Η Αγγελική Νικολούλη άφησε για λίγο τις έρευνες και κάνει ανέμελες διακοπές στην Πάρο

Στιγμές ξεγνοιασιάς απολαμβάνει εδώ και αρκετές μέρες η Αγγελική Νικολούλη στην Πάρο. 

Η Αγγελική Νικολούλη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως φαίνεται έχει αφήσει για λίγο τις έρευνες που παρακολουθούσαμε τον χειμώνα μέσα από την εκπομπή της «Φως στο τούνελ».

Η παρουσιάστρια του Mega αφιερώνει λίγο προσωπικό χρόνο στον εαυτό της αφού η φετινή σεζόν για ακόμα μια φορά ήταν αρκετά απαιτητική με πολλές υποθέσεις οι οποίες απασχόλησαν πολύ. Έτσι η ίδια με την πρώτη ευκαιρία που βρήκε πήγε να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Πάρο αλλά και όμορφα ηλιοβασιλέματα στην Παροικιά.

Φινάλε για το Φως στο τούνελ - Στα κόκκινα ντυμένη η Νικολούλη και οι φανς απάντησαν

Η Αγγελική Νικολούλη μάλιστα συχνά ενημερώνει με φωτογραφίες τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βάζοντας αρκετές φωτογραφίες με θέα τη θάλασσα, όμορφά τοπία αλλά και την ίδια σε στιγμές χαλάρωσης με φίλους ή και μόνη.

Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της την είδαμε να είναι σε πολύ καλοκαιρινό mood, τελείως άβαφη, με τα μαλλιά ανέμελα και φυσικά κάτω και με πιο casual οutfit σαν αυτό που θα δεις παρακάτω. Φοράει ένα black and white συνολο και φαίνεται να αγναντεύει το ηλιοβασίλεμα.

Η αλήθεια είναι ότι την παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» δεν τη βλέπουμε συχνά τόσο απλή αλλά είναι κάτι που της πάει πολύ και της ταιριάζει.
Σε άλλο post βίντεο της της έχει επιλέξει να απαθανατίσει τη φύση. Τα δέντρα με τον ουρανό και τον ήχο των τζιτζικιών που παραπέμπουν κατευθείαν στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Με κόκκινα η Νικολούλη στην εκπομπή για την Πισπιρίγκου και το #fosstotounel ήταν πρώτο στο Twitter

Οι ευχές των θαυμαστών της Αγγελική Νικολούλη για το καλοκαίρι

Τα σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις της παρουσιάστριας όπως ήταν φυσικό ήταν αμέτρητα, αφού η ίδια είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και έχει αρκετούς θαυμαστές. Πολλοί μάλιστα της ευχήθηκαν ένα καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση αφού γνωρίζουν πόσο απαιτητικό ήταν όλο τον χειμώνα το πρόγραμμα της.

Δες κάποια από τα σχόλια:

«Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση Αγγελική μας ❤️❤️❤️»

«Αγγελικούλα ζάχαρη Αγγελικούλα μελι να ξεκουραστείς να περάσεις όμορφα γραψε μας και κανένα βιβλίο σε περιμένουμε στις οθόνες μας γρήγορα!!!!❤️❤️❤️»

«Καλό Καλοκαίρι και Καλή Ξεκούραση ☀️🌊🇬🇷🫶🏻 Καλή Αντάμωση τον Οκτώβρη 🥰»

«Γεια σου συνονόματη ! Να περνάς όμορφα γιατί το χρειάζεσαι!!»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης