Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis πέρασαν την 9η επέτειο γάμου τους εναλλακτικά

Πατούλια Κατερίνα
Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis πέρασαν την 9η επέτειο γάμου τους εναλλακτικά

Και κάπως έτσι μάθαμε ότι ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis είναι εννιά χρόνια παντρεμένοι και πάντα γιορτάζουν με τρόπο εναλλακτικό.

Είναι από εκείνα τα ζευγάρια του Hollywood που ζουν ευτυχισμένα μαζί μετά από δεκαετίες και χωρίς να απασχολούν συχνά τα φώτα της δημοσιότητας. Η Mila Kunis και ο Aston Kutcher μπορεί να μην έχουν επιτρέψει να βγει ποτέ φωτογραφία από τον γάμο του που έλαβε χώρα στις 4 Ιουλίου 2015 όμως την επέτειο γάμου τους την είδαμε φωτογραφημένη.

9η επέτειος γάμου με μάθημα κεραμικής

Συγκεκριμένα είδαμε μόνο τον Kutcher – αλλά εκεί ήταν και η Mila- σε μια γκαλερί κεραμικής στο Λονδίνο, το διάσημο Studio Pottery London. Στις φωτογραφίες από το ξεχωριστό αυτό μάθημα κεραμικής, ο Aston έδειξε τις δεξιότητές του, πόζαρε με τους ιδρυτές Lucy Attwood και Gregory Tingay και όπως μάθαμε, Kutcher και Kunis αντάλλαξαν ως δώρα επετείου τα αντίκειμενα που έφτιαξαν.

https://www.instagram.com/p/C9NbNjRNy7y/

«Ήταν χαρά μας να έχουμε τον Ashton και την Mila στο στούντιό μας την προηγούμενη εβδομάδα και να γιορτάσουν με μας την 9η επέτειο γάμου τους, ανταλλάσσοντας δώρα κεραμικής. Φτιαγμένα με πηλό, τα αντικείμενα κεραμικής έχουν την ιδιότητα με μεταμορφώνονται σε κάτι μέγιστης ομορφιάς που αντέχουν».

Ημέρες πριν το μάθημα κεραμικής, το ζευγάρι απόλαυσε μια συναυλία στην Taylor Swift μαζί με τα παιδιά του.

Ο μυστικός γάμος και το ταξίδι με τα παιδιά στο Λονδίνο

Ο γάμος του ζευγαριού κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό υπό το κωδικό όνομα Camp KuKu, έλαβε χώρα στο Parrish Ranch του Oak Glen και οι προσκεκλημένοι έλαβαν την πρόσκλησή τους το ίδιο εικοσιτετράωρο για το πού θα δώσουν το παρόν.

https://www.instagram.com/reel/Cv-QJsJpfdV/

Ο Kutcher με την Kunis είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και το 2019 όταν ανακοίνωσαν πως η περιουσία τους θα πάει σε φιλανθρωπίες και όχι στα παιδιά τους:

Η κόρη τους Wyatt είναι εννιά και ο γιος τους Dimitri είναι επτά.

Mila Kunis- Ashton Kutcher: Το σπίτι τους είναι το eco-friendly αγρόκτημα των ονείρων σου

«Αν τα παιδιά μου θέλουν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση και έχουν ένα καλό επιχειρηματικό σχέδιο, τότε θα επενδύσω σ’ αυτό.

Αλλά δεν θα κερδίσουν και την εμπιστοσύνη μου. Τα παιδιά μου ζουν μια πραγματικά προνομιούχα ζωή και δεν το γνωρίζουν καν. Και δεν θα το μάθουν ποτέ, γιατί μόνο αυτή τη ζωή θα γνωρίζουν», είχε πει ο Ashton με την Kunis: