Παναγιώτης Τριβυζάς σχετικά με τη νέα αρχή στην προσωπική του ζωή και τη σύντροφό του πριν από λίγους μήνες.

Το μήνυμα για το τέλος της αθλητικής του καριέρας

Η νέα αρχή στη ζωή του Παναγιώτη Τριβυζά συνέπεσε με το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους followers του περίπου μια βδομάδα πριν από τον ερχομό της κόρης του.

«Τελειώνοντας ένα κεφάλαιο, ανοίγοντας ένα νέο.

Σήμερα στέκομαι σε μια στροφή του ταρτάν, έτοιμος να αποχαιρετήσω ένα κεφάλαιο που υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου για κοντά 20 χρόνια.

Η καριέρα μου ως αθλητής sprinter έφτασε στο τέλος της, γεμίζοντάς με με ένα μείγμα συναισθημάτων - νοσταλγία, ικανοποίηση και ανυπομονησία για το μέλλον. Κοιτάζοντας πίσω βλέπω μια πορεία γεμάτη διακρίσεις, ρεκόρ, εμπειρίες, χαρές και λύπες. Κάθε μέρα ήταν μια ευκαιρία για μάθηση, εξέλιξη και προσφορά. Συνεργάστηκα με απίστευτούς αθλητές και προπονητές, αντιμετώπισα προκλήσεις, γνώρισα επιτυχίες τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και με την Εθνική Ομάδα και δημιούργησα αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν για πάντα. (...) Ιδιαίτερα ευχαριστώ την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου, που έκαναν το δυνατό - αδύνατο για να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα» έγραψε μεταξύ άλλων ο αθλητής, ενώ πρόσθεσε: «Παρόλο που η καριέρα μου ως αθλητής τελειώνει, η πορεία μου δεν σταματάει εδώ. Φεύγω γεμάτος με ενέργεια, έτοιμος να αγκαλιάσω νέες προκλήσεις και να εξερευνήσω νέες δυνατότητες. Το μέλλον φέρνει μαζί του αβεβαιότητα, αλλά και συναρπαστικές ευκαιρίες. Ανυπομονώ να ανακαλύψω τι εεπιφυλάσσει η επόμενη στροφή».

https://www.instagram.com/p/C861AwsNfWx/