10 μέρες μετά τον τοκετό η Σπυροπούλου έδειξε το σώμα της αλλά μια φωτογραφία από το μαιευτήριο

10 μέρες μετά τον τοκετό η Σπυροπούλου έδειξε το σώμα της αλλά μια φωτογραφία από το μαιευτήριο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, στις 2 Ιουλίου κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον 2ο γιο τους, Βασίλη. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια ευτυχισμένη μαμά αφού έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και τους 2 τους γιους.

Οι δυο τους έχουν ήδη έναν γιο, τον μικρό Βλάσση, που είναι 1,5 ετών. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της πριν κάποιες μέρες και συγκεκριμένα στις 2 Ιουλίου κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον 2ο γιο τους που όπως έχει πει θα τον ονομάσουν Βασίλη.

Μετά τις πρώτες ημέρες που πέρασε στο μαιευτήριο η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πλέον στο σπίτι της, σε μια νέα καθημερινότητα μαζί με τα δύο μωράκια της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κάνει baby swimming με τον γιο της, Βλάσση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπαθεί να βρει και πάλι τους ρυθμούς της μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη και 10 σχεδόν μέρες μετά τη γέννα θέλησε να μοιραστεί την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο αγοράκι της. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση φαίνεται η ίδια να ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι του μαιευτήριου, θηλάζοντας το μωράκι της που περιβάλλεται από μπλε μπαλόνια και δώρα, ενώ η ευτυχία στο πρόσωπό της είναι ζωγραφισμένη.

Μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία με τον γιο της:

https://www.instagram.com/p/C9Wp1yDoX5D/

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

H παρουσιάστρια όπως είπαμε έχει μπει πλέον σε μια καθημερινότητα και προκαλεί θετικές εντυπώσεις το πόσο γρήγορα επανέρχεται το σώμα της στα επίπεδα που ήταν και πριν την εγκυμοσύνη. Μάλιστα χθες το μεσημέρι, η ίδια δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία της στο ασανσέρ, με το hashtag #10dayspostpartum, δηλαδή "10 μέρες μετά τον τοκετό". Η ίδια φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα το οποίο αναδείκνυε το σώμα της και φαινόταν αρκετά ευδιάθετη.

449622466_995640548929630_3731282481618477430_n.jpg

Τα ψώνια της Σπυροπούλου & η γυμναστική της εγκύου Στικούδη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν και με δυο μωράκια προσπαθεί να βρίσκει χρόνο και για την ίδια. Ήδη έχει ξεκινήσει κάποιες καλοκαιρινές εξόδους, όπως έκανε και εχθές βράδυ που πήγε για μπάνιο σε γνωστό Beach bar της βουλιαγμένης αλλά και για φαγητό στα μαγαζιά που διατηρεί ο σύζυγός της. Απόλαυσε το καλό φαγητό μαζί με την όμορφη θέα της θάλασσας.