Στη μάχη που δίνει η Βάνα Μπάρμπα με την υγεία της, η κόρη της Φαίδρα είναι η κινητήριος δύναμή της

6893022

«Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω», είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα για την κόρη της Φαίδρα.

Μια εξομολόγηση καρδιάς για την κατάσταση της υγείας της σήμερα, έκανε η 58χρονη Βάνα Μπάρμπα στο περιοδικό ΟΚ.

Ποζάροντας στο εξώφυλλο του περιοδικού, η Μπάρμπα μίλησε για την εξέλιξη στην υγεία της και για τη μοναδική προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή.

«Αυτές τις μέρες έχω να κάνω μία ακόμα αναγνωριστική επέμβαση για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι – δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Όταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια», είπε η 58χρονη και εξήγησε πως μοναδική προτεραιότητα στη ζωή της αυτή τη στιγμή είναι η κόρης Φαίδρα:

«Όχι, δεν φοβάμαι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω. Αυτό το πλάσμα το αγαπάω όσο τίποτα στη ζωή μου, όπως κάθε μητέρα. Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά».

Μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της, η Βάνα εξήγησε πως πέραν αυτού, η ίδια είχε να διαχειριστεί και την απώλεια της μητέρας και της αδερφής της:

«Είναι τώρα τρία χρόνια, τέσσερα. Αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα έχασα τους δικούς μου ανθρώπους, πρώτα την αδελφή μου, μετά τη μάνα μου, οπότε δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση ούτε το κουράγιο να ψαχτώ. Τώρα πρέπει να κάνω και αυτή την επέμβαση, σύντομα θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να σβήσουμε και τη λέξη «καρκίνος» δίπλα από το όνομά μου»!

Η απώλεια της μαμάς της Βάνας Μπάρμπα:

Η μητέρα της Βάνας άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 85 ετών ενώ τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια:

«Τώρα θα είναι η μητέρα μου με την αδελφή μου αγκαλιά. Με βοήθησε πολύ η πίστη μου, είναι ένα δεκανίκι. Η πίστη και η τέχνη είναι θεραπευτικές. Ένας λόγος που θέλω να ξεκινήσω ξανά να κάνω θέατρο είναι για να βρεθώ στο κοινό, νομίζω θα με θεραπεύσει. Αν για μένα είναι μία φορά άγριο, για τον πατέρα μου είναι 10 φορές. Ήταν 63 χρόνια αγάπης. Σήμερα οι νέοι άνθρωποι είναι 5 χρόνια μαζί και δεν αντέχουν και τον γάμο. Ο πατέρας μου χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη κι εγώ πρέπει να βρω την δύναμη να τον στηρίξω, γιατί έχει ο ίδιος ανάγκη, είναι σε χειρότερη θέση από εμάς», είχε πει η Βάνα μετά την απώλεια της μαμάς της Αφροδίτης.

Για τα προβλήματα υγείας της, η Μπάρμπα είχε πει το 2022:

«Αφού αφαίρεσα στην αρχή έναν όγκο στον οισοφάγο, δυστυχώς διαγνώστηκε μια αιματολογική πάθηση. Αυτό το αυτοάνοσο μου δημιουργεί κινητικά προβλήματα, δεν μπορώ να σηκωθώ και να καθίσω εύκολα...

Τώρα κάνω μια ανοσοθεραπεία και με παρακολουθούν πολύ καλοί γιατροί. Μάλιστα, πήγα στην Ιταλία και επισκέφθηκα έναν εξαιρετικό καθηγητή αιματολόγο, ο οποίος εξειδικεύεται στο συγκεκριμένο θέμα. Κάνω μια ανοσοκαταστολή, δηλαδή μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα έτσι ώστε να καταπολεμηθεί η ανεπάρκεια του φυσικού αίματος».

Για την έλλειψη φολικού οξέως και σιδήρου, η ηθοποιός είχε πει:

«Διαγνώστηκα πριν από χρόνια με τρομακτική έλλειψη φολικού οξέως και σιδήρου. Προσπαθούσα να την καλύψω με καλή διατροφή. Ύστερα, όμως, ξαναέπεφτε στο μηδέν το φολικό οξύ. Εκεί που δούλευα δυνατά, μετά ήμουν στα τάρταρα και δεν μπορούσα να σηκωθώ, το σώμα μου δεν βοηθούσε.

Όταν βγήκε το αποτέλεσμα που έδειχνε θέμα στο αίμα, το οποίο δεν παράγει μόνο του αρκετά αιμοπετάλια, πήγα και στη Γερμανία. Αυτή η περιπέτεια όμως με κάνει να θέλω να είμαι παραγωγική και χρήσιμη στους άλλους».

Η κόρη της Βάνας, Φαίδρα, η κινητήριος δύναμή της:

«Το βασικό κίνητρο για να συνεχίζω είναι τα παιδιά μας. Όταν είσαι μητέρα το βασικό κίνητρο επιβίωσης το δικό σου είναι το να βλέπεις ότι αυτό που είναι η συνέχειά σου σε έχει ανάγκη, σε χρειάζεται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι γερός, δυνατός και ψυχικά υγιής», είχε πει η Βάνα για την κόρη της χαρακτηριστικά.

Η Βάνα Μπάρμπα γιόρτασε τα 58α γενέθλιά της με την 22χρονη κόρη της και μια τούρτα όλο νόημα

Η Φαίδρα Μπάρμπα σπουδάζει Φιλοσοφία στην Πάτρα και όπως είχε εξηγήσει η ίδια σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, σκοπεύει στο άμεσο μέλλον να συνδυάσει τις σπουδές της με το marketing.

«Η Φαίδρα είναι το αντίθετό μου, ακριβώς. Είναι η συνέχεια μου, έχει μια δυναμική ο χαρακτήρας της, αλλά είναι ορθολογίστρια, έχει τα πρέπει που δεν έχω εγώ και από εκείνη μαθαίνω. Μου την έστειλε ο θεός για να διορθώσει εμένα. Είναι ήρεμη δύναμη»,έχει δηλώσει στο παρελθόν η Βάνα Μπάρμπα.

Η 22χρονη Φαίδρα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» όπου δήλωσε σχετικά με το modeling:

«Ναι είναι κάτι που το έχω αφήσει. Κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές καθώς σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα. Ήταν πολύ ενθαρρυντική με αυτό το κομμάτι η μητέρα μου αλλά εγώ πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τις σπουδές μου και με ωθούσε και εκείνη προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να ασχοληθώ με τη φιλοσοφία πάρα πολύ, μετά ίσως με το μάρκετινγκ που σκοπεύω να κάνω και μεταπτυχιακό».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης